![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
3903983
To moj numer GG, chetnie sie spotkam i oczywiscie sprawdze. pozdrawiam |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
Zeby się tak włączyć do dyskusji: Panowie spójrzcie w dowody rejestracyjne w rubryczkę masa własna... I tu jest odpowiedz na wasze pytania... To samo mówie mojemu Tacie gdy mój Focus 1.6 jest szybszy spod świateł niż jego mondeo 2.0 150km aftomat...
A zeby teraz na temat to skillowałem dziś Cifa 1.5 3 gen, ale baaaardzo cięzko mi poszło... -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
a ja dzisiaj skillowalem poraz chyba dziesiaty kolege w Audi A4 3.0 V6 Avant quattro tiptronic, tylko tym razem nie moim Audi tylko BMW )) dostal jakies 2 dlugosci na dystansie okolo 300m.......
ten automat to paranoja w tym audi..............kolega (Daniel) tak przeklina, ze kupil automata, ze nie wiem. chcial multitronica, ale niestety do quattro jeszcze go nie robia........ -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Wuwua ![]() |
CYTAT("pohatek":3anfoiyk) Smiac mi sie troche chce z tych Waszych killi. Cos chyba kitujecie. Moj stary ma CDI 270 170KM i wcale to taka rewela nie jest a jak czytam, ze 160KM a4 skilowal jakas bejce albo Bog wie co jeszcze to mi sie wierzyc nie chce.
Prosze o jakies wiarygodniejsze historie Bez obrazy pozdrawiam z 2 tony wagi "sportowa szybka automatyczna" szkrzynia biegów włączona klima i AZ 170 koni hmmm iscie sportowa furka... A co wiarygodnosci to... w łickend ojca furaczem skilowalem omesie 2.5 TD;TDS albo jakos tak... -------------------- Byl Cif Teraz Jest Golfina SOHC 8v 1.4 60KM ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
No i wreszcie moje kille :
Megana Coupe, nie wiem jaki silnik ale miała taką wielką lotkę z tyłu,ze wyglądało chyba na 3.0 , poszło bardzo łatwo, na dwójce juz sporo była zamną . Civik 1.4, któey najpierw mnie chciał skillowac na puławskiej zajeżdzajac mi dorgę ledwo sie wyrabiałem i optarłem lekko o krawęznik,juz miałem perspektywąę dwzona usterka prawi sie szderzyły pogoniłem cifa by sie razem zemną zatrzymał żebym sprawdził,czy felg nie porysowałem. Gosc tak głośni słuchał muzyki,ze nie słyszał jak trąbiłem . Naszczescie nic sie nie stało, pozadwiam i radze ciszej słuchać muzyki |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
No RUFi, wreszcie widze,ze kogos trafiles!!!
Ja dzisiaj skillowalem audi 200 quattro! Z miejsca specjalnie byl bez szans ale musze powiedziec, ze po 100 km/h twardo sie trzymal! No bylem w ciezkim szoku ! Z miejsca zostal tak przynajmniej o 2 dlugosci auta ale pozniej szedl za mna obojetnie tak prawie do 160 km/h!!!! Byl to dla mnie szok, ze taki emeryt tryska jeszcze takim zyciem... P.S. A tak swoja droga to jaki taka dwosetka ma motor? Taki jak S2- 2.2T? Pozdrawiam... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja dzisiaj pomykalem sobie renault scenikiem 2.0 i uleglem passatowi 1.8T.w sumie to i tak zaskoczyl mnie troche ten scenic bo wydawalo mi sie ze troche bardziej mulowato to chodzi a tu mila niespodzianka.chyba sobie takiego kupie .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 09 April 2003 Skąd: Anglia ![]() |
Dzisiaj miałem przyjemnośc spróbować się z Pasatem 1.9 TDI (nie wiem czy 110KM czy 130KM) Wyjechaliśmy razem na obwodnice - on pierwszy ja zanim. Dołożył na maksa bo stałem za nim 2 cm i wiedział o co chodzi Jedynka odległoś ta sama, dwójka tak samo, trójka i zaczołem go wyprzedzać. W trakcie wyprzedzania czwórka około 140km/h i gaz do dechy. Pomimo że cały czas dokładał dałem mu radę. Jak go wyprzedziłem było ze 170km/h i gościu zrezygnował. Chyba zabolało go że go wyprzedziłem. Całkiem dobrze jeździ ten passat, zwłaszcza że było to kombi. Może coś miał robione przy aucie bo ładne felgi, ksenony, ciemne szyby itp.
Gdy zjeżdżałem z obwodnicy do miasta gościu zamigał awaryjnymi i się pożegnał. Takie ściganka najbardziej lubie pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
CYTAT("dawmac":lctcjcgx) Całkiem dobrze jeździ ten passat, zwłaszcza że było to kombi. Może coś miał robione przy aucie bo ładne felgi, ksenony, ciemne szyby itp. pozdr
Jeśli to była seria i Tobie udalo się go wyciąć dopiero na IIIce to raczej Ciebie powinno boleć -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
No masz trochę racji Piotrus Jednak ja troszkę oszczędzam moje auto i żadko ale to bardzo żadko "strzelam" ze sprzeła czy przy zmianie biegu czy przy ruszaniu. Zależy mi na trwałości układu napędowego a widziałem już nie jedno BMW z rozklekotanym napędem. Zresztą spytaj MM Hammera to Ci powie co mu się stało po ostatnim ściganku.
Jednak jak to był passat 130Km (może jakiś chip) to nie jest to przecież byle jakie auto. Droga była sucha tak więc zero poślizgu kół. Jechało się super. Jeszcze jedno. Zawsze jak się ścigam to lubie puszczać gościa przodem żeby zobaczyć co potrafi (jak chodzi jego autko) mogę wyczuć czy lepiej jeździ na 2 czy na 3 itp. Wtedy wiem kiedy zaatakować Zawsze jak wyprzedzam a jest wolna droga to robie to powoli z zapasem mocy tak aby ktoś myślał że to już koniec moich możliwości i wtedy trochę popusza a ja gaz do dechy i po zawodach. Oczywiście trafiam na silniejsze auta i żadna z tych metod się nie sprawdza ale zawsze chętnie powalcze |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Otwock ![]() |
Pamiętam jak jeździłem kiedyś e30 z silnikiem 2.5 i w porównaniu z moim klekotem to była rakieta
A co do podpuszczania i ciśnięcia do oporu przy większej prędkości to fajnie jest widzieć minę objeżdżanego kierowcy który myślał że Ci już koników zabrakło a tu surprise W sprawie kill'ów:jakiś służbowy Yaris ujeżdżany przez pracownika banku.Na każdym biegu zostawał z tyłu, więc jak ktoś znowu przyjdzie i będzie mówił że takim yarisem objeżdża Alfy 156 to go chyba zabiję śmiechem -------------------- Piotruś
Octavia TDI (90PS + bonusy) Suzuki GSX600F |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("mario q.":2od2f2bw) No RUFi, wreszcie widze,ze kogos trafiles!!!
Ja dzisiaj skillowalem audi 200 quattro! Z miejsca specjalnie byl bez szans ale musze powiedziec, ze po 100 km/h twardo sie trzymal! No bylem w ciezkim szoku ! Z miejsca zostal tak przynajmniej o 2 dlugosci auta ale pozniej szedl za mna obojetnie tak prawie do 160 km/h!!!! Byl to dla mnie szok, ze taki emeryt tryska jeszcze takim zyciem... P.S. A tak swoja droga to jaki taka dwosetka ma motor? Taki jak S2- 2.2T? Pozdrawiam... Kuzyn miał kiedyś coś takiego. Miało to 2.2 litra silniki i turbinę coś około 220KM. Jeździło fajnie ale paliło tyle co Kamaz i sprzedał. Myślę, że miał coś spie...... bo 25litrów w mieście to trochę dużo chociaż to dość stare silniki i wtedy nie było kryzysu paliwowego i całkiem inne normy odnośnie czystości spalin pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
to ja mam w BMW 192 KM i ostatnio sie wlasnie scigalem z Passatem Kombi TDI 130 KM i ledwo mu dawalem rade. ale ze stojacego startu dostawal mocne baty, ale potem elastycznosc diesla nie dawala mi szans odejscia, dopiero na vmaxa
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
Dziwne Matschke a ja dzisiaj miałem całkiem odwrotnie Może jest to spowodowane innym sposobem jazdy. Do ilu pociąłeś tego passata?
