![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 11 May 2003 Skąd: Wawa/Czestochowa! ![]() |
Jakie Mialem ?205/50 r16 dunlopy sp9000
-------------------- RZECZY NIEMOZLIWE WYKONUJE OD ZARAZ!
CUDA ZAMUJA MI TROCHE CZASU;) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Kurcze, wszyscy przeklinają te SP 9000, Shifty mówi że mu zeszły z felg, ty też masz jakieś problemy- paranoja
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Os_":4xaob6eb) Kurcze, wszyscy przeklinają te SP 9000, Shifty mówi że mu zeszły z felg, ty też masz jakieś problemy- paranoja
Nie wiadomo czy: 1. Gumy shiftiego byly duzo razy demontowane i montowane! 2. Nie wiemy czy dobrze byly sklejone ranty gumy z felga. 3. I tez nie wiemy ile mial cisnienia w gumach! 4. Przyznam, ze to bylo dziwne(dwie gumy na raz!) 5. Dunlopy sa przereklamowane( wiem, bo jezdzilem!) 6. Przepraszam za ten off-topic. 7. Pozdrawiam.... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa i okolice ![]() |
Wczoraj mialem fajne sprawdzonko mojego samochodziku.
godz. 22 swiatla za auchan w strone piaseczna, 3 pasy, na 1 jakis motorek, na drugim mondeo (ksywka na forum) artur st200 i ja. Dalem na 100%, mondeo mi odchodzilo ale nie za duzo, albo mam taki mocny samochod albo on nie jechal na 100% chociaz na dwojce tez mu kola zapiszczaly i jechalismy na maxa do 140-150. Jesli Artur jestes na forum to napisz jak to wygladalo z twojej perspektywy ) pozdro PN Kill nie kill sprawdzilem sie z st200 i jestem chyba (wiem ze on ma podtlenek ale na 100% go nie wlaczyl) Artur jak jestes to napisz cos.Dales na maxa czy troche odpusciles? -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
To dziwne ze zczipowane 18.t lekko dostaje od st200?
|
|
|
![]()
|
|
z tego co wiem to te st200 bylo dlubane wiec lekko dziwne, roznica mocy to mysle ze z 30KM + zmniejszona waga st200 wzgledem ciezkiego passata.
-------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Tam chyba Unichip siedzi, coś kiedyś było na forum.
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("prnit":3q4qxcod) z tego co wiem to te st200 bylo dlubane wiec lekko dziwne, roznica mocy to mysle ze z 30KM + zmniejszona waga st200 wzgledem ciezkiego passata.
to gratulacje, prnit, miales wreszcie mozliwosc sprawdzenia Twojego Passata z innym mocnym autem )))) mowilem, ze dobrze bedzie latal passacik ))) to mondeo ma unichipa, to co pamietam -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
CYTAT("prnit":3gekvln4) z tego co wiem to te st200 bylo dlubane wiec lekko dziwne, roznica mocy to mysle ze z 30KM + zmniejszona waga st200 wzgledem ciezkiego passata.
Passat wazy wiecej niz Mondeo St200? Ktory masz rocznik? |
|
|
![]()
|
|
![]() skan-mir.pl Dołączył: Tue, 15 April 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Kill wszystkiego co sie rusza na Siekierkowskim przy 200km/h moim maleństwem Nie sądziłem, że go tak szybko do tylu rozbujam
-------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
99'
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("Maxxx":1cu3zmjh) Kill wszystkiego co sie rusza na Siekierkowskim przy 200km/h moim maleństwem Nie sądziłem, że go tak szybko do tylu rozbujam
a co Ty masz tam zrobione w tym Lanosie, ze sie tak rozpedzil do 200 km/h przeciez jesli masz tylko serie, to do 200 km/h by sie rozpedzal caly most i bys nie wyrobil....................))) -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Matschke":1hbmwtv0) CYTAT("Maxxx":1hbmwtv0) Kill wszystkiego co sie rusza na Siekierkowskim przy 200km/h moim maleństwem Nie sądziłem, że go tak szybko do tylu rozbujam a co Ty masz tam zrobione w tym Lanosie, ze sie tak rozpedzil do 200 km/h przeciez jesli masz tylko serie, to do 200 km/h by sie rozpedzal caly most i bys nie wyrobil....................))) Maciek nie wiem co jest z tym samochodem ale sam jestem zdziwiony, e tak chodxi, na ftp kiedys mnie wysmiali, że na Katowickiej przez 15 min. jechalem za Octavią 1.8T, wyprzedzając itp. momentami nawet 210km/h jechalem z ojxcem wiec świadek jest Poprostu dobry egzemplarz i tyle, pozatym jest jeszcze szybszy Lani niż mój, Tommiego -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Maxxx":2apzetnn) CYTAT("Matschke":2apzetnn) CYTAT("Maxxx":2apzetnn) Kill wszystkiego co sie rusza na Siekierkowskim przy 200km/h moim maleństwem Nie sądziłem, że