![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 14 May 2003 Skąd: Białystok ![]() |
Jeżeli była to cupra I generacji to miała silnik 2,0 i 150 kucy w serii
-------------------- Ibiza FR TDI 232km/435Nm
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Kill HC3D 1.516, koleś był nieżle narwany... Ale nie mogłem mu przepuścić, troche dygawy miałem ale dupa, łamaliśmy wszystkie możliwe przepisy, rękawy w zakrętach, ale kill to kill, powiecie, że było to staszną głupotą ale zacytuje pewnego bardzo znanego osobnika "I LIVE FOR THIS SHIT" jednak równoległe wyścigi nie zapewniają takiej adrenaliny, przynajmniej tak słabym samochodem...
-------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzis na kasprzaka przystawila sie do mojej B5 jakas B6!!!! Na rondzie daszynskiego zaczela mnie straszyc swoim znaczkiem na pupie 2.0 , wiec pomyslalem, ze bedzie troche zabawy! Tak wiec z poczatku lekka sciemka na uswiadominie pana, ze te jego 2.0 tak dobrze chodzi!!! Po czym, po jakis 300m musialem uswiadomic pana z szarej A4, ze jednak ta jego fura taka mocna to nie jest! Zadziorny byl, bo ja niechcac zostawic zawiasu na kasprzaka troche odpuscilem po czym B6 mnie dopadlo! Lecz te dopadniecie dlugo juz nie trwalo... Ujzawszy kawalek rownej drogi kilnalem go jak zly....
A te 2.0 w B6 to cus marnie sie zbiea! -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("mario q.":8meghvr5) A te 2.0 w B6 to cus marnie sie zbiea!
dokladnie, mario q., ten silnik 2.0 130 KM jest beznadziejny, jezdzilem nim raz. paranoja, w ogole nie czuc tej mocy............. tez pare razy skillowalem takie szare A4 2.0 n alejach niepodleglosci.......... -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
B5 a B6.................Waga
wystarczy porównać 1.8t w B5 niezwirusowane z 1.8t z B6 niezwirusowanym...............Różnica kolsalna -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("uBaW_Blazej":1fikz7bj) B5 a B6.................Waga
wystarczy porównać 1.8t w B5 niezwirusowane z 1.8t z B6 niezwirusowanym...............Różnica kolsalna Moje B5 - 1436kg, zas pana B6 - 1310kg... Po nad 100 kg mniej! P.S. uBaWku czemy przy aucie masz podpisik reanimacja??? -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
No więc dzisiaj dostałem po dupie aż miło. Ja BMW 330Ad (automat).
Najpierw pojawiła się piękna M3 E46 Cabrio. Chłopacy w środku popatrzyli z uznaniem - thumbs up poszło dla nich za cudne auto (obniżone, szeeeeeeeeerokie fele) i tyle ich widziałem. A na na zegarach miałem 230-240 jak ich goniłem, ale no chance. Potem trafiło się jeszcze nowe A8 4.2. Poszedł na Vmax i tyle go widziałem. Skillowałem pare TDI i innych przeróżnych, ale nic wartego uwagi. Hmm, w miarę równo było z 325i E46, ale powyżej 160-170 odchodził. Dodam że to wszystko na autobahnie w niemczech. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
A ja poległem dziś w walce z Fordem Pumą 1.7 125 Km co prawda niewiele ale jednak 1 i 2 moja przewaga ale od 3 odchodził(a) mi ale nieznacznie...
Po ostatniej serii wyscigów doszedłem do wniosku ze jestem w stanie poscigac się z furami o 15-20 km mocniejszymi i mam jakieś szanse...Taką różnice mocy można jeszcze korygować umiejętnościami startu itp tak mi się wydaje... -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 02 February 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Almera Plus gsm na Niepodleglosci, skillowana najpierw przezemnie, a potem przez kumpla w octavi, VW transporter z chipsami, mlode chlopaki, pomachalem im i ruuura no i dostalem w "pupe" od passata nowego, benzyna na bank ale nie wiem jaka
Btw jeszcze kill scenica, najpierw starszy pan patrzyl zawziecie na swiatla, ale odszedlem mu na kazdym biegu, bo koles dociagal chyba do 4000 obr/min, jak zobaczyl ze dostaje to nagle odpuscil udajac, ze nie wie o co chodzi a mogl mnie bez wiekszych problemow wziasc, bo to bylo 2.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Wawa ![]() |
kill golf II powered by lpg wyjechal spod m1 wiec w raczej bojowym nastroju
a i pytanie do tt czy dzisiaj przypadkiem nie szalal R1 po radzyminskiej bo na gume obok mnie ktos wlasnie wtawial a byl dosyc profesjonalnie ubrany i widac ze niezle radzil sobie z ta yamaha pozdrawiam bylo na co popatrzec |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
mnie dzisiaj sromotnie zniszczylo nowe audi a8.staralem sie je pogonic ale nie za bardzo bylo jak.pozniej jako nagrode pocieszenia z rolowanego skillowalem volvo s80 i passata 1.8T.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Moj obecny samochod wyglada strasznie nietuningowo, brak oznaczen z tylu (dla niektorych 1,6) itd. Musze Wam jednak napisac iz duze autka maja naprawde wiele zalet mimo tylko dwoch minusow..