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("dawmac":2vpanrz0) Dziwne Matschke a ja dzisiaj miałem całkiem odwrotnie Może jest to spowodowane innym sposobem jazdy. Do ilu pociąłeś tego passata?
do ilu ? roznie, ale przewaznie mu odchodzilem ze stojacego porzadnie. tak do 160 km/h jakies 5-6 dlugosci, ale jak jechalem jakies 120 km/h i przypieszalismy, to siedzial mi na ogonie jak nie wiem, dopiero od gdzies 170 km/h zaczalem odchodzic pod koniec sie wkurzylem i polecialem chwilke 240 km/h wiec passat znikl mi z lusterka -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
kill:
znowu nowe a4 ... tym razem 1.9 (chip z mtm'u) quattro, bylo potwornie slisko, na pierwszych swiatlach gosc mnie prawie zaskoczyl bo nie dojrzalem ze to quattro a byl na 15" Ale na drugich dostal juz regularne baty ... po 200m zrezygnowal i uciekl w boczna uliczke |
|
|
![]()
|
|
jak chip z mtm´u, to musial przegrac
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 09 May 2003 Skąd: Malmö, Szwecia ![]() |
Ja wczoraj dwa auta zniszczylem! Jedno ala F&F civica z plastikami, wydech brzmial ze nawet nieslyszalem muzy w moim autcie, ladny zato kolor mial, zloty!! Zakret w prawo siedzialem mu na dupie, gosciu rozumial ze bedzie mala walka, ja zanim zakret w lewo i ja na lewy pass, dwujka dorwalem go, moj przod jego tylek, trojka dzwi w dzwi, czworka oglondal moje swiatla jak hamuje, bo czerwone!! Drugi kill z Volvo V70, 2,4l i tesz chopakowi glupio bo sie pierw nasmiewal!! A passaty 1,8T to pare razy zgasilem.....
Niewiem ale moja beczka jest ok, laduje ladnie a jak trojka wchodzi to odchodzi jak na dwojce!! -------------------- "STRAIGHT ROADS ARE FOR FAST CARS, BUT CURVEY ROADS ARE FOR FAST DRIVERS"
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Warszawa/Boleslawiec ![]() |
CYTAT("Mr-Mago":1f9buc83) Jedno ala F&F civica z plastikami, wydech brzmial ze nawet nieslyszalem muzy w moim autcie, ladny zato kolor mial, zloty!! Zakret w prawo siedzialem mu na dupie, gosciu rozumial ze bedzie mala walka, ja zanim zakret w lewo i ja na lewy pass, dwujka dorwalem go, moj przod jego tylek, trojka dzwi w dzwi, czworka oglondal moje swiatla jak hamuje, bo czerwone!!
dobrze ze go ledwo ledwo zjadles bo troche lipnie bylo by przegrac z 1.4 90HP -------------------- proMOTO
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: warszawa ![]() |
CYTAT("Matschke":1b2vj2uq) ...ale jak jechalem jakies 120 km/h i przypieszalismy, to siedzial mi na ogonie jak nie wiem, dopiero od gdzies 170 km/h zaczalem odchodzic...
A na jakim biegu jechałeś od tych 120km/h Mam nadzieję że nie na 5 -------------------- 2e -> 123KM / 168Nm
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 16:16 |