![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
to se machne 1000posta
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 27 July 2008 Skąd: mazowsze ![]() |
to se machne 1000posta ![]() ![]() ![]() ![]() To jest chyba trochę bardziej skomplikowane, niż się wydaje ![]() Śledzę temat od początku, wielkie gratki -------------------- G27.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 October 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
Ale nas nieblokuje fantazja tylko kasa ![]() ![]() ![]() Czyli skrzynie, więcej koksu i musi być 7. Dokładnie 1,294 60ft miała corvette VTG w rekordowym przejeździe ![]() -------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 March 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
to se machne 1000posta ![]() ![]() ![]() ![]() Przeważnie to wygląda tak: 1. Opis tego co masz, co chcesz dostać, co dajesz w zamian 2. Wysłanie opisu do grubych firm 3. Dzwonienie za jakiś czas i umawianie na spotkanie 4. To co pisałeś czyli przekonywanie 5. Podpisanie umowy o sponsoring Menedżer jest potrzebny po to, żeby uderzył bezpośrednio do osoby decyzyjnej (prezes, dyrektor pionu, itp - mają bazy danych z bezpośrednimi tel, chodzą po imprezach gdzie nawiązują osobiste kontakty) coby dział marketingu nie wysłał oferty "na drzewo" z tekstem "w tym roku nie mamy środków na takie cele, proszę spróbować w następnym". Moja pierwsza żona, była menażdżerem i wiem jak to wygląda ale nie mam z nią kontaktu ![]() Mickey, masz bardzo ciekawy rozwojowy produkt (Tsunami) i jest duża szansa na znalezienie grubego sponsora. -------------------- volvoturbo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Czyli skrzynie, więcej koksu i musi być 7. Dokładnie 1,294 60ft miała corvette VTG w rekordowym przejeździe ![]() Tu nie o 60ft chodzi, tylko o zmianę kolejnych biegów. Mickey miał już 1.299 -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tu nie o 60ft chodzi, tylko o zmianę kolejnych biegów. Mickey miał już 1.299 No i to dokładnie napisałem ![]() -------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 15 June 2014 ![]() |
życzę jak najlepszego sponsora, bo zasłużyliście! wszyscy mówili że to się nieuda a wy pokazaliście pazurki! i do tego macie spory zapas tylko was monetki ograniczają, więc jak najwięcej monet życzę!
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 27 October 2008 ![]() |
Z okazji Dnia Mamy życze dużo wolnej kasy na niezbędne wydatki :-) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
Mickey jak siana brakuje to może ogarniemy jakąś zbiórkę, coś ala projekty na Kickstarter
![]() -------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Myślę, że jest to zaje... tzn. bardzo dobry pomysł!
Czyli zbieramy tyle i tyle na osiągnięcie czasu takiego i takiego... Dla każdego co wpłacił minimum jakąś tam kwotę będzie breloczek, koszulka, kubek etc. z logo Tsunami czy co tam grafik wymyśli. Spróbujcie, co Wam szkodzi? Zobaczymy jaka jest moc "pospolitego ruszenia". |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
"Wsparcie Tsunami od Racingforum.pl"
Jeżeli tylko jeden procent osób z forum(54744 zarejestrowanych) da po 50zł to da nam to 27000 zł ! O to chodziło ![]() Kto potrafi to zorganizować ? Niech ktoś założy temat ![]() -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 March 2012 Skąd: Warszawa ![]() |
Hej a może aukcja na allegroszu pt. "licytuj start autem, które ma 1.7 sek. do setki"?
-------------------- volvoturbo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
chyba niespecjalnie miejsce jest dla "pilota"
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
Jakbym wygrał "start autem" nie uważałbym się za pilota
![]() -------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 13 October 2008 Skąd: okolice Rzeszowa ![]() |
Myślę, że jest to zaje... tzn. bardzo dobry pomysł! Czyli zbieramy tyle i tyle na osiągnięcie czasu takiego i takiego... Dla każdego co wpłacił minimum jakąś tam kwotę będzie breloczek, koszulka, kubek etc. z logo Tsunami czy co tam grafik wymyśli. Spróbujcie, co Wam szkodzi? Zobaczymy jaka jest moc "pospolitego ruszenia". Podpisuję się pod tym i wesprę. Pora na nowego "miszcza polski". |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 12 September 2009 Skąd: www.Mickey-Garage.pl ![]() |
miłe to jest co piszecie naprawde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a miejsce dla pilota to tez kwestia kasy ktora idzie na inne sprawy chociazby na wysadzone sprzęgło w Kiskunlachaza w finale ![]() -------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
Części wykonywane indywidulanie Racing Custom Parts zapraszam ![]() ![]() Tsunami 0-100km/h - 1.7sec - 1231KM 1171Nm - ET@8,471 / 275km/h |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 24 April 2011 Skąd: wlkp ![]() |
o, to sprzęgło poległo? przód czy tył? tarcz, docisk? w sumie pewnie i tak już ogarnięte na sobotę
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
docisk wybuchł
![]() ![]() ale niemiało to już dla mnie znaczenia poza przegranym finałem ![]() -------------------- WWW.MICKEY-GARAGE.COM
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 November 2007 Skąd: Gdańsk ![]() |
Załóż konto na kickstarterze czy jaki tam mamy portal w Polsce, niech grafik zrobi wzór na breloczki, kubki, koszulki etc.
Wpisz żądaną kwotę do uzyskania. Za powiedzmy wpłacone minimum 50zł po uzyskaniu targetu będą wysyłane gadżety. Niech ludzie rozreklamują temat po innych forach motoryzacyjnych, pewnie każdy z nas ma też profil na forum Audi, Renault czy BMW. Dobra reklama + zaangażowanie paru osób z racingforum i uważam, że może się udać. Może nawet kogoś z telewizji uda się ściągnąć na jakiś krótki materiał. Nigdy czegoś takiego nie robiłem ale pewnie ktoś doświadczony w temacie da kilka cennych rad. Ostatecznie jednak to Twoja decyzja. Ja będę pierwszym chętnym na gadżet ![]() Mam jeszcze jeden pomysł. Można by sprzedawać w formie cegiełek powierzchnię reklamową na aucie. Całę auto okleić w jednolity kolor i w zależności od wielkości wpłaty firma lub osoba indywidualna mogła by umieścić napis na samochodzie. Np. za 50zł napis 2x10cm typu "Sponsored by NICK" i tak dalej z wielokrotnością tego. W parku maszyn można by znaleźć swoją cegiełkę na aucie, w dodatku auto by ciekawie wyglądało ![]() Ale tak jak mówiłem to Twoja decyzja. Nie znam się, nigdy czegoś takiego nie robiłem, może mądrzejsi ode mnie mają lepsze pomysły. Jeśli jednak się nie zdecydujesz, to po ile te kubki? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 06:57 |