![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
Mój dzisiejszy mały kill: Przeciwnik sympatyczni panowie z czapeczkami w Focusie 2.0, odcinek ok. 500-600m do następnych swiateł, 1 równa, dwójka juz moja, trójka z 1,5 długości jestem z przodu. Fajnie się z nimi scigało. Widać że mieli żyłke rajdowca, oby było takich wiecej....
Pozdrawiam -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
CYTAT("majlo":qgcvw0dg) Witam
no pewnie ze tak. lanos to sie niezle zbiera. taka octavia nie ma szans. no chyba ze tey jedzie w trojke a on sam. moze puzniej tak przy 100-120 to cie bedzie juz gonil ale tak ze zrywu to nie da rady. pozatym czytalem ze octavia ma za bliski rozstaw osi i przy wiekszych predkosciach ciezko jest ja prowadzic. taka wzmianka pozdrawiam RED RENAULT 5 RULES Ja moją 106KM Octavką (wykresy na forum TDI) bardzo chętnie się zmierze z seryjnym Lanosem 1.6 -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Lanos w serii nie ma szans...
-------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Hehe, R2R, chyba się jeszcze nie ścigałeś z Tommym.. Byś zobaczył lanosa w serii
Bast3k, czy Twój pasek ma blachy zaczynające się na WF? Jeśli tak, to dzięki, że mnie wpuściłeś wczoraj wieczorem na Zwycięzców |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Taki troche nie kill... pojedynek z A4 TDI(czerwone I). Raczje nie bylo to cos innego, zakamuflowanego na tdi, bo mialo wygiete do dolu dwa krany, dymilo jak ropa, zmienial bieg, gdy ja dochodzilem do 4krpm. Jako znaki szczegolne: alusy, tarcze na czterech kolach, kolor srebny, blachy WLxxxxx. Facet raczej sie spieszyl, ale jakos trudno bylo go utrzymac w rownej odleglosci . Dziwi mnie to troche bo 130 KM 300 Nm Fabia to na sniadanie... Nie bylo okazji zapytac co to bi wcisnal sie przed jakas ciezarowke i zaczal sie normalny ruch Trasa: Jagiellonska do R. Starzynskiego, potem ul. Starzynskiego do Szwedzkiej.
-------------------- they run the best just before they grenade
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
A ja wczoraj wieczorkiem na Okopowej koło Kliffa styknąłem się z białym Nissanem z naklejkami SIGNAT.Autko widziałem parę razy na wyścigach więc pomyślałem że chętnie się spróbuję.Trochę się obawiałem że mogę dostać jeżeli to jakieś 2.0 16v.No ale co tam Gość przygazował.Zielone i jazda.Start wyszedł mi całkiem dobrze,ale niestety 2 bieg nie wszedł.Mimo to byłem długość przed nim i zacząłem się oddalać.Na trójce to już była formalność.
Pozdrawiam tamtego kierowcę. Na deserek powiem że mi ostatnio autko szwankuje (chyba przepływka) i strasznie auto przymula między 4000 a 6000obr -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
FYI: Każde Audi od A3 -> S8 ma tarcze. Nawet A3 1.6.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("ibiza-man":qwlzbfsr) A ja wczoraj wieczorkiem na Okopowej koło Kliffa styknąłem się z białym Nissanem z naklejkami SIGNAT.Autko widziałem parę razy na wyścigach więc pomyślałem że chętnie się spróbuję.Trochę się obawiałem że mogę dostać jeżeli to jakieś 2.0 16v.No ale co tam Gość przygazował.Zielone i jazda.Start wyszedł mi całkiem dobrze,ale niestety 2 bieg nie wszedł.Mimo to byłem długość przed nim i zacząłem się oddalać.Na trójce to już była formalność.
Pozdrawiam tamtego kierowcę. Na deserek powiem że mi ostatnio autko szwankuje (chyba przepływka) i strasznie auto przymula między 4000 a 6000obr No to teraz Ci cos wyjasnie niestety nie skilowales nas ) bo to my jechalismy ja z Signatem no taki maly problem jest ze ja jestem prosto po wypadku i nie dalem mu sie scigac bo juz go chcialem lac... pozatym autko jest dosc ciezkie (sprzet grajacy jakies 150 KG) i oslabione bo jest nieskonczona praca nad nim ciagly problem z dolotem powietrza poprostu sie dusi i rozwalona sonda lambda... mysle ze juz next week bedziesz mogl sie z nim sprobowac jak sie skonczy je szykowac tak czy siak i tak ladnie ci fureks smiga wiesz nie trudno jest go chwilowo objechac bo ja go moim malenstwem do 3-ciego biegu robilem jak chcialem ale jest poprostu dopiero w trakcie renowacji bo bylo juz niedobrze z tym autem.... Pozatym jest nieskonczony wydech jeszcze i pare elementow ktore poprostu nie pozwalaja temu autku jechac na niskich obrotach.... Pozdrowienia dla Ciebie Judge.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
Aha,teraz rozumiem Chętnie się ścignę z Signatem jak tylko moja fura odzyska dawną świetność a może nawet coś więcej
A swoją drogą współczucia z powodu wypadku i rozwalonej fury Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu ps.Jaki silniczek jest w tym Nissanie? -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
2.0 Gti taki maly wyjadacz do ktorego czesci trzeba zamawiac z Japonii narazie eliminujemy wszystkie usterki ktore zostaly wywolane urwana lapa silnika i rozwalona chyba z 9 razy miska olejowa...
