![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Molako":dzs1qvac) Zgadzam się z przedmówcą ze najlepszy w trasie jest automat!!!
na ćwierć mili zresztą też -------------------- whatever
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
gość_shafter_* |
![]()
|
![]() |
Volvo V70 jakas turbawka ... gosc byl w naprawde ciezkim szoku
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: 05-092 ![]() |
Ja najpierw w Plocku utluklem sromotnie jakichs mlodych amatorow sprintow miedzy swiatlami Nissanem Almera, a potem juz pod Warszawa skillowalem rownie sromotnie rownie mlodych amatorow tym razem w BMW 318 compact coupe. Byli w takim szoku ze nie podjezdzali potem do mnie blizej niz na 50 metrow. Dla dodania sobie animuszu po powrocie do domu jak co tydzien ogolilem glowe na zero
-------------------- Do you know what Nemesis means?
A righteous infliction of retribution by an appropriate agent, personified in this case by a horrible cunt. Me. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 31 October 2002 Skąd: ze wśi! jestem wieśniakiem! ![]() |
przecież i tak jesteś łysy.. a teraz
KOJAK!!!! a kiedyś myślałem że ja mam krótkie włosy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 07 November 2002 Skąd: 05-092 ![]() |
Qrde wlasnie... Pare osob w modlinie zamiast Raff wolala na mnie lysy... Zwlascza Yasieq Ale jego za to nie kopne bo w koncu ma chlopak mature - POWODZENIA Maly
-------------------- Do you know what Nemesis means?
A righteous infliction of retribution by an appropriate agent, personified in this case by a horrible cunt. Me. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: OTWOCK/ŻOLIBORZ ![]() |
swierzy kill bmw e36 1.8is....dostał sporawo
audi b4 coupe nie wiem jaki silnik ale chyba 2.0 bo jak zapiołem 2jke to mi zniknoł z choryzontu ale to i tak nie to co saaba słabo -------------------- POWER ISN'T EVERYTHING<-//--////
90%driver 10%car --------------------------------------------- 9e78ee0270]http://www.importracermag.com/drifting/images/youintro.gif[/] |
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 13 January 2003 Skąd: Warszawa/Wiedeń ![]() |
najswiezszy kill prosto z ulicy sobieskiego w warszawie:
bardzo ambitny pan w seacie cordoba (ale nie tej nowej), mial napis GT, wiec pewno 2.0 litry benzyna to byla..........spokojnie go skillowalem 3x pod rzad............ -------------------- 730KM/970Nm i 585KM/750Nm
www.tdiracing.pl www.ventumair.eu - Szkola Pilotow |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 02 April 2003 Skąd: Warszawa - Rakowiec ![]() |
Dziś na ul.Piławskiej ok 23 skillowałem czarną corollę rocznik 03...
Potem moje zawieszenie skillowałem przy wyścigach by na koncy o mało co nie zostać skillowanym przez czipsy... Równierz do ostatnich killi dopisze notoryczne killowanie mojego kumpla Kamila który ma Puga 306 1.6 chłopaczyna jest ambitny, ale ciągle obrywa -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 18 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
ja dzis dwa razy nowa corolle dziadek byl zdzwiwiony ze nie moze mi odejsc a potem ognia i si ja
-------------------- 2:05.534 Tor Poznań - zwykłe Combo na SP9000
2:26.273 - seria Combo 1.3CDTI następnym razem testuję Vivaro 1.9 |
|
|
![]()
|
|
REN: jestem pewny ze żadna corolla Tobie się nie oprze co innego mi...
Poza tym Toyota to taki niemiecki VW...niby to samo co Honda ale duuuzo wolniejsze... Ps. Bez obrazy dla właścicieli Vag - ów -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Molako":2xdf7w1x) Poza tym Toyota to taki niemiecki VW...niby to samo co Honda ale duuuzo wolniejsze...
Tu się z Tobą zgodzić nie mogę. Na jakiej podstawie tak sądzisz? -------------------- www.motorsportshop.pl
|
|
|
![]()
|
|
Na takiej ze jade równo lub objezdzam Toyote corolle 1.6 vvti, nie mówiąc ze objezdzam 1.4 a od cifa 1.6 dostaje łomot - uwierz mi nie przepadam za cifami ale Honda robi szybsze samochody niz Toyota co nie znaczy ze Toyota ma gorsze Np Focus, Golf i Astra 1.6 niby takie same samochody a golf ma z nich najgorsze osiągi...
Są to tylko moje obserwacje i opinie które mogą być subiektywne... Jeśli masz ochotę to możemy się spotkać na dobrym asfalcie i wyjasnić wszelkie wątpliwości... No Offence -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Molako":22liqkvf) Np Focus, Golf i Astra 1.6 niby takie same samochody a golf ma z nich najgorsze osiągi...
