![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
CYTAT("uBaW_Blazej":372wvcke) ...vectra 2.5 v6....qrcze nie wierzyłem ale te vectry wcale takie zapierdalacze nie są a 170ps???szok
a zkilowała mnie mazda 929 tak na oko 95 rok nie wiem co to było ale jak zapioł 3jke to bay bay mazda Co do Vectry to ostatnio jechałem czymś takim z kolegą, chodzi to wmiare..., Może trafiłeś na Automat??? A co do Mazdy 929 to może się tobie pomyliły biegi???ten model skończyli produkować w 93 roku, najwiekszy silnik 3.0 V6 170KM -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może dłubana. Bo wątpię aby seria by tak odeszła.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
To musiała być nieżle zmodyfikowana aby tak odjechać od 2.3T to troche mocy potrzeba
-------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Krzysiek_WAWA":3rv2tss1) A co do Mazdy 929 to może się tobie pomyliły biegi???ten model skończyli produkować w 93 roku, najwiekszy silnik 3.0 V6 170KM
To pewnie byla millenia, jakies wersje 200cos KM robili z jakimis dziwnymi sprezarkami czy innymi millerami. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: /dev/null ![]() |
CYTAT("uBaW_Blazej":180h5hkt) a zkilowała mnie mazda 929 tak na oko 95 rok nie wiem co to było ale jak zapioł 3jke to bay bay mazda
a i nowy sport coupe w dizzzlu(bylo słychać)czarny ze zanczkiem amg....ciut ale wygrał Twoja 9000 to 2.3T czy 2.3LPT? -------------------- TraSh
1998 Saab 900 SE Talladega Turbo [url=http://www.maptun.pl:1j7jjyok]MapTun Performance[/url:1j7jjyok] |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 19 November 2002 Skąd: Poznań ![]() |
Ciąłem się dzisiaj z rolowanego z Jaguarem S type V8 ( takie miał napisy na klapie z tyłu). Gostek mi odchodził niezbyt szybko ale jednak.
-------------------- Turbo's don't die, They are killed
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sutener Mocy Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: z Mokotowa ![]() |
a mnie w pięknym stylu skillowałą Corsa C... jechalem sobie siekierkowskim w strone gocławia, i gdy dojechalem do zwężenia przed zjazdem w lewo na wał miedzeszyński dogoniła mnie i usiadlą na ogon corsa, więc grzecznie trzymałem się prawego pasa, dochamowałem przed zakrętem i zredukowałem a kierowca Corsy w tym momęcie mnie wyprzedzil, i troszke zaszybko wszedlw łuk, jak zobaczyłem jego światłą stopu to pomyślałem że będzie kiepsko, ale najprawdopodobniej dochamował lewą bo autko z podsterowności przeszło w lekki slide i tak do końca zakrętu... w sumie na wyjściu prędkość mieliśmy podobną, ale brawa dla tego pana.
-------------------- VTG crew
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 30 December 2002 Skąd: Gdańsk ![]() |
ej BEN.czy ten jaguar miał gdańskie rejestracje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Widziałem dzisiaj jak policja skillowała A3 z ekipy VTG, na Wale Miedzeszyńskim, współczuję. PS. Żarówka Ci z przodu padła.
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Ciekawe ktory to
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja wiem, specjalnie nie mówiłem bo nie wiem czy chce się przyznać...
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 02 January 2003 Skąd: Pcim ![]() |
ja wczoraj w krakowie zaliczyłem 1 killa i raz mnie z kilowano. kil to ford scorpio na alejach, starszy pan, pani w futrze, swiatła zielone i ja delikatnie równo patrze gość dwójke tak zapiął że aż oponki mu zakwiczały, na to ja troszke gazu i gotowe. po kilku minutkach stoje na światłach przy makro w krakowie a tu podtacza sie honda civic (czerwona) nie skojarzyłem z typ-r swiatła zmieniają sięna zielone ja wciskam co sie da ale jednak honda przodem. może sie jeszcze z nią spotkam
-------------------- Clio Sport Driver
KTP #830 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Nie, no bez jaj.. Już myślałem, że mam rozdwojenie jaźni.. Obrodziło tych mateów, już wystarczy, że mnie wszyscy mylili z W1MATEO!
