![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
485km i 700Nm . Gość jest bardzo wyluzowany i jak go zapraszałem do Modlina to kojarzył imprezę ale niestety nie przyjechał .
miał chyba rejestrację WO coś tam Felgi podobne do twoich ( takie mają te AMG ) , a kolor ciotowaty |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
CYTAT("BOOSTER":30hyzp1k) 485km i 700Nm .
Albo jak nowszy model to 500 KM... generalnie strasznie chodzą te mercedesy AMG nowe na kompressorach , tylko, że ciężkie i z automatem takim, z którego nie da się dobrze wystartować. Za to na autostradzie tak powyżej 120 km/h to strasznie szybko idą -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Rennen masz racje dół to to ma straszny może trochę to dziwne ale
kumpel się ścigał z SL-em w cabrio i automat i na początku gościu strasznie obrywał ale później odrabiał wkurzył się deczko bo po drugim starcie zamknął dach i ogień ok.160-180Km/h zaczął odchodzić ale i tak był pod wrażeniem w końcu to stary fiacik bravo hgt z gazikiem rozweselającym -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
CYTAT("macpl":3h4twi59) po drugim
starcie zamknął dach Szczerze mowiac to nie wiem jak to jest rozwiazane w mercedesie, ale w wiekszosci kabrioletow "bawic sie" dachem mozna tylko przy wylaczonym silniku. Przeciez ten dach by urwalo i poniszczylo przy wiekszej predkosci... No nie wiem , wiem , ze niektore kabriolety maja cos takiego, ze mozna powiedzmy zamknac dach przy predkosciach ponizej 40 km/h... Generalnie musze zglebic temat bo mnie zaciekawiles tym... -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 13 November 2002 Skąd: Gdańsk ![]() |
CYTAT("rennen":wo8lbanv) CYTAT("macpl":wo8lbanv) po drugim starcie zamknął dach Szczerze mowiac to nie wiem jak to jest rozwiazane w mercedesie, ale w wiekszosci kabrioletow "bawic sie" dachem mozna tylko przy wylaczonym silniku. Przeciez ten dach by urwalo i poniszczylo przy wiekszej predkosci... No nie wiem , wiem , ze niektore kabriolety maja cos takiego, ze mozna powiedzmy zamknac dach przy predkosciach ponizej 40 km/h... Generalnie musze zglebic temat bo mnie zaciekawiles tym... na swiatlach, jakichs moze ??? (chodzi mi o to, ze mogl jak stal na czerwonym swietle zamknac dach ) -------------------- Części nowe i używane do samochodów z USA - 501 98 47 37
nick Allegro = ViperUSA WWW CZESCI TK |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 30 April 2003 Skąd: Wrocław ![]() |
Apropo`s Meroli to dziś na drodze ze Środy Śląskiej leciałem przed meśkiem nowa E-klasse szedł zaje.... ale do Wrocka nie dał rady mnie łyknąć, fakt że był duży ruch, załyczył mnie dopiero we Wrocławiu przy jakiś 160 km/h...to był E 270 CDI! NIe wiedziałem że te cdi-ki tak zamiatają...aaaa jeszcze jedno kierowca miał koło 70 lat!!!
-------------------- _________________
Tekst ze zderzaka Mercedesa E klasse ...bez blond gwiazdy nie ma jazdy ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Lublin ![]() |
W SLu dachem operujesz przy wlaczonym silniku... przy wylaczonym przy uzyciu pilota w kluczyku mozesz zamknac lub otworzyc...
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
Podejrzewam ze byl to SL500... nie sadze zebys zrobil SL55... zwlaszcza z rolowanego... no bo SL350 to raczej nie byl co?
-------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
saaby mozna dachem przykrywac podczas jazdy
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 22 January 2003 Skąd: www.jdm-option.pl ![]() |
Dzisiaj z mama zkillowalem 2 boby FULL TUNING takie z wiochy;) i sstarego meska tzw. "beczke" chyba diesel byl bo tak klekotalo, a gazowal myslalem ze mu silnik tam wyskoczy:)
Rennen - Jezdze juz w pasach... -------------------- マテイ || www.jdm-option.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 26 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("TwinTurbo":1gnaxkmz) Wczoraj na nowym odcinku wału dopadłem nowego merola - pełen wypas, nie zauważyłem niestety co to było bo: nie znam się na merolach & było za szybko
Koleś usadowił się za mną na światłach i zaraz po starcie starał się mnie wyprzedzić prawym pasem Jakie musiało być jego zdziwienie gdy jego skarbonka została objechana prze moją... babcię Ciekawe ile to jego cacko ma koni bo odchodziłem mu wcale nie tak bardzo szybko. Jechałem na 1 Bar i zapłonie 15 stopni więc miałem tylko 450 kucyków, do tego nie ciągnąłem go do odcięcia bo po co Ktoś zna się na merolach a może ktoś zna tego cabriolecika, młody opalony gość w środku. jesli to bylo czarne SL - to na 99% bylo to SL55 AMG V8 Compressor ktorym jezdzi jakis gostek z centrum giełdowego -------------------- ..:Tractor Beam:..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Wed, 16 October 2002 Skąd: wawa ![]() |
Więc wyjaśniam po drugim kill-u zamknął dach stojąc pod światłami
i czekając na na trzeci kill....... -------------------- Racing is my Life......
"I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" - Keiichi Tsuchiya S13 Moon Blue EMU LINK VEMS ECUMASTER SMT AEM APEXI POWER FC AUTRONIC HALTECH instalacje i strojenie. Hamownia 4x4 Dyno Project 2JZ Bp 98 Ultimate 701KM 787Nm NAJMOCNIEJSZY W POLSCE JZ ;) |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("masi0":1d6xnih4) CYTAT("TwinTurbo":1d6xnih4) kolorek mógł byc faktycznie niebieskawy metalic ale taki bardzo delikatny błękicik - troszku ciotowaty . jesli to bylo czarne SL - to na 99% bylo to SL55 AMG V8 Compressor ktorym jezdzi jakis gostek z centrum giełdowego -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("macpl":1xfp3izj) Więc wyjaśniam po drugim kill-u zamknął dach stojąc pod światłami
i czekając na na trzeci kill....... w koncu w SL'u wystarczy na ta operacje 16 sekund -------------------- 996TT
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
CYTAT("rennen":1pse3lys) wiem , ze niektore kabriolety maja cos takiego, ze mozna powiedzmy zamknac dach przy predkosciach ponizej 40 km/h... Generalnie musze zglebic temat bo mnie zaciekawiles tym...
W 911 można operować miękkim dachem w obie strony do 60 km/h, w SL można twardym mieszać do 50, a do SLK jet fajny diwajs za 50 Euro, ktory pozwala na otwieranie i zamykanie nawet przy 80 km/h (aczkolwiek nie gwarantują nic, nawet że się nie urwie). -------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 26 May 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("hwojtek":uje8739k) CYTAT("rennen":uje8739k) wiem , ze niektore kabriolety maja cos takiego, ze mozna powiedzmy zamknac dach przy predkosciach ponizej 40 km/h... Generalnie musze zglebic temat bo mnie zaciekawiles tym... W 911 można operować miękkim dachem w obie strony do 60 km/h, w SL można twardym mieszać do 50, a do SLK jet fajny diwajs za 50 Euro, ktory pozwala na otwieranie i zamykanie nawet przy 80 km/h (aczkolwiek nie gwarantują nic, nawet że się nie urwie). ogladalem ostatnio test siakiegos porsche i tam dach albo mogl sie otwierac tylko od 0-40km/h, powyzej byla blokada, bo by go urwalo -------------------- ..:Tractor Beam:..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja zaraz po powrocie do naszego pieknego kraju killnalem sobie C270 CDI!!!
Myslalem, ze bedzie sobie lepiej radzil! Byl to najprawdopodobniej automat bo startem go miazdzylem... Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Matey":r2mmowfb) Dzisiaj z mama zkillowalem 2 boby FULL TUNING takie z wiochy;) i sstarego meska tzw. "beczke" chyba diesel byl bo tak klekotalo, a gazowal myslalem ze mu silnik tam wyskoczy:)
Rennen - Jezdze juz w pasach... Wiem ze pytanie jest lamerskie ale co to sa boby FULL TUNING takie z wiochy??? -------------------- Kazdy ponad kazdym...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 22 January 2003 Skąd: www.jdm-option.pl ![]() |
No wiesz orurowany, halogeny, szachownice na masce, wloty na masce z przodu jakies spojlery no wiesz co jest... A dzisiaj zkillowalem (w pelni tego lowa znaczeniu) a raczej sam sie zkillowal jakis wrobelek - elemelek na szybie:( Ciezko go bylo potem umyc:|
-------------------- マテイ || www.jdm-option.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("Matey":mg66dqlw) No wiesz orurowany, halogeny, szachownice na masce, wloty na masce z przodu jakies spojlery no wiesz co jest... A dzisiaj zkillowalem (w pelni tego lowa znaczeniu) a raczej sam sie zkillowal jakis wrobelek - elemelek na szybie:( Ciezko go bylo potem umyc:|
chodzilo mi raczej o marke... ale niewazne.. -------------------- Kazdy ponad kazdym...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 09:42 |