No i co z tego, ze ma najgorsze osiagi jak jest z tych aut najlepszy!!! Opel to jest to samo co nasz rodzimy sprzet nazywajacy sie - Polonez! Az wstyd, zeby niemcy przyznawali sie do tego... A forda pozostawiam juz bez komentarza........ -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]()
|
|
Czy ja napisalem ze golf jest złym samochodem??? Czytaj uważnie...Kazdy ma swoje kryteria oceny dla Ciebie najlepszy..dla mnie moze byc inny...
Ja pozostawie Audi bez komentarza... szczególne nową A4... Ps. Ta dyskusja nie ma i tak sensu Ja będe bronił Forda Ty Audi i Vw a Showkemp Toyoty - to byłaby dyskusja w stylu " mam 20 tys co mam kupić..." Po prostu wszystko ma swoje wady i zalety... -------------------- Proud Member Of StreetShadows.pl TEAM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
To po co ją zaczynałeś?
Proponuję bezwzględny EOT bo inaczej to nie będzie miało końca. -------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Sobików k. Góry Kalwarii ![]() |
Mori, nie wypowiem się tylko ze względu na Ciebie
Kill: nowe S500. Trzy opcje. Albo miał przyczepione znaczki. Albo się bał. Albo sam nie wiem. Systematycznie zostawał z tyłu na każdym biegu.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 20 October 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("Molako":2gay8hza) Na takiej ze jade równo lub objezdzam Toyote corolle 1.6 vvti, nie mówiąc ze objezdzam 1.4 a od cifa 1.6 dostaje łomot - uwierz mi nie przepadam za cifami ale Honda robi szybsze samochody niz Toyota co nie znaczy ze Toyota ma gorsze Np Focus, Golf i Astra 1.6 niby takie same samochody a golf ma z nich najgorsze osiągi...
Są to tylko moje obserwacje i opinie które mogą być subiektywne... Jeśli masz ochotę to możemy się spotkać na dobrym asfalcie i wyjasnić wszelkie wątpliwości... No Offence dobry asfalt był w modlinie.... jaki miał czas twój focus -------------------- bff1caf141]http://streetshadows.pl/upload/harry.JPG[/]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 22 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("mario q.":1ua2lb0j) Opel to jest to samo co nasz rodzimy sprzet nazywajacy sie - Polonez!
Az wstyd, zeby niemcy przyznawali sie do tego... To mnie zabolalo... wiem ze Audi jest najlepsze , ale porownywac opla z polonezem, to lekka przesada... Poki co w Polsce jest wiecej posiadaczy tanszych samochodow, nie kazdy ma Audi, BMW czy Merola i takie stwiedzenia jada mi troche buractwem, nie obraz sie na mnie za to.... -------------------- 557981f1e3]http://streetshadows.pl/upload/astra1.jpg[/]557981f1e3]http://www.orca2.mila.edu.pl/~mjasiowk/nx.gif[/]
[url:32y11m9n]http://www.StreetShadows.pl[/url:32y11m9n] Wyższa SzkoŁa Bounce'u i Lans'u ET 15.272 |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 11 October 2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Powiem szczerze że mimo wszystko nie porównywałbym Opla do Poloneza. Mario lekko przegiąłeś. Opel jest spokojnie klasy VW, pod niektórymi względami gorszy, a pod innymi lepszy. Bez sensu temat zresztą. Każdy lubi coś innego.
-------------------- Mori
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 29 March 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
CYTAT("qp":1861tttg) To mnie zabolalo... wiem ze Audi jest najlepsze , ale porownywac opla z polonezem, to lekka przesada... Poki co w Polsce jest wiecej posiadaczy tanszych samochodow, nie kazdy ma Audi, BMW czy Merola i takie stwiedzenia jada mi troche buractwem, nie obraz sie na mnie za to....
A czy ja nie wylaczylem z tego astry coupe?!?!?!?! Nie denerwuj sie tak qp, moze zbyt uogulnilem! W kazdym badz razie mialem doczynienia troche z tymi autami a zreszta mam paru znajomych w serwisie opla i to oni mi opowiadaja co tam czasami sie dzieje! A juz tak bezstronnie to, to co wiem to astra G jest jednym z lepszych aut opla jak nie najlepszym! Po prostu najmniej awaryjnym... Ja nie powiedzialem qp, ze audi jest najlepsze! Moje poprzednie auto bylo produkcji japonskiej i nie robilem przy nim doslownie nic! A cholera w audi co i rusz cos trzeba wymieniac, naprawiac... A ja wczoraj skillowalem po trasie oprocz oczywiscie kilkuset aut (zero zawodnikow ) jeszcze z tysiac owadow latajacych... he, he... -------------------- RS4 powered by MT&Sportmile 3070/6046szt. :D
Do zobaczenia Jasięty, do zobaczenia....................... ['] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 20 July 2025 - 18:32 |