go tak szybko do tylu rozbujam a co Ty masz tam zrobione w tym Lanosie, ze sie tak rozpedzil do 200 km/h przeciez jesli masz tylko serie, to do 200 km/h by sie rozpedzal caly most i bys nie wyrobil....................))) Maciek nie wiem co jest z tym samochodem ale sam jestem zdziwiony, e tak chodxi, na ftp kiedys mnie wysmiali, że na Katowickiej przez 15 min. jechalem za Octavią 1.8T, wyprzedzając itp. momentami nawet 210km/h jechalem z ojxcem wiec świadek jest Poprostu dobry egzemplarz i tyle, pozatym jest jeszcze szybszy Lani niż mój, Tommiego musisz mi kiedys pokazac Twoje autko, mi sie bardzo podobaja zrobione lanosy........... a jesli chodzi o Twoj wynik, to moje gratulacje, autko Ci pieknie chodzi -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
CYTAT("Matschke":19x3gdpj) CYTAT("Maxxx":19x3gdpj) CYTAT("Matschke":19x3gdpj) CYTAT("Maxxx":19x3gdpj) Kill wszystkiego co sie rusza na Siekierkowskim przy 200km/h moim maleństwem Nie sądziłem, że go tak szybko do tylu rozbujam a co Ty masz tam zrobione w tym Lanosie, ze sie tak rozpedzil do 200 km/h przeciez jesli masz tylko serie, to do 200 km/h by sie rozpedzal caly most i bys nie wyrobil....................))) Maciek nie wiem co jest z tym samochodem ale sam jestem zdziwiony, e tak chodxi, na ftp kiedys mnie wysmiali, że na Katowickiej przez 15 min. jechalem za Octavią 1.8T, wyprzedzając itp. momentami nawet 210km/h jechalem z ojxcem wiec świadek jest Poprostu dobry egzemplarz i tyle, pozatym jest jeszcze szybszy Lani niż mój, Tommiego musisz mi kiedys pokazac Twoje autko, mi sie bardzo podobaja zrobione lanosy........... a jesli chodzi o Twoj wynik, to moje gratulacje, autko Ci pieknie chodzi Dzięki za miłe słowa, niestety na forum tez mnie skrytykowali za wyglad mojego Laniego ale mnie to ***** mi sie podoba, moim znajomym też, ok koniec tego O/T na priv ci link do fotek wyslalem -------------------- Honda Accord TYPE-R
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 19 October 2002 Skąd: z Imprezy... ![]() |
A ja pozdrawiam kolegę z pomoża w niebieskim Golfie 1, który uprzyjemnił mi wczoraj wieczorem powrót do hotelu w Sopocie. Kill był miły, a tym bardziej że pasażerka w golfie była ładna brunetka która się tylko uśmiechneła , jak objeżdzałem kierowce Golfa
-------------------- ----------------
Pozdrawiam Krzysiek "Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae [*] --------------------- Niezależnie co zrobisz, i tak inni będą ciebie oceniać......... |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Krystian":2hc0piho) CYTAT("RUfi":2hc0piho) Kurdę , gdzie wy te wszystki kille zaliczacie ja to sie w WWA spod swiateł chyba wieki nie ścigałem mam to samo Jak sie jezdzi na codzien cywilnym autem a nie takim jak w avatarze to nic dziwnego! Trzeba przewietrzyc oponki w audicy raz na jakis czas to zobaczysz... He, he... Ja np. z cywilniakami z regoly sie nie scigam no chyba, ze ktos mnie naprawde wkurzy! Bo cywilne auta scigajace sie po miescie to sa najczesciej sluzbowki! A tym w zasadzie to jest wszystko jedno, bo przeciez to i tak nie ich auta! -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Cos mi sie wydaje ze sciganko w W-wie zaczyna sie zawsze po 22 dowod?
kilka dni temu st200 (po 22) dzisiaj Seat Ibiza cupra (po 22) ale sie koles w seaciku zdziwil jak mu pokazalem jak chodzi zawirusowane 1,8 , jedynka-odejscie, dwojka-odejscie trojka byl samochod z tylu. -------------------- Kilka wariatów w garażu.
|
|
|
![]()
|
|
CYTAT("prnit":2ecapcs7) Cos mi sie wydaje ze sciganko w W-wie zaczyna sie zawsze po 22 dowod?
kilka dni temu st200 (po 22) dzisiaj Seat Ibiza cupra (po 22) ale sie koles w seaciku zdziwil jak mu pokazalem jak chodzi zawirusowane 1,8 , jedynka-odejscie, dwojka-odejscie trojka byl samochod z tylu. teraz sie zaczely autka z Toba scigac po pulawskiej, bo ja wyjechalem z Warszawy ))) jestes pewien, ze to byla Ibiza Cupra ? to ma 156 KM w serii, wiec tak latwo bys pewno nie wygral, bo Ibiza jest lekka. -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
wygladala jak cupra (pierwsza generacja) to ma cos 2 l, na felgach 16 lub 17, duze napisy cupra na bokach, kolor czarny, szla naprawde ladnie, tyle ze moj ciag turbiny 1,3 bara nie pozwalal jej sie zblizyc na tyle zeby mnie wyprzedzic
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 04:44 |