![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
lepiej poszukac WK w którym Ci zarejestrują bez takich problemów Chcę sobie przetrzeć drogę, bo chciałbym jeszcze trzy auta w takiej sytuacji zarejestrować... z tej też przyczyny zakręciłem się przy swoim urzędzie. Czyli zależy to tylko i wyłącznie od rzeczoznawcy.... a w sumie co to za auto jest ? pw Cowboy, przeczytałem cały Twój temat i nie wiem czy nie spróbuję auta po prostu zarejestrować w Mikołowie np. ... czyli historia o tym, że jak nie z prawa ich, to z lewa
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
Cowboy, przeczytałem cały Twój temat i nie wiem czy nie spróbuję auta po prostu zarejestrować w Mikołowie np. to moim zