![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
CYTAT("mario q.":207x1p7x) CYTAT("Krystian":207x1p7x) a Ja dziś próbowałem namówić na ściganko spod świateł kolegę z S3 W0 CEZAR, ale nie chciał Krystianie moze dlatego, ze ten kolega owinal kiedys prosie Boxtera na slupie!!! I moze ma taki uraz do wyscigow.......... Pozdrawiam... Znam Czarka parę lat i jedyne co miał wcześniej to Toyoty Corolle a nie Boxtera Boxterem jeździł kto inny Zbieżność tablic przypadkowa -------------------- ///M
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 20 April 2003 Skąd: Radom ![]() |
CYTAT("Krzysiek_WAWA":jwfub3nq) Sorry, ale Avensis 2.0 jest ciężki, przyjedź do Modlina 19lipca, pojedź ze mna w parze to pogadamy. A to był silnik 1.6. A co do TDI to zapraszam na spotkanie z Rufim, Ukim, Pawelo i resztą grona, a zobaczysz co portafi TDi CYTAT("bravo110":jwfub3nq) Przepraszam ze sie wtrace, ale dam sobie reke uciac ( no moze przesadzam ) ze zostaniesz obskoczony przez kazdy tdi grupy VW. Sam jezdze sluzbowa Skoda TDi i wiem jak to jezdzi. Natomiast co do Avensis to juz nawet nie chce mi sie z nimi scigac. Jeszcze sie nie zdarzylo zeby ktoras byla szybsza. O olbrzymiej roznicy w przyspieszeniu juz nawet nie wspomne.
Pozdrawiam Wiem ze 1.9 TDi sa zajebista baza do tuningu (chpiem, modulem whatever...), ale ja pisalem o serii!!! A takowej co by mnie objechala nie spotkalem. Zwykle wyglada to tak ze na 1 dostaje w dupe zapinam 2 jest jush moj, 3 mam go lekko za soba i... wrzucam 5 bo szybciej boje sie jezdzic (mam ok 120-135 to juz roznie) bo moje doswiadczenia jako kierowcy sa jeszcze marne. Do Modlina wpadne i przekonam sie jak to jest w praktyce (w teorii 17s na 400m). Wracajac do TDi to mogl jeszcze zawinic czynnik ludzki u kierowcow ktorych killowalem (to samo tyczy sie kierowcow objezdzanych przez was gesto avensisow). P.S Ten Galant jest dlubniety czy seria |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
CYTAT("Koyack) Wiem ze 1.9 TDi sa zajebista baza do tuningu (chpiem, modulem
whatever...), ale ja pisalem o serii!!! A takowej co by mnie objechala nie spotkalem. Zwykle wyglada to tak ze na 1 dostaje w dupe zapinam 2 jest jush moj, 3 mam go lekko za soba i... wrzucam 5 bo szybciej boje sie jezdzic (mam ok 120-135 to juz roznie) bo moje doswiadczenia jako kierowcy sa jeszcze marne. Do Modlina wpadne i przekonam sie jak to jest w praktyce (w teorii 17s na 400m). Wracajac do TDi to mogl jeszcze zawinic czynnik ludzki u kierowcow ktorych killowalem (to samo tyczy sie kierowcow objezdzanych przez was gesto avensisow). P.S Ten Galant jest dlubniety czy seria Te 17s to stoperem mierzyłeś czy liczyłeś sobie wy myślach??? A wierz mi jak wrzycasz 5 przy nawet 120 to wiekszość ludzi ciebie tutaj objedzie. Jak wystartujesz to porównasz sobie sposób startu swojego i innych, jak długo jadą na biegu, itd itd. PS. Co do jazdy z prędkością 120-135 to jazda jest ok, ale nie po naszych lokalnych drogach, bardziej do jazdy autostradowej. A Galant jest obecnie mało dłubnięty. W lipcu będzie bardziej. -------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Krystian":364s6tff) CYTAT("mario q.":364s6tff) CYTAT("Krystian":364s6tff) a Ja dziś próbowałem namówić na ściganko spod świateł kolegę z S3 W0 CEZAR, ale nie chciał Krystianie moze dlatego, ze ten kolega owinal kiedys prosie Boxtera na slupie!!! I moze ma taki uraz do wyscigow.......... Pozdrawiam... Znam Czarka parę lat i jedyne co miał wcześniej to Toyoty Corolle a nie Boxtera Boxterem jeździł kto inny Zbieżność tablic przypadkowa Hymmmm.... W0 CEZAR na Boxterze bylo na stowe! Widocznie skasowano tablice w urzedzie po skasowaniu Boxtera..... Myslalem, ze to ten sam wlasciciel, bo widzialem pare razy na miescie ta S3! Pozdrawiam... BTW: Kill chyba BMW 530 ale nie jestem pewien... W kazdym badz razie niunia musiala sie ostro napocic, bo wymiatalo to bardzo ladnie..... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Dzisiejszy świerzy kill Merdedes E 320 , ale sie gościu zdziwił , a taki był pewny na światłach
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Wed, 28 May 2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
Witam wszystkich. Ja pierwszy raz więc może najpierw powiem, że moje auto nie jest może aż tak szybkie jak co niektórych. Tym bardziej nie jest tak drogie, ale lubię sobie czasem poprawić humor i zkilllować jakąś furę za 150 tysięcy Gdy tak sobie czytałem od jakiegoś czasu te posty to pomyślałem że dołączę do ludzi, którzy tak jak ja nie lubię skoksowanych cwaniaków w super furach tatusiów którzy uważają się za pępek świata gdy wyjadą na ulicę. A co do killowania to mogę się pochwalić że BMW E36 325 oficjalnie poległo ze mną na 400m Pozdro dla wszystkich.
-------------------- "Tylko dwie rzeczy sa nieograniczone: wrzechświat i głupota ludzka, choć co do tego pierwszego to nie jestem pewien"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
CYTAT("bravo110":3qvt5h32) Przepraszam ze sie wtrace, ale dam sobie reke uciac ( no moze przesadzam ) ze zostaniesz obskoczony przez kazdy tdi grupy VW. Sam jezdze sluzbowa Skoda TDi i wiem jak to jezdzi. Natomiast co do Avensis to juz nawet nie chce mi sie z nimi scigac. Jeszcze sie nie zdarzylo zeby ktoras byla szybsza. O olbrzymiej roznicy w przyspieszeniu juz nawet nie wspomne.
Pozdrawiam ścigałem się niedawno z Avensisem 2.0 VVT-i kumpla i.. na 400m był tylko długość z tyłu, a przez chwilę mnie nawet dochodził Ten samochód MA 17s na 400m.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 January 2003 Skąd: Piaseczno ![]() |
Kill ale nie muj ale w modlinie PAN Policjant chcial sie sprawdzic ze scigaczem na dochodzenie na drodze kolo parkingu dla widzów niewiem co to były za motor-scigacz ale "władza" nasza mogła tylko pomazyc aby go dogonic.
Pozdrowionka dla P.Policjantów |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
a ja dzisiaj na trasie z Wiednia do Warszawy zaliczylem tylko jednego killa. jechal facet Mercedesem SL R129, srebrnym z panienka, najpierw siadl mi na dupie przy 140 km/h, poscilem go, bo jechalem ze znajoma mojej Mamy, wiec jakos nie mialem mozliwosci scigania sie, bo tak osoba miala ponad 50 lat. Jednak w Nadarzynie na swiatlach stanelismy obok i stwierdzilem, ze nie popuszcze, obojetne co powie na to moja pasazerka. Facet w Merolu ruszyl mocno tak jak ja, jednak od dwojki zaczalem mu spokojnie odchodzic, przy 130 km/h bylem juz jakies 4 dlugosci przed nim. Niestety nie mial napisu z tylu, wiec nie wiem jaki to byl model, ale mysle, ze maksymalnie SL 320, bo kiepsko chodzil. Byl to jeden z ostatnich modeli R129, bo mial facelifting
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Wczorajszy kill-bmw 3?? e46,zasuwalo niezle,ale pan bez szyi nie dal rady
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
a ja wlasnie zaliczylem killa na Pulawskiej jak ja kocham ta ulice jesli chodzi o kille ))) zawsze znajduje chetnych.
wiec od dzisiaj jezdze juz znowu moim Audi. Stoje na swiatlach, obok mnie podjezdza pan Audi A6 allroad 2.5 TDI quattro tiptronic. Taki luzak w aucie, raczka oparta tylko o kierwonice, okularki, itd. Myslal, ze ma nie wiem jaka fure. Na jedynce szlismy rowno, na dwojce wyszedlem na przod, a jak zapialem trojke to byl juz tylko PA PA Kocham ta trojke w moim aucie To wszystko powtorzylismy ze trzy razy na nastepnych swiatlach Potem musialem skrecic w prawo........... Kill zaliczony -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 22 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzis skillowalem Accorda Type-R... n2o robi swoje....