Mój wczorajszy kill siakieś Clio. Pan pod 50-tkę, gapił się na mnie jakby mnie chciał zabić. Potem zawył i został W sumie to jest zastanawiające. Bardzo dużo ludzi w wieku 40-50 podpuszcza mnie na światłach. A potem wygadują, że jesteśmy mordercy, samobójcy i psychopaci.. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Wwa ![]() |
CYTAT("-=mateo=-":3kozeclf) Mój wczorajszy kill siakieś Clio. Pan pod 50-tkę, gapił się na mnie jakby mnie chciał zabić. Potem zawył i został
W sumie to jest zastanawiające. Bardzo dużo ludzi w wieku 40-50 podpuszcza mnie na światłach. A potem wygadują, że jesteśmy mordercy, samobójcy i psychopaci.. zgodzę się z tobą bez dwóch zdań.... dzisiaj stanąłem na światłach z kolesiem ( miał z 50-60 latek) i tak się na mnie popatrzył że aż się zdziwiłem jechałem akuratnie golfem 1.6 a on betą piątką bez oznaczeń no i tak strzelił na światłach...wyczekałem przy szarpnięciu z 1 na 2 już był mój później dojechaliśmy do następnych świateł i było już pełno aut to zwolniłem i sobie jade ( nie moje auto więc...) a on na pełnym gazie między autami slalomik... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
CYTAT("TraSh":1u6a5bza) CYTAT("uBaW_Blazej":1u6a5bza) a zkilowała mnie mazda 929 tak na oko 95 rok nie wiem co to było ale jak zapioł 3jke to bay bay mazda a i nowy sport coupe w dizzzlu(bylo słychać)czarny ze zanczkiem amg....ciut ale wygrał Twoja 9000 to 2.3T czy 2.3LPT? LPT ju;-) http://www.forum.streetracing.pl/viewto ... 8348#18348 -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
CYTAT("Mori":1gt8mynf) Może dłubana. Bo wątpię aby seria by tak odeszła.
Mori sam byłem w szoku..........a biegi mi weszły.........było sucho NORMALNIE SZOK jak to poszło............nie znalazłem w katalogu wiecej niż 170ps w tej budzie? -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
Jakaś kosmos wersja, ostro robiona, albo miałeś duuuuuuuużego kaca!
Właśnie mi się kill przypomniał z zeszłej zimy w deszczu. Jechałem A4 1.8TQ 150KM. Stoi obok mnie Beta 5 nowa (E39?) i starszy koleś. Światła zielona, strzał troszkę na odwal się z mojej strony coby sprzęgła nie spalić iiiiii .... idziemy równo. Oho, myślę. Niezły. Do następnych świateł nie daleko było. Więc stoimy, u mnie klima wyłączona, auto na obrotach tym razem, zielone i jestem długość do przodu!!! Hurrrrrrach!!!!! Zbliżamy się do 50km/h i koleś już równo, tylko czemu tak nim rzuca .. hmm, koła mu mielą jeszcze przy 60km/h. No więc trzecie światła: i znowu to samo, ale tym razem do jakiś 120-140km/h i koleś na następnych przed hamowaniem był znowu o jakieś 2-3 długości z przodu. Otwiera szybkę i mówi "Nieźle jak na Audi." Oooo tego mu nie daruję. "Szkoda że nie jestem swoim to zobaczyłby Pan co Audi potrafi." Uśmiechnął się znacząco, ja się spytałem co ma pod machą, 540i zakamuflowane było. Thumbs up sobie zrobiliśmy z uśmiechem i pojechaliśmy dalej już spokojnie. Takich gości to lubię, spoko, wyluzowani i bez morderstwa w spojrzeniu. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 15 December 2002 ![]() |
CYTAT("Mori":17pjfwqk) "Szkoda że nie jestem swoim to zobaczyłby Pan co Audi potrafi." Uśmiechnął się znacząco, ja się spytałem co ma pod machą, 540i zakamuflowane było. Thumbs up sobie zrobiliśmy z uśmiechem i pojechaliśmy dalej już spokojnie. Takich gości to lubię, spoko, wyluzowani i bez morderstwa w spojrzeniu.
