![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
CYTAT("Torsen":2alhyupe) Pozatym ze tez ci sie chcialo probowac Masz zaciecie , takich ludzi brakuje. Rozumiem ze fajniej scigac sie zblizonymi samochodami, ale z drugiej strony fajnie zobaczyc jakie sa roznice, nawet na swoja niekozysc.
Tak jak piszesz, po prostu chcialem zobaczyc jak bardzo mnie skilluje Za drugim razem pan dosc mocno sie zdzwil jak po strzale ze sprzegla na chwile zostawilem go 2-3 dl(az zapial dwojke ) z tylu i za 3 razem zmasakrowal mnie naprawde potwornie Dodam ze to M3 bylo poprawione optycznie a podejrzewam ze i silnikowo |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 25 February 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a ja zkilowałem Honde. Krawężnik przy 40km/h przyjęty na skręcone koła, a potem znak drogowy... zderzak, błotnik, lampy- po prostu pięknie (brak AC)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: PŁOCK ![]() |
brak AC to jest to co ja lubie najbardziej.
-------------------- IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
BMW E-30 bez oznaczeń. RS-Blau. Stan idealny, ktoś naprawdę o niego zadbał. Niestety w deszczu w połowie jedynki dał sobie spokój, ale gratulacje za auto, bo był naprawdę śliczne.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
W deszczu RWD moze sobie od razu odpuscic
-------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 20 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("CBS":7w3q3t20) CYTAT("Mori":7w3q3t20) A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich. Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego... CC Czarny Kameleon ? 1.2T ? |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Radek":2y8n6s6a) CYTAT("CBS":2y8n6s6a) CYTAT("Mori":2y8n6s6a) A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich. Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego... CC Czarny Kameleon ? 1.2T ? Jesli chodzi o tego opisywanego w Gt to chyba nie ten, jednak CC bylo koloru ciemnego A turbina lub jej brak to tylko domysly -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Swiezutki kill- mlody,pewny siebie chlopak vectra A 2.0 16v zmylony znaczkiem g60 z tylu probowal pokazac mi miejsce w szeregu Nawet niezle mu szlo (poza tym ze na dziurach tez cisnal),ale po pierwszym killu nadal byl chetny do zabawy,wiec na 3 biegu sobie lekko pstryknalem I papa...
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 06 July 2003 Skąd: Lux/Wawa ![]() |
CYTAT zmylony znaczkiem g60 z tylu
Mysle ze seryjnym g60 tez bys go killym -------------------- Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja miałem dziś dwa fajne kille. Pierwszy dosć nietypowy jeśli chodzi o pojazdy ja na nowej hulajnodze a moja kobieta na dziecięcym rowerku marki no name dostała od bramy domu do skrzyżowania jakieś 5 długości...hulajnogi...ale dawała radę po 3 streetach dostawała już tylko dwie długości ale sami wiecie napęd na jednego buta
Jeśli chodzi o drugiego to Pug 307 SW nie wiem jaki silnik chyba 1.6 110 km dostał sromotnie na Trzebnickiej miał bardzo złą minę -------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Pstatni kill z trasy to wciągnięcie Hondy Legend od 160 km/h do 200 km/h .
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
CYTAT("Torsen":2hjo2sg7) CYTAT zmylony znaczkiem g60 z tylu Mysle ze seryjnym g60 tez bys go killym Malo juz seryjnych g60 i wszyscy o tym wiedza Ale Vectra z C20XE to mocny zawodnik. 158KM w podobnej wagowo budzie. -------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
Fajny wczorjaszy kill:
Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba ) Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach... Jak zawsze narzekam na policje to jednak taka bezmyslnosc powinna byc ukarana Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
CYTAT("CBS":ko0wqrqr) Fajny wczorjaszy kill:
Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba ) Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach... Jak zawsze narzekam na policje to jednak taka bezmyslnosc powinna byc ukarana Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek... Kolo mojej chaty remontują drogę i jest zamknieta dla ruchu...jedynie mieszkańcy mogą pomykać!Tam jest świetny asfalt po deszczu bardzo śliski. Ciąłem sie z Vectrą i koleś sie zajeb...złożył w zakret na ręcznym wiec ja za nim ręczny, nózka i jazda on wyjechał i zobaczyłęm lizaka czerwonego...już mi ciepło było ale jakoś sie blisko niego trzymałem jego zatrzymali a ja pojechałem do domu ....wybacz kolego life is realy brutal -------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 20 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("CBS":7dq09lyg) CYTAT("Radek":7dq09lyg) CYTAT("CBS":7dq09lyg) CYTAT("Mori":7dq09lyg) A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich. Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego... CC Czarny Kameleon ? 1.2T ? Jesli chodzi o tego opisywanego w Gt to chyba nie ten, jednak CC bylo koloru ciemnego A turbina lub jej brak to tylko domysly A gdzie to bylo ? |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Zemin":1b7qxryk) CYTAT("CBS":1b7qxryk) Fajny wczorjaszy kill: Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba ) Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach... Jak zawsze narzekam na policje to jednak taka bezmyslnosc powinna byc ukarana Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek... Kolo mojej chaty remontują drogę i jest zamknieta dla ruchu...jedynie mieszkańcy mogą pomykać!Tam jest świetny asfalt po deszczu bardzo śliski. Ciąłem sie z Vectrą i koleś sie zajeb...złożył w zakret na ręcznym wiec ja za nim ręczny, nózka i jazda on wyjechał i zobaczyłęm lizaka czerwonego...już mi ciepło było ale jakoś sie blisko niego trzymałem jego zatrzymali a ja pojechałem do domu ....wybacz kolego life is realy brutal No to miales farta... U mnie skubani po 2-3 samochody naraz zatrzymuja Czasem ma niezla beczke jak ludzie sie zachowuja jak lizaka zobacza -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Milanówek/WWA ![]() |
CYTAT("CBS":3cjdwpbd) Fajny wczorjaszy kill: Parę dni temu była strzelanina w Raszyniue i szukaja kolesi w BMW-pruszkowskie blachy. Więcej na http://www.gazeta.pl
Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba ) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
No dziennikarz z Gazety mial mega farta - akurat tam byl i wszystko sfotografowal... ciekawe czy byl tam przypadkiem...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
CYTAT("CBS":23lvgy8j) CYTAT("Zemin":23lvgy8j) CYTAT("CBS":23lvgy8j) Fajny wczorjaszy kill: Naprzeciwko mojego domu od czwartku non stop stoi patrol policyjny i zatrzymuja glownie bmw (nie wiem czemu, ale jakas akcja chyba ) Wyjezdzajac z bramy skrecalem w prawo, a tu koles nagle zaczal wyprzedzanie na pasach dla pieszych i na czolowke mi wali, a za nim drugi. Ja ucieklem na pobocze, a kolesiemzostali zatrzymani przez panow w niebieskich mundurkach... Jak zawsze narzekam na policje to jednak taka bezmyslnosc powinna byc ukarana Ciekawe ile zaplacili, ale jak wracalem to ierowcy nie mieli za wesolych minek... Kolo mojej chaty remontują drogę i jest zamknieta dla ruchu...jedynie mieszkańcy mogą pomykać!Tam jest świetny asfalt po deszczu bardzo śliski. Ciąłem sie z Vectrą i koleś sie zajeb...złożył w zakret na ręcznym wiec ja za nim ręczny, nózka i jazda on wyjechał i zobaczyłęm lizaka czerwonego...już mi ciepło było ale jakoś sie blisko niego trzymałem jego zatrzymali a ja pojechałem do domu ....wybacz kolego life is realy brutal No to miales farta... U mnie skubani po 2-3 samochody naraz zatrzymuja Czasem ma niezla beczke jak ludzie sie zachowuja jak lizaka zobacza Jade sobie ostatnio z kumplem, patrzymy zero ludzi i jakies autko w oddali wiec reczny i wchodzimy w zakret a tu te autko to policyjny van Kazali nam wyjsc z auta, jeden przszukal wszystko co sie dalo, sprawdzili wszystko nawet numery radja czy nie kradzione. Przekonalismy ich ze my studenci i biedni i kara byl telefon do kumpla taty, powiedzial tacie ze jechal autem i wchodzil na recznym i wypad na przeciwny pas . Po powrocei do domu tatko mu powiedzial aby nie budzil go w nocy jak cos glupiego robi z kumplami (myslal ze robimy sobie zarty). A glina chcial zabrac dowod mowiac ze mamy nie sprawne zawieszenie skoro tak nam autko wzakret wchodzi [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] -------------------- www.CENTRUM-FELGI.pl
Felusie: ATS, EXCLUSIVE LINE, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, AUTEC, BORBET, CW, PRO LINE, RIAL, RONAL, BROCK, RcDESIGN, ANZIO, KAHN DESIGN, BREYTON, ANTERA, MOMO, OXIGIN, CARMANI, STILAUTO, RONDELL, CMS, SPEEDLINE, TENZO R, DOTZ, DRAG, AEZ, ROTA, ENZO, DEZENT... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
to i tak dobrze ze tylko kazali wyjsc z auta... kolege ostatnio wyciagneli z drugim kolega, na ziemie, kajdanki i dopiero przeszukanie... bo podejrzanie siedzieli w samochodzie...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 02:24 |