![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Hmm, jeśli nowy ma soczewy to był to przed liftem. A co do 540 to koleś musiał spać bo widziałem jak to jeździ, i wiem jak jeździ MV6 (w automacie masz?)... No chyba że masz niespodzianke pod maską.
-------------------- Mori
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Osobny post ale napiszę to tutaj bo w Sugestiach nikt jakoś nie przeczytał...
Obiecany był kill forum jak ten wątek dobije do 100 stron. Jest już ciut więcej, więc PLEASE Albert/Yasieq otwórzcie bo tak to możnaby na każdy temat osobną dyskusję prowadzić a tak to miesz się tutaj wszystko ze sobą. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
Ja myle ze wzorem innych (zagranicznych) forow/for/forumow powinno sie na SR pojawic oddzielne forum gdzie mozna by bylo w osobnych watkach opisywac poszczegolne kille... z naciskiem na te ciekawsze... bo tak to mega sie balagan robi...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Mori wyszlolo chyba nieporozumienie .mi chodzilo o to ze to BMW mnie skillowalo (chociaz nie az tak bardzo ale jednak).owszem mam w automacie i jeszcze nie mam zadnych konkretnych niespodzianek pod maska ale moze juz niedlugo cos tam wykombinuje .
|
|
|
![]()
|
|
Mea culpa w takim razie. Dołóż sobie nitro to by wąchał Twój wydech.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
pierwsze co chcialbym zrobic to zmiana skrzyni biegow na manuala a pozniej sie pomysli co dalej .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
osobne forum do killi bylo by wskazane
bo faktycznie niezly bajzel tu sie zrobil... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Mori":1w7ks1jg) A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich.
Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
A4 nowe niestety waży swoje, a to oznacza poważne ograniczenia w osiągach. Stare 1.8T 150KM miało fabrycznie 8.5 do paki, nowe 9.2 czy więcej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("CBS":1898aqal) CYTAT("Mori":1898aqal) A4 3.0 Quattro zmasakrowane na Powstańców Śląskich. Wczoraj bylem swiadkiem jak taka A4 zostala wciagnieta przez CC Niestety o samochodach nic nie wiem, ale CC wygladal(brzmial) na niezle zrobionego... Tak czy siak jakis kierownik nie najlepszy.... Chetnie bym stanal z takim CC w ramach odwetu! Pozdrwiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Kierownik z pewnoscia dal d...
Ale CC naprawde ladnie smigalo, taki maly potworek -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
I by się jeszcze okazało, że to CC ma turbo i byś miał dupę zbitą Mario
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Os_":1hh5wvap) I by się jeszcze okazało, że to CC ma turbo i byś miał dupę zbitą Mario
Z moich domyslow wychodzi, ze to bylo uturbione CC, ale noe chce wprowadzac zamieszania! Ale cos mi tam sapalo pod macha... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
...e36 328...........dostało 2-3 powyej 150 doszedł i przeszedł
-------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Przedwczoraj o 2 nocy w centrum wiednia, 3x zniszczylo mnie nowe czarne M3, po jakims ostrym tuningu, pierwszy start obydwoje spokojnie ale spojrzelismy na siebie i od jednyki ogien zaraz swiatla przy drugim starcie on spokojnie, ja strzal ze sprzegla i bylem z przodu dopoki gosc nie zapial dwojki po prostu odlecial , a za trzecim razem chyba wlaczyl SMG(tak to sie pisze?) bo walił ze sprzegła na odcieciu i na na nic moje 4x4, od pierwszego metra z tylu na koniec podziekowanie kierunkami i przejechalismy obok siebie z max predkoscia 70-80 jeszcze parenascie swiatel i skrzyzowan
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 06 July 2003 Skąd: Lux/Wawa ![]() |
CYTAT trzecim razem chyba wlaczyl SMG(tak to sie pisze?) bo walił ze sprzegła na odcieciu i na na nic moje 4x4, od pierwszego metra z tylu
Raczej "launch control", SMG to skrzynia sekwencyjna. Pozatym ze tez ci sie chcialo probowac Masz zaciecie , takich ludzi brakuje. Rozumiem ze fajniej scigac sie zblizonymi samochodami, ale z drugiej strony fajnie zobaczyc jakie sa roznice, nawet na swoja niekozysc. Dlatego ja sie porywam na kazde Ferrari i inne Porsche turbo. Dzis mialem okazje przeleciec sie z jakims Corrado vr6, ale poprostu spekal, albo mu sie nie chcialo. Taka nuda. pozdr -------------------- Think different, think power ! <!-- s:) --><!-- s:) -->
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("shafter":nixrpkje) Przedwczoraj o 2 nocy w centrum wiednia, 3x zniszczylo mnie nowe czarne M3, po jakims ostrym tuningu, pierwszy start obydwoje spokojnie ale spojrzelismy na siebie i od jednyki ogien zaraz swiatla przy drugim starcie on spokojnie, ja strzal ze sprzegla i bylem z przodu dopoki gosc nie zapial dwojki po prostu odlecial , a za trzecim razem chyba wlaczyl SMG(tak to sie pisze?) bo walił ze sprzegła na odcieciu i na na nic moje 4x4, od pierwszego metra z tylu na koniec podziekowanie kierunkami i przejechalismy obok siebie z max predkoscia 70-80 jeszcze parenascie swiatel i skrzyzowan
Moim zdaniem nie ma co sie dziwic ze odszedl, roznica klas po prostu -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Os_":3ig3xwpa) I by się jeszcze okazało, że to CC ma turbo i byś miał dupę zbitą Mario Coz.... Turbo to taka fajna technologia.... Szczerze mowiac to nie slyszalem o cienkim z turbo ktory mial ponizej 7s. do paki! (ale moze takie sa!) W kazdym razie tak jak blazej napisal, ze np: CYTAT("uBaW_Blazej":3ig3xwpa) ...e36 328...........dostało 2-3 powyej 150 doszedł i przeszedł
... z tym, ze ja mam z deka lepszy start! Pozdrwiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Mario CC na v-max napewno by dostalo, ale jesli chodzi o sciganie od swiatel do swiatel to naprawde tamto Audi nie mialo nic do powiedzenia...
Co nie oznacza oczywiscie, ze Twoj potworek tez by przegral Ale myslac logicznie to CC powinno od Ciebie dostac Pozdrawiam... -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 30 June 2025 - 02:20 |