Shoutbox 0 nowych PW 

130 Stron V  « < 122 123 124 125 126 > »   
Closed TopicStart new topic
> Kills: road&street...
gość_shafter_*
post Fri, 15 Aug 2003 - 15:15
Post #2461

CYTAT("Torsen":2alhyupe)
Pozatym ze tez ci sie chcialo probowac Masz zaciecie , takich ludzi brakuje. Rozumiem ze fajniej scigac sie zblizonymi samochodami, ale z drugiej strony fajnie zobaczyc jakie sa roznice, nawet na swoja niekozysc.

Tak jak piszesz, po prostu chcialem zobaczyc jak bardzo mnie skilluje
Za drugim razem pan dosc mocno sie zdzwil jak po strzale ze sprzegla na chwile zostawilem go 2-3 dl(az zapial dwojke ) z tylu i za 3 razem zmasakrowal mnie naprawde potwornie
Dodam ze to M3 bylo poprawione optycznie a podejrzewam ze i silnikowo
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 15 Aug 2003 - 15:15
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
nevada
post Sat, 16 Aug 2003 - 00:07
Post #2462

Forum Killer

a ja zkilowałem Honde. Krawężnik przy 40km/h przyjęty na skręcone koła, a potem znak drogowy... zderzak, błotnik, lampy- po prostu pięknie (brak AC)

+Quote Post
MARCIN--Ibiza
post Sat, 16 Aug 2003 - 00:27
Post #2463

Forum Homee

brak AC to jest to co ja lubie najbardziej.

--------------------
IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006

+Quote Post
Mori
post Sat, 16 Aug 2003 - 02:00
Post #2464

Forum Clubber

BMW E-30 bez oznaczeń. RS-Blau. Stan idealny, ktoś naprawdę o niego zadbał. Niestety w deszczu w połowie jedynki dał sobie spokój, ale gratulacje za auto, bo był naprawdę śliczne.

--------------------
Mori

+Quote Post
CBS
post Sat, 16 Aug 2003 - 10:31
Post #2465

Super User

W deszczu RWD moze sobie od razu odpuscic

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Radek
post Sat, 16 Aug 2003 - 15:52
Post #2466

Forum Killer

CYTAT("CBS":7w3q3t20)
CYTAT("Mori":7w3q3t20)
A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich.

Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC
Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego...

CC Czarny Kameleon ? 1.2T ?

+Quote Post
CBS
post Sat, 16 Aug 2003 - 16:29
Post #2467

Super User

CYTAT("Radek":2y8n6s6a)
CYTAT("CBS":2y8n6s6a)
CYTAT("Mori":2y8n6s6a)

Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego...

Jesli chodzi o tego opisywanego w Gt to chyba nie ten, jednak CC bylo koloru ciemnego

A turbina lub jej brak to tylko domysly

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Kajman
post Sat, 16 Aug 2003 - 18:39
Post #2468

I live here !

Swiezutki kill- mlody,pewny siebie chlopak vectra A 2.0 16v zmylony znaczkiem g60 z tylu probowal pokazac mi miejsce w szeregu Nawet niezle mu szlo (poza tym ze na dziurach tez cisnal),ale po pierwszym killu nadal byl chetny do zabawy,wiec na 3 biegu sobie lekko pstryknalem I papa...

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
Torsen
post Sat, 16 Aug 2003 - 21:16
Post #2469

Forum Homee

CYTAT
zmylony znaczkiem g60 z tylu

Mysle ze seryjnym g60 tez bys go killym

--------------------
Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->

+Quote Post
Zemin
post Sat, 16 Aug 2003 - 22:06
Post #2470

Super User

A ja miałem dziś dwa fajne kille. Pierwszy dosć nietypowy jeśli chodzi o pojazdy ja na nowej hulajnodze a moja kobieta na dziecięcym rowerku marki no name dostała od bramy domu do skrzyżowania jakieś 5 długości...hulajnogi...ale dawała radę po 3 streetach dostawała już tylko dwie długości ale sami wiecie napęd na jednego buta

Jeśli chodzi o drugiego to Pug 307 SW nie wiem jaki silnik chyba 1.6 110 km dostał sromotnie na Trzebnickiej miał bardzo złą minę

--------------------

+Quote Post
RUfi
post Sat, 16 Aug 2003 - 22:25
Post #2471

Forum Clubber

Pstatni kill z trasy to wciągnięcie Hondy Legend od 160 km/h do 200 km/h .

+Quote Post
Kajman
post Sun, 17 Aug 2003 - 01:44
Post #2472

I live here !

CYTAT("Torsen":2hjo2sg7)
CYTAT
zmylony znaczkiem g60 z tylu

Mysle ze seryjnym g60 tez bys go killym

Malo juz seryjnych g60 i wszyscy o tym wiedza Ale Vectra z C20XE to mocny zawodnik. 158KM w podobnej wagowo budzie.

--------------------
Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth

+Quote Post
CBS
post Sun, 17 Aug 2003 - 09:36
Post #2473

Super User

Fajny wczorjaszy kill:
Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba )
Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach...
Jak zawsze narzekam na policje to jednak taka bezmyslnosc powinna byc ukarana
Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek...