zalety to : 1)swietne trzymanie sie drogi mimo 220km/h (dzis sprawdzone) 2) zero problemow nawet na najgorszych polskich drogach (koleiny) 3) przy zawirusowanym 1,8T malo samochodow jest w stanie cokolwiek zrobic...dzisiejsze kile nowa honda civic VTEC cos tam, puscilem go...i za chwile sie usmiechnalem wciskajac mocniej gaz i odchodzac mu (patrzac na jego przerazenie_jechal z fajna dziewczyna ), drugi kill skoda Octavia itd Minusy ? 1. Spalanie trasa 10 miasto 12 2. parkowanie P.S Ale ogolne Panowie - kupujta co kto lubi - ale naprawde jezdzilem kilkoma fajnymi sportowymi furkami i na naszych drogach do niczego sie one nie nadają...mamy dziury, dziury i dziury. Po przemysleniach mysle ze idealem na nasze drogi jest lubiany/nielubiany RS4 - wygodnie i...szybko Sorry za troche O/T. -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Dzisiaj zaliczyłem dwa kille, co prawda nie swoim autkiem ale to kille Poruszałem się dzisiaj Cinquecento Sportingiem przygotowanym do KJS-ów. 75 KM i wybebeszone wszystko co możliwe.
kill 1. Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark - na światłach od Wilanowa w strone Mokotowa, cały czas byłem długość z przodu, tak wychodziło że na każdych światłach łapaliśmy czerwone. Koleś wkońcu zrezygnował kill 2. VW Golf 1.6 - od Stegien w strone trasy Siekierkowskiej, bez większych problemów -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
Hmmm...Też się pochwale przy wileńskim spod świateł kill opel astra I sedan i carisma - co do carismy to Kierownik popełnił falstart ...
-------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("Mori":1etad07z) No więc dzisiaj dostałem po dupie aż miło. Ja BMW 330Ad (automat).
Najpierw pojawiła się piękna M3 E46 Cabrio. Chłopacy w środku popatrzyli z uznaniem - thumbs up poszło dla nich za cudne auto (obniżone, szeeeeeeeeerokie fele) i tyle ich widziałem. A na na zegarach miałem 230-240 jak ich goniłem, ale no chance. Potem trafiło się jeszcze nowe A8 4.2. Poszedł na Vmax i tyle go widziałem. Skillowałem pare TDI i innych przeróżnych, ale nic wartego uwagi. Hmm, w miarę równo było z 325i E46, ale powyżej 160-170 odchodził. Dodam że to wszystko na autobahnie w niemczech. 325i Tobie odchodzil ? dziwne............jezdze wlasnie BMW z tym silnikiem tylko w wersji coupe i jakos nie moglem odejsc BMW 330d.................moze dlatego Ci odchodzil, bo miales automata -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bardzo możliwe. Z nim jak leciałem to nie miałem skrzyni na "Sport" nastawionej więc biegi też wcześniej zmienia. No i jechałem w 3 osoby + a on sam więc powyżej 160 powolutku odchodził. Dodam że Coupe to było a ja w sedanie.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Mori":12sh4y6n) Bardzo możliwe. Z nim jak leciałem to nie miałem skrzyni na "Sport" nastawionej więc biegi też wcześniej zmienia. No i jechałem w 3 osoby + a on sam więc powyżej 160 powolutku odchodził. Dodam że Coupe to było a ja w sedanie.
czyl identyczne BMW jak mojego starego autko super chodzi, ale jednak wole mojego diesla -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT ...Dodam że Coupe to było a ja w sedanie
BMW nie robi żadnych diesli w coupe i nigdy nie robiło. Podobno od tego roku ma być produkowany po raz pierwszy w coupe 330d w jakiejs wzmocnionej wersji, ale to "podobno". -------------------- |
|
|
![]()
|
|
CYTAT("///M3":c6rev8hd) ]
CYTAT ...Dodam że Coupe to było a ja w sedanie BMW nie robi żadnych diesli w coupe i nigdy nie robiło. Podobno od tego roku ma być produkowany po raz pierwszy w coupe 330d w jakiejs wzmocnionej wersji, ale to "podobno". to niestety nie masz aktualnych danych, ///M3 jezdzilem w zeszly poniedzialek chwilke BMW 330Cd czerwonym z pakietem M (jak oddalem moje BMW do serwisu), jest to nowy silnik w coupe, ma 204 KM to ten 3.0d silnik wzmocniony z 184 KM autko chodzi cudownie, lepiej niz 330 Ci z 231 KM autko ma 6.9s do 100 km/h katalogowo jest on montowany od jakis 3 miesiecy w coupecie E46 po faceliftingu -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Natolin ![]() |
CYTAT("Matschke":2c9lzt3y) to niestety nie masz aktualnych danych, ///M3
jezdzilem w zeszly poniedzialek chwilke BMW 330Cd, jest to nowy silnik w coupe, ma 204 KM to ten 3.0d silnik wzmocniony z 184 KM autko chodzi cudownie, lepiej niz 330 Ci z 231 KM autko ma 6.9s do 100 km/h katalogowo No to rzeczywiście aktualność mi nie wyszła, ale od tego roku jest produkowany ten diesel. Wcześniej nie było nigdy diesla w coupe. Co do silnika to najpierw był on wzmocniony z 184KM na 193KM a teraz do 204KM. Natomiast co to 330Cd vs 330Ci to jednak 330Ci chodzi lepiej bo ma 0-100 6,5 sekundy. Ten diesel może być zdecydowanie elastyczniejszy, jednak w sprincie z danych wynika, że 330Ci jest szybsza. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 19 July 2025 - 22:03 |