![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
CYTAT("Matschke":tgi4oa7c) CYTAT("majlo":tgi4oa7c) Matschke Bejca taty piekna Mamy tez niczego sobie malo na wache wydajecie pozdrawiam na wache tylko duzo idzie w BMW, bo benzyna. Audice na szczescie sa klekotami hmmm,a zapytaj rodzicow czy nie chca mnie adoptowac? [img]{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif[/img] |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("filaj":2cyvpt0a) CYTAT("mario q.":2cyvpt0a) CYTAT("Mori":2cyvpt0a) A6 2.5TDI - pozdrawiam Pana mimo że nie chciał pogadać - Czasami zdazaja sie takie buraqi!!! Tu by czlowiek cos chcial zagadac a ten patrzy sie jak na wariata! Czemu od razu buraq??? Nie dla kazdego jest normalne ze go inni zagaduja, a tym bardziej nie kazdy musi miec ochote na pogaduchy. Czemu od razu burak? EDIT: Malo towarzyski współuczestnik ruchu drogowego... Lepiej?????? -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 13 October 2002 Skąd: gda ![]() |
CYTAT("mario q.":1troj7dz) EDIT: Malo towarzyski współuczestnik ruchu drogowego... Lepiej??????
Od razu -------------------- 318is
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 04 November 2002 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Znowu taki sam kill: skillowalem skrzynie 8 raz... Ale tym razem na 90% wina mechanika
-------------------- Evo IX 545KM/689,W215 63AMG,Delta HPE HF Evo500,W245 Sport,W166 D6S, 635csi,Ritmo 130TC Abarth
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Juz Wawa ![]() |
Wczoraj zostalem zkillowany przez takiego wielkiego amerykanskiego coupe bodajze Thunderbirda. Co prawda roznica byla niewielka i odchodzil mi bardzo powoli ale zawsze. Coz, potem odpadl w ruchu miejskim no ale spod swiatel byl ewidentnie lepszy Ale i tak 1.9 vs jakies tam V8 nie wyszlo wcale tak zle
-------------------- Mazda RX-8 Rotary Velvet
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
dzisiaj zaliczylem dwa nastepne kille:
1. dwoch mlodych chlopaczkow w Peugeocie 206 GTI, dostali baty na swiatlach, do 120 km/h odszedlem im jakies 3 dlugosci, potem usmiechy miedzy nami i na nastepnych swiatlach to samo jeszcze raz ) 2. na autostradzie spotkalem identyczne BMW jak moje, tez srebrne tylko na 18tkach i z gruba rura, nie mialo oznaczen, ale jak sie potem z nim scigalem to go spokojnie bralem, wiec albo bylo to 318 Ci lub 320 Ci -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 26 October 2002 Skąd: WWA ![]() |
Kurdę , gdzie wy te wszystki kille zaliczacie ja to sie w WWA spod swiateł chyba wieki nie ścigałem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 09 March 2003 Skąd: Londyn ![]() |
CYTAT("RUfi":3lb7errg) Kurdę , gdzie wy te wszystki kille zaliczacie ja to sie w WWA spod swiateł chyba wieki nie ścigałem
Oni tylko tak wymyslaja-tak naprawde w ogole nie maja samochodow! |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
trzeba się jakoś dowartościować
-------------------- bff1caf141]http://streetshadows.pl/upload/harry.JPG[/]
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
CYTAT("rottie":2mlktrdy) CYTAT("RUfi":2mlktrdy) Kurdę , gdzie wy te wszystki kille zaliczacie ja to sie w WWA spod swiateł chyba wieki nie ścigałem Oni tylko tak wymyslaja-tak naprawde w ogole nie maja samochodow! bla bla bla bla bla bla bla bla !!! -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: z Reguły ![]() |
CYTAT("RUfi":1v61s4po) Kurdę , gdzie wy te wszystki kille zaliczacie ja to sie w WWA spod swiateł chyba wieki nie ścigałem
mam to samo -------------------- ///M
|
|
|
![]()
|
|
trzeba prowokowac i podpuszczac i o odpowiednich porach jezdzic po odpowiednich ulicach
-------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
no dobra wydalo sie......
ja autobusem jezdze, a kill to dla mnie jest jak kierowca z przystanku sie komus wepchnie... ale kill to kill -------------------- CBS a.k.a MK84
|
|
|
![]()
|
|
Najgorsze jest to,ze mnie czasami powazne samochody olewaja , kiedyś prowokowałem jakas toyote corolle TS sport i mnie gośc olał nawet sie nie chciałścigac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 09 January 2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja dzisiaj widzialem opla zafire opc.chcialem sprawdzic jak to chodzi i podpuszczalem go ale kierowca jakis nie kumaty i nie chcial przycisnac.autko naprawde ladnie wyglada, ciekawe ile da sie z niego wycisnac poprzez jakies modyfikacje.szkoda ze nic z tego nie wyszlo bo chcialem sie dzisiaj troszke poszalec ale kazdy mnie olewal i wrocilem do domu niewyzyty.
|
|
|
![]()
|
|
Auto pewnie nowe, jak moja ibizka była nowa to tez nie dawałem sie prowokowac
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A ja dzisiaj skillowałem dwie furki za jednym razem Matizem mojej matki.
1. Audi 80 dizel (napewno nie TDI i nawet nie T) 2. Fiat tepmpra 1.7 dizel Staliśmy równo na Czerniakowskiej obok siebie i oni się przymierzali do wyścigu, kręcili silniki jak nie wiem co. I jak zgasło czerwone to ja z nienacka zaatakowałem :devil:, zkatowałem samochód niemiłosiernie ,zmiana biegu bez odjęcia gazu itd. no i się udało. A na następnych światłach jeszcze raz pogrążyłem to Audi. Co prawda w obydwu samochodach był komplet osób, ale co tam, w końcu ja miałem 0.8 i całe 68 Nm -------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
kill..
sc sporting bmw 520 sklasa.....320....do stu zostawał potem zaczynały się zakrety...gdzieś go zgubiłem ach ten ciety bilstein glebcia hihi dostałem od vectry 2.5 -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 11 May 2003 Skąd: Wawa/Czestochowa! ![]() |
A ja skollowałem dziisaj sam siebie
Na Bemowie przy ratuszu! Strzeliła mi nowa oponka i straciłem kontrolke nad autkiem i zatrzymałem sie dopiero na zielencu zbierajac przy okazji znak dwie fele tego niewytrzymaly!trza nowe niestety i tak to jest z tymi niby nowymi oponkami ktore sa w promocji!!! Moze ktos ma takie dwie na zbyciu! 16' -------------------- RZECZY NIEMOZLIWE WYKONUJE OD ZARAZ!
CUDA ZAMUJA MI TROCHE CZASU;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 01 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
A możesz napisać jakie masz opony?
-------------------- E36 M3 3.0 Turbo - było 425KM/572Nm teraz jest więcej
E39 M5 - 400KM/500Nm Impreza STi (bug) - 423KM/510Nm |
|
|