Jezeli dobrze pojdzie to w polowie przyszlego roku bedzie kolejna mila niespodzianka tym razem Nissan Sunny Pozdrowka Judge_Dread |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
A ja dzisjak naprawde sie wkurzyłem , stanał gosciu obok mnie vectrą i sie patrzy na mnie z jednozancznym celem , wiec pierwsze swiatła pojechałem spokojnie bo wiedziałem , ze zaraz zapalą sie kolejne ale na następnych mówie sobie juz mu nie daruję , to najpierw polowi i nie smiale ruszylismy a po chwili kazdy gaz w podłoge , nie wiem co to była za ppojemnoścale octawka poprostu idjechał od niego jakby stał , aż pozbawiło mnie to przyjemności
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
To pewnie byla Octawia RS.
Fajna zabawka. Pozdrawiam. Jutro do Polski -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]()
|
|
Octavia TDI.
|
|
|
![]()
|
|
To Rufi jechał Octavią a objechał Vectrę, nie wie jakiej pojemności... Tak to zrozumiałem. Pozdrawiam...
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sun, 08 December 2002 Skąd: Mińsk Mazowiecki ![]() |
szczerze powiem ze mialem niezlego killa, jade sobie połczyńską i wyprzedza mnie accord V-tec. ok, nic sobie z tego nie zrobilem ale dojeżdżam do świateł i koleś sie ze mnie śmieje że w takim czymś jade (Peugeot 106S16 130KM). Zielone, 1 - dl samochodu, 2 - dwie dl, wlozylem 3 i sobie spokojnie jade, koles znowu mnie wyprzedzil i tak samo przez ty kolejne skrzyzowania ale od ostatniego juz zostal na maxa w tyle. zatrzymalem sie na nastepnym skrzyzowaniu, koles podjechal z kopara opuszczona , nie wyobrazacie sobie jaka mialem polewke a jechalem z kolezanka i kolega a on sam. a wczesniej na cargo bylem, pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
Pug 306 1,4 vs Renault Megane 2.0
1:0 Pugi powraca do formy... Tylko przez ten widok 17" zimą nikt nie chce się za bardzo ciąć.... -------------------- FAZZY
|
|
|
![]()
|
|
jechalismy ze znajomymi do torunia na afto tuning 2002 i lecialy dwa VW polo(srebrny i zielony) jeden na WWL a w srodku kilkunastu w czapeczkach z daszkiem. bez kitu jak debile, ze 4 wypadk na naszych oczch by spowodowali, albo na czolowe na tira na zakrecie - czy to jest normalna jazda? pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Mr_Root":s1ev4o2z) Wczoraj wieczorem na podwarszawskiej trasie Grodzisk-Wawa wyjechalem w Otrebusach a za mna Honda S2000. Wiedzac ze nie bede mial szans dalem sie wyprzedzic ale usiadlem jej na ogonek. Do zjadu na Komorow jechalismy rowniutko ale tam przykleil sie nam jeszcze jakis Golf II z pojedynczymi swiatlami ala "bad look". W sumie bylo milo do momentu gdy nagle koles z Golfa, na ograniczeniu 40 zaczal nas wyprzedzac obydwu plus jeszcze kogos przed nami. Mozna by bylo machac na to reka ale z przeciwka jechala dosyc szybko Toyota Camry. Gosc z Golfa zmiescil sie na grubosc lakieru zas Camry musiala ostro hamowac do zera zjezdzajac prawie na pobocze gdzie bylo od groma drzew. Wszystko wygladalo bardzo przerazajaco bo i my i Camry musielismy "dac po hamulach". Od wypadku czolowego dzielilo obydwa samochody ulamki sekund. to wyzej to wlasnie do tego teamtu pisalem, pozdro
Ja rozumiem zabawa ale jezeli ktos zna wlasciciela tego czarnego, obnizanego, "zlego" golfa (rejestracja bodajze z Pruszkowa) to niech mu powie ze jest kretynem, debilem, nietrybem i baranem jakich malo. Mozna sie scigac dla zabawy ale trzeba to robic z glowa. On niestety ta dynie co ma na karku ma pusta i sie dziwie ze echo z niej go jeszcze nie zabilo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: Skierniewice ![]() |
jechalem w sobote kolo 22:30 braciaka BMW 525 katowickom w strone warszawy , przejezdzajac kolo Rawy Maz. smignol kolomnie stary mercedes coupe S600 (chyba) i subaru impreza (cala byla poobklejana jakimis naklejkami jakby jakas rajdowa ) no to ja buta i po chwili siedze im na ogonie jechali tak srednio ze 160 km/h no i jak sie tylko natrafil moment to znowu buta i pzy jakis 215 km/h wypzedzilem subaru i merca , nie wiem moze sie nie scigali ale i tak bylo fajnie ich wypzedzic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 23 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Za jakies 4godzinki jade do Polski.
Moze cos po drodze, ale mam bagazy w ch... Spaunik swojej nie masz i juz bratu Betke zajezdzasz? HI HI!!! PS Do zobaczenia na ulicach Wawy -------------------- zawsze do przodu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 02 July 2025 - 15:10 |