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
Zemin
post Sun, 17 Aug 2003 - 10:54
Post #2474

Super User

CYTAT("CBS":ko0wqrqr)
Fajny wczorjaszy kill:
Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba )
Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach...
Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek...

Kolo mojej chaty remontują drogę i jest zamknieta dla ruchu...jedynie mieszkańcy mogą pomykać!Tam jest świetny asfalt po deszczu bardzo śliski. Ciąłem sie z Vectrą i koleś sie zajeb...złożył w zakret na ręcznym wiec ja za nim ręczny, nózka i jazda on wyjechał i zobaczyłęm lizaka czerwonego...już mi ciepło było ale jakoś sie blisko niego trzymałem jego zatrzymali a ja pojechałem do domu ....wybacz kolego life is realy brutal

--------------------

+Quote Post
Radek
post Sun, 17 Aug 2003 - 11:58
Post #2475

Forum Killer

CYTAT("CBS":7dq09lyg)
CYTAT("Radek":7dq09lyg)
CYTAT("CBS":7dq09lyg)
CYTAT("Mori":7dq09lyg)

Jesli chodzi o tego opisywanego w Gt to chyba nie ten, jednak CC bylo koloru ciemnego

A turbina lub jej brak to tylko domysly

A gdzie to bylo ?

+Quote Post
CBS
post Sun, 17 Aug 2003 - 12:03
Post #2476

Super User

CYTAT("Zemin":1b7qxryk)
CYTAT("CBS":1b7qxryk)
Fajny wczorjaszy kill:

Kolo mojej chaty remontują drogę i jest zamknieta dla ruchu...jedynie mieszkańcy mogą pomykać!Tam jest świetny asfalt po deszczu bardzo śliski. Ciąłem sie z Vectrą i koleś sie zajeb...złożył w zakret na ręcznym wiec ja za nim ręczny, nózka i jazda on wyjechał i zobaczyłęm lizaka czerwonego...już mi ciepło było ale jakoś sie blisko niego trzymałem jego zatrzymali a ja pojechałem do domu ....wybacz kolego life is realy brutal

No to miales farta...
U mnie skubani po 2-3 samochody naraz zatrzymuja Czasem ma niezla beczke jak ludzie sie zachowuja jak lizaka zobacza

--------------------
CBS a.k.a MK84

+Quote Post
darksmile
post Sun, 17 Aug 2003 - 18:22
Post #2477

Forum Clubber

CYTAT("CBS":3cjdwpbd)
Fajny wczorjaszy kill:
Parę dni temu była strzelanina w Raszyniue i szukaja kolesi w BMW-pruszkowskie blachy. Więcej na http://www.gazeta.pl

+Quote Post
Sql
post Sun, 17 Aug 2003 - 22:20
Post #2478

Forum Homee

No dziennikarz z Gazety mial mega farta - akurat tam byl i wszystko sfotografowal... ciekawe czy byl tam przypadkiem...

--------------------
996TT

+Quote Post
Pingu
post Sun, 17 Aug 2003 - 22:47
Post #2479

Forum Killer

CYTAT("CBS":23lvgy8j)
CYTAT("Zemin":23lvgy8j)
CYTAT("CBS":23lvgy8j)
Fajny wczorjaszy kill:

No to miales farta...
U mnie skubani po 2-3 samochody naraz zatrzymuja Czasem ma niezla beczke jak ludzie sie zachowuja jak lizaka zobacza

Jade sobie ostatnio z kumplem, patrzymy zero ludzi i jakies autko w oddali wiec reczny i wchodzimy w zakret a tu te autko to policyjny van
Kazali nam wyjsc z auta, jeden przszukal wszystko co sie dalo, sprawdzili wszystko nawet numery radja czy nie kradzione. Przekonalismy ich ze my studenci i biedni i kara byl telefon do kumpla taty, powiedzial tacie ze jechal autem i wchodzil na recznym i wypad na przeciwny pas . Po powrocei do domu tatko mu powiedzial aby nie budzil go w nocy jak cos glupiego robi z kumplami (myslal ze robimy sobie zarty). A glina chcial zabrac dowod mowiac ze mamy nie sprawne zawieszenie skoro tak nam autko wzakret wchodzi [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img]

--------------------
www.CENTRUM-FELGI.pl
Felusie: ATS, EXCLUSIVE LINE, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, AUTEC, BORBET, CW, PRO LINE, RIAL, RONAL, BROCK, RcDESIGN, ANZIO, KAHN DESIGN, BREYTON, ANTERA, MOMO, OXIGIN, CARMANI, STILAUTO, RONDELL, CMS, SPEEDLINE, TENZO R, DOTZ, DRAG, AEZ, ROTA, ENZO, DEZENT...

+Quote Post
Sql
post Sun, 17 Aug 2003 - 23:00
Post #2480

Forum Homee

to i tak dobrze ze tylko kazali wyjsc z auta... kolege ostatnio wyciagneli z drugim kolega, na ziemie, kajdanki i dopiero przeszukanie... bo podejrzanie siedzieli w samochodzie...

--------------------
996TT

+Quote Post

130 Stron V  « < 122 123 124 125 126 > » 
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 02:24