-------------------- 557981f1e3]http://streetshadows.pl/upload/astra1.jpg[/]557981f1e3]http://www.orca2.mila.edu.pl/~mjasiowk/nx.gif[/]
[url:32y11m9n]http://www.StreetShadows.pl[/url:32y11m9n] Wyższa SzkoŁa Bounce'u i Lans'u ET 15.272 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("qp":13676389) Dzis skillowalem Accorda Type-R... n2o robi swoje....
wow, niezly kill, ale chyba go tylko jednym razem skillowales, co ? bo potem bez nitro to musial Ciebie objechac spokojnie -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 08 January 2003 Skąd: Tomaszow Maz. ![]() |
Witam jakis czas temu stoje na skrzyzowaniu patrze a tu zapiernicza koles vectra pozniej spotkalem go na swiatlach stanolem kolo niego patrze sie na niego a on muza na full zimny lokiec i gazuje opla mysle chce sie scigac to mu zaraz pokaze ale to nic, takiego pacjenta to jeszcze nie widzialem slysze ze zaciagnal reczny i zaczyna bujac samochodem no to ja w smiech a te n bja piszczy kreci w miejscu tymi kolami no i nareszcie zielone wystartowalem bylem pol maski przed nim na jedynce ale on skrecil w lewo ale z checia bym sie z nim scignol u wielbiam takich tacy sa poprostu najlepsi
pozdrawiam narazie |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 02 June 2003 ![]() |
moj najlepszy kill to chybaOpel Calibra 2.0 8V na 400m a najgorszy chyba z Gullem bo sie niesamowicie zdziwilem
-------------------- EnDrIu
Modlin 06.09.2003r ET 17.479 na nastepnym powinno byc lepiej... |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Endriu twój najlepszy kill był na wólce jak skilowałeś BMW 5 Czarne ciemne szybki gość się woził i dostał baty od poldka ale były śmiechy.
-------------------- Można umrzeć ze starości i z głodu lub we wnętrzu rozbitego samochodu...
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Kilka radosnych killi-b.pewny siebie pan w najnowszym a4 1.8t quattro,zdziiiiiwil sie Potem gosciu na harleyu chcial mnie wyprzedzic...tyz sie zdziwil,ale motor mial pikny No i.... daewoo lanos,ambitne do bolu Brawa za ambicje
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Matschke":38fe7d7f) CYTAT("qp":38fe7d7f) Dzis skillowalem Accorda Type-R... n2o robi swoje.... wow, niezly kill, ale chyba go tylko jednym razem skillowales, co ? bo potem bez nitro to musial Ciebie objechac spokojnie Bez nitro to wstyd sie scigac moim samochodem... efekt z gory mozna przewidziec... -------------------- 557981f1e3]http://streetshadows.pl/upload/astra1.jpg[/]557981f1e3]http://www.orca2.mila.edu.pl/~mjasiowk/nx.gif[/]
[url:32y11m9n]http://www.StreetShadows.pl[/url:32y11m9n] Wyższa SzkoŁa Bounce'u i Lans'u ET 15.272 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja dzis wracajac z wieczornego streeta pobawilem sie z lanosem!!!
Ale chlopaczyna mial zaciecie... Tyle razy mu pokazywalem, zeby sobie dal spokoj a on byl tak zawziety, ze przez dosc dlugi odcinek drogi musialem go leczyc!!! Pozdrawiam... QP ale zes sie dzis poddal!!!! -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":2hnv1hym) QP ale zes sie dzis poddal!!!!
O Ty.... ja Ci jeszcze pokaze... moglem Ci juz dzis dupe zloic skuterem... Poczekaj jak napelnie butle... -------------------- 557981f1e3]http://streetshadows.pl/upload/astra1.jpg[/]557981f1e3]http://www.orca2.mila.edu.pl/~mjasiowk/nx.gif[/]
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 15:03 |