540i contra A3 150KM wg prawidel fizyki powinien cie baaaaardziej sponiewierac - moze mial "awtomata" Mam kumpla z BMW E39 540i 6-biegowy , a ja mam zawirusowanego Paska na te 190PS - i rezultat wyscigow jest zawsze taki sam - do 160km/h wtopa ale bez wstydu ....powyzej juz dramatycznie sie oddala -- jednak 286KM robi swoje |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: W-wa Bemowo ![]() |
Witam!
Była godzinka ok.23 a za oknem coraz bardziej sucha jezdnia temperaturka na plus 4 st. Nie mogłem sobie odmówić tej przyjemności i po kilku tygodniowej przerwie wyprowadziłem asterkę z garażu. Na Puławskiej pierwszy przeciwnik Honda Acord R-Type. Dostała na 4 światłach z rzędu (wciągnąłem ją bez nitro które aktualnie jest zdemontowane). Chwilkę potem z rolowanego nowa Celica (nie wiem jaki silnik) ale jaki by nie był to obydwa są wg. mnie słabiutkie. Potem nastąpiło miłe spontaniczne spotkanko z Golf GTI 1.8 VTG (ten ostatnio skradziony i szczęśliwie odzyskany) troszkę pogawędziliśmy a potem wiadomo - mały wyścig z rolowanego wygrany przez asterkę o ok. 2 może 3 długości na odcinku ok. 300m. Usprawiedliwieniem słabego wyniku jest fakt że wymieniłem regulator doładowania na seryjny i wcześniejsza moc 230 KM to już tylko wspomnienie. Obecnie oceniam ją na 200 KM. Zabawna scenka nastąpiła chwilkę później kiedy podjechaliśmy na rondo gdzie stał żółty Colt GTI. No to ja z jego prawej a Golf VTG za mną. Gościu dostał podwójnie choć przyznam start miał ładny (swoją drogą to miły samochodzik np. dla żonki). I na koniec już solo na światełkach ul. Powstńców Śąskich na wysokości Hipermarketu Carrefour BMW 740 - pan w średnim wieku. Temperament go jednak nie opuścił ostro ruszył (ten tylny napęd robi swoje) choć nie miało to wpływu na ostateczny wynik 1 : 0 dla 11 letniej asterki. I to by było na tyle wskażnik paliwa sugerował zjazd na stację lub do domciu. Wybrałem to drugie - strach pomyśleć o której bym wrócił wybierając opcję pierwszą. Pozdrawiam Wszystkich! |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Darek":18ma3pae) CYTAT("Mori":18ma3pae) "Szkoda że nie jestem swoim to zobaczyłby Pan co Audi potrafi." Uśmiechnął się znacząco, ja się spytałem co ma pod machą, 540i zakamuflowane było. Thumbs up sobie zrobiliśmy z uśmiechem i pojechaliśmy dalej już spokojnie. Takich gości to lubię, spoko, wyluzowani i bez morderstwa w spojrzeniu. 540i contra A3 150KM wg prawidel fizyki powinien cie baaaaardziej sponiewierac - moze mial "awtomata" Mam kumpla z BMW E39 540i 6-biegowy , a ja mam zawirusowanego Paska na te 190PS - i rezultat wyscigow jest zawsze taki sam - do 160km/h wtopa ale bez wstydu ....powyzej juz dramatycznie sie oddala -- jednak 286KM robi swoje Pisałem że lał deszcz i było ślisko a Quattro robi swoje na starcie. On mielił gdzieś do 50kmh. -------------------- Mori
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 04 July 2025 - 11:37 |