![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
Takie małe rally co miałem dzisiaj:
Przeciwnik Pan koło 35-40 w Saabie 95 Turbo w nowej budzie Miejsce w okolicach mostu na gocławku w Wawie Odległość Duża. Do 120 szliśmy w miare równo, i pan był mocno zdziwiony że jade nadal obok, później odszedł odemnie powoli o ociężale, przy 150 miał o jakieś półtora samochodu przedemną po zimie bedzie turbo + nitro + wydech + unichip, to bedzie mozna pojezdzić zdrowo -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Thu, 21 November 2002 Skąd: Polska ![]() |
Byl maly kill dzis na bertone 2.0 Turbo...
-------------------- ---------- Temple of VTEC -----------
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: W-wa ![]() |
czym?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
oj kajman taka kandydatka na zone ci ucieknela lubie takie ambitne laski zwlaszcza jak sa blondynkami:)
wczoraj skilowalem alfe 147 z rolowanego ja bylem peugot kit car partner 1.8d |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
wlasnie czym to bertone skilowales hondom tylko jaka?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("PrOsIaQ":37xdl6lg) czym?
Jeżeli dobrze rozgryzłem ksywkę, to chyba Civic po wstawieniu silniczka z Integry TR dodatkowo wzmocnionego A to znaczy masa auta ~930kg i sporo KM -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
A ja zostałem wczoraj skilowany przez srebrną Avensis Kombi.
Stoję sobie na światełkach, podjeżdża z boku koleś z panną i gapiąc się na mnie robi przegazówki.Zapaliło się zielone i kolo wyrywa do przodu z miną zwycięzcy, bo pomijając że jechałem w trzy osoby, to kierowca Avensis zapomniał że stałem na pasie do skrętu w lewo Później w celu poprawienia sobie humoru wyciąłem jakiegoś starszego pana po 40'tce w czerwonym Focusie 3d z szerokimi kapciami i spoilerami.Ciekawe czy Ford był jego czy synka? -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
A ja jakies 2 tyg temu jechałem po katowickiej. Było dużo policji więc szukałem zająca. Z przodu nowe A4 facio ok 40 z panną, ale nie chce przyśpieszyć zjeźdża na lewy i czeka.
Więc rozwaliłem go psychicznie. Zrównałem się z nim, pokazałem mu swoją uśmiechniętą 23 letnia gębę i gazu-ale delikatnie. W kolesiu się zagotowało. Redukcja i poszedł do przodu. Musiał mi pokazać kto rządzi. A ja miałem fajnego zająca. Chociaz raczej ten gość to JELEŃ;-))) |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: Skierniewice ![]() |
CYTAT("Kosimazaki":19t9anaj) Byl maly kill dzis na bertone 2.0 Turbo...
skad wiesz ze to bylo turbo -------------------- max wrak ...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 17 December 2002 Skąd: Wwa ![]() |
CYTAT("Mori":1zgvn4y9) Mój najlepszy kill to była jaskrawo zółta Beta E36 M3 (co najmniej sądząc po wyglądzie). Cóż, dresiarz wyglądał na 16 lat, jego wydech zagłuszał mi nawet muzę w aucie. Ale jak ruszył to się mało co nie posikałem. Ledwo mu koła zabuksowały. 1.6 to porażka w E36.
w warszawie to było? bo jeśli tak to: większośc beemek ma przygaszony żółty kolor jest jedna z jaskrawo żółtym... jeżeli o nią chodzi to jest to Compact...no i musze Cię powiadomić że w tych modelach nie było Silnika M-Power jeśli chodzi o mój wóz ( a podejrzewam że tak ...tłumik) to był to zajechany motor 1.8 ti ( wyjściowo 143 konie a że serce do wyścigu jest zawsze nawet gdy samochód straszliwie muli to tak wychodzi...na około 90 psów w końcu stanął i serce zostanie niedługo wymienione( na inne więc jeśli to byłem ja to napewno sie jeszcze spotkamy P.S. nie mam 16 lat ( zresztą o ile sie orientuje to w Polsce można mieć prawko od 17) P.S.2 NIE JESTEM DRESIARZEM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT("Mori":2u909eam) 1.6 to porażka w E36.
1.6 to faktycznie jest ogromne nieporozumienie. Mogłoby być, ale tylko w compaktach a nie w coupe na przykład. Troche tej filozofii bmw nie rozumie, niby z założenia coupe ma być sportowe - dlatego w coupe bmw nie ma diesli, a wkładaja taką padaczke jak 1.6 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT("kaprys":301r4wqn) CYTAT("Mori":301r4wqn) Mój najlepszy kill to była jaskrawo zółta Beta E36 M3 (co najmniej sądząc po wyglądzie). Cóż, dresiarz wyglądał na 16 lat, jego wydech zagłuszał mi nawet muzę w aucie. Ale jak ruszył to się mało co nie posikałem. Ledwo mu koła zabuksowały. 1.6 to porażka w E36. w warszawie to było? bo jeśli tak to: większośc beemek ma przygaszony żółty kolor jest jedna z jaskrawo żółtym... jeżeli o nią chodzi to jest to Compact...no i musze Cię powiadomić że w tych modelach nie było Silnika M-Power jeśli chodzi o mój wóz ( a podejrzewam że tak ...tłumik) to był to zajechany motor 1.8 ti ( wyjściowo 143 konie a że serce do wyścigu jest zawsze nawet gdy samochód straszliwie muli to tak wychodzi...na około 90 psów w końcu stanął i serce zostanie niedługo wymienione( na inne więc jeśli to byłem ja to napewno sie jeszcze spotkamy P.S. nie mam 16 lat ( zresztą o ile sie orientuje to w Polsce można mieć prawko od 17) P.S.2 NIE JESTEM DRESIARZEM 1. Przeczytaj co napisałem jeszcze raz. 2. To było Coupe. 3. Napisałem że wyglądało jak M3 + jeszcze więcej koni. 4. Napisałem że najprawdopodobniej było to 1.6. 5. Napisałem że wyglądał na 16 lat. 6. Może i ten compact to jest jedyny, ale to nie był compact więc to nie ten prawda? Czy czegoś jeszcze nie zrozumiałeś? Może przeczytaj w przyszłości dokładnie post zanim odpowiesz, zanim wkurzysz się bez powodu i z góry założysz że to napewno o Tobie. A tak na marginesie to wiem że w compact nie ma silnika 3.2. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Beer Honda Wawa ![]() |
witam
teraz podobno w bmw to 316 oznacza 1.8 a 318 1.9 ale i tak bmw to bmw. moj kolega ma 318 ma 340000 km i nie widzialem zeby cos w tym samochodzie robil oprocz wymiany oleju. a jezdzi jak dzikus a rok 90. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
a i jeszcze jedno!
1.6 to faktycznie porażka w takim samochodzie!!!! |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Mori":3p2smfaa) 1. Przeczytaj co napisałem jeszcze raz.
2. To było Coupe. 3. Napisałem że wyglądało jak M3 + jeszcze więcej koni. 4. Napisałem że najprawdopodobniej było to 1.6. 5. Napisałem że wyglądał na 16 lat. 6. Może i ten compact to jest jedyny, ale to nie był compact więc to nie ten prawda? Czy czegoś jeszcze nie zrozumiałeś? Może przeczytaj w przyszłości dokładnie post zanim odpowiesz, zanim wkurzysz się bez powodu i z góry założysz że to napewno o Tobie. A tak na marginesie to wiem że w compact nie ma silnika 3.2. 1. zrozumiałem dobrze ale przebłysnęła mi myśl że może się pomyliłeś dlatego cały tekst był w formie pytajacej 2.zagotowałem się fakt ( chyba zrozumiałe ) Bo: ludzie ogólnie generalizuja posiadaczy beemek że to dresiarze i że się tylko popisuja to tyle... a i jak mi sie uda to może będzie 3.2 w compakcie... ale to trudna przeróbka więc chyba będę musiał sie zadowolić czymś mniejszym |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Jest lepszy patent. Włączasz spryskiwacz przedniej szyby. Kto jechał za samochodem spryskującym szyby ten wie ossochozi.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 15 December 2002 ![]() |
Nie kill ale było fajnie .
Stoję sobie na światłach w Katowicach ok. 12 w nocy obok mnie gostek na oko jakieś 35 lat -Passat 2.8 Syncro combi Fajna szmatka siedziała obok wiec gostek nerwowy jak cholera bo w dupę dostać nie chce a gonił mnie przed światłami wiec wie ze będzie jechane .. Myślę sobie mocy mamy tyle samo ale on ma Paska czterolapa a ja FWD wiec na śliskim będę buksować do 4 biegu ,a on mnie wyrucha. Lekko przegazowalem --- gostkiem aż telepocze - trzyma niby luzem lewa reke na szczycie kierownicy i rozmawia z niunia , ale widzę ze łypie tez okiem na mnie. Nie było wyjścia musiałem go sfaulować by nie polec wiec ... W połowie czerwonych świateł na lekkim gazie strzeliłem na ułamek sekundy z sprzęgła. Samochód podskoczył i opadł na ziemie bez ruchu. Gostek oczywiście na ten sygnał dal w palnik i ...........wracał się na wstecznym z polowy skrzyżowania bo się zorientował ze szarżuje na czerwonym , ale wtedy zmieniło się już na zielone wiec go killnolem.....he he he Gostek okazał się OK. bo na następnych światłach widziałem ze śmiał się jak szalony .. ja tez i to do tego stopnia ze walnąłem stolla [img]{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/icon_redface.gif[/img] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Darek a czym jechales
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT("kaprys":3lrflgsh) a i jak mi sie uda to może będzie 3.2 w compakcie...
ale to trudna przeróbka więc chyba będę musiał sie zadowolić czymś mniejszym nic w tym trudnego. pod maską compact jest taki sam jak coupe czy limuzyna, wiec silnik pasuje bez zadnego problemu. jedyna trudnosc polega na zdobyciu takiego silnika wraz z osprzetem. swojego czasu chcialem taki motor kupic to powiedzili mi 20 k PLN, wiec dalem sobie spokój a i tak to było bez zawiechy i hamulców, wiec trzeba dodac kolejne 5-8 k PLN. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Darek":36n93btm) Stoję sobie na światłach w Katowicach ok. 12 w nocy obok mnie gostek na oko jakieś 35 lat -Passat 2.8 Syncro combi
Mial na klapie napisane 2.8 Syncro? Czy wygladal na 2.8 syncro? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 05:41 |