![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
witam
Tavria ty moj jurasie dobrze zalatwiles tych jeleni chlopaki z jelonek musza sie trzymac razem pohatek ma racje takie dekle przyciemnia szyby i juz nie wiadomo co gratulacje a ostatnio fajnie sobie pokrecilismy nie tavria pozdrawiam |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzisiejszy kill, moj wykladowca od sieci komputerowych PT Cruiserem .
Amerykanie chyba sobei tym autem zazartowali Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
Kill dzisiejszy to moje UNO 1.4 vs Skoda Fabia 1.9 SDI. Te wolnossące diesle są nic nie warte...
-------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Najśmieszniejszy kill mojego zycie, odebrałem wczoraj nową ibizkę , miałea przejechane zdązyłem nią przejechać 120 Km i stojęna światłach i gośc sie ustwaił paskiem , gazuje go niesamowicie , po prawej stronie siedzi dziadek cieszy sie jak dziecki a z tyłu zestresowana babcia, gosc sie patrzy na mnie i rura , zaczyna mielić kołami a ja oddalam sie od niegoi robiac powolne zmiany biegów nie prezekraczajac 3000 tys obrotów(TDI) , na następnych swiatłach to samo gosc gazuje a ja ponownie powoli ruszam i znowyu przed nim , jak podjeżdz na następnych swiatłach i sie smiej i mówi że niezle mi chodzi i troche sie żdziwił jak mu powiedziałem że samochód jest nowy i narazie go nie katuję bo ma tylko 120 KM przejechane , ach pasek to było 1.6 ale dostawał straszliwie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
CYTAT("Krystian":3osxilno) CYTAT("Mori":3osxilno) . Wystarczy że powiem że 4 koła do 40km/h mi kręciły się w miejscu. Mori ty szatanie !!! Ja ostatni nauczyłem trochę pewnego kierowcę Mitsu Carisma ze świecącymi spryskiwaczami , respektu do super produktu kreańskiej myśli technicznej deu lanos 1,5 100KM, nie wiem co było w tej cariśmie ale gość nie mógł mnie wyprzedziś ze światel do 130km/h szliśmy równo, potem odpusciłem bo na moim pasie jechał jakiś wolniejszy samochodzik i wskoczyłem za niego, widziałem że gość ostro walczył ale i tak siedziałem mu na zderzaku, choć sam kręciłem prawie do odciecia nerwów mojej połowicy siedzącej z prawej strony (właścicielki bolidu daewoo ) Dawno nie miałem przeciwnika o tak bardzo zbliżonych osiągach, dosłownie toćka w toćkę Z tego co napisałeś była to Carisma 1.6, nie GDI, only 100KM -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Mori":31lovr7q) Może dlatego że Astra to bezpośredni konkurent Focusa, i (bez obrazy, ale wg. mnie) jest ładniejsza, więc szlag ich trafia że taki wybór zrobili.
Dzięki Mori za wsparcie. Mi bardzo się podoba audi S3. Nawet się przymierzałem. A co do killi to ja teraz już się nie ścigam, bo moje oponki do3 mielą w miejscu -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Ja sie scigam,tzn przynajmniej probuje,wiecej zawpdnikow teraz,bo kazde slabsze auto na lyzwach startuje i idzie n apoczatku lepiej
Z ciekawych killi ostatnio to 5 calibr jadacych razem gdzies wczoraj na trasie z wawy do lublina -------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
ja teraz killuje co chce , jak chce , gdzie chce i kiedy chce ..... a jak juz sie trafi zawodnik to wymieka na pierwszysm zakrecie ...
-------------------- w budowie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
Hans, chwalipięto, hehehehehehe
Congratulejszyns btw, dzięki za życzenia! I nawzajem ! -------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Och wy quattrowcy Ja tam jakos na trasie wczoraj nie znalazlem zawodnika,moze dlatego ze bylo w miare sucho?
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
Mój dzisiejszy kill to VW Polo i (znowu) FOCUS
Start we 3 1 Focus mnie sadzi o pół auta , POLO mięknie 2 Przeciągnięte do 5500obr... 3 i panowie zostają w tyle. -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
Przeciągnięte do 5500obr...
to znaczy ze sie nawet nie spieszyles? bravo... |
|
|
![]()
|
|
witam
a ja dzisiaj jezdzilem brava 1.6 16v i w drodze z plonska do wawy jeden samochod mnie wyprzedzil vectra. tak naprawde sie fajnie jezdzi na tej trasie pozdrwiam |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("PrOsIaQ":1b52i5zq) Przeciągnięte do 5500obr...
to znaczy ze sie nawet nie spieszyles? bravo... Za dużo nie mogę przeciągać, bo moje letniawki buksują ostro -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
moj wczorajszy kill ... karkonoska w strone makro ( 2 pasmowa droga .. bardzo rowna ) .. stoje sobie na swiatelkach ( do rodzicow na kolacyjke jadac ) a tu zajezdza prosiak 911 nowka neonowka ciemno szary .. w srodku mlody chlopak z ladniutka blondyneczką ....
no to wiedze ze bedzie sciganko ... niestety pan troche za mna nie nadazal .. ze wzgledu ze przy wiekszych predkosciach synchronizacja swiatelek jest tak cienka ... scigalismy sie 3 razy ... za pierwszym razek kolo myslal ze chyba zle wystartowal .. po 3 razie dal sobie spokoj ... jednak zachowanie jego na 4 swiatlach bylo ok ... otworzyl okienko spytal ile konikow ma moj potworek .. oswiecilem go ... grzecznie podzienkowal za sciganko i smignal prosto ja stalem na skrecie w lewo ... nawet blondi fajnie sie cieszyla ... jednak sadze ze do mojego by sie nie przesiadla chociaz szybszy byl ... |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
No to goscia spotkalo pewnie zaskoczenie... S2 power !
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Z tego co wiem to ten Prosiak to jest właściciela Impela, nowiuskie 911 Turbo. Pewnie synalkowi dał co nie umie tym jeździć, bo jeśli to to auto ... 420HP w serii to dla mnie niezły podpis.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Hmm nawet jak nie umie jezdizc to z calym szacunkiem mysle ze 996 Turbo by objechalo Volkiego S2 spokojnie... dlatego obstawiam ze to zwykle C2 lub C4 moze nawet na tiptronicu...
-------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
autko bylo na starych tablicach .. ?????
www cos tam ... ale nie powiem wywalilem go gora o dlugosc samochodu ... przy starcie jednak dostawal strasznie .. dlatego sadzilem ze ma tyl naped .. pozniej mnie dochodzil .... moze po prostu nie umial jezdzic ... |
|
|
![]()
|
|
witam
Volki a jaki ty masz fure ? tak z ciekawosci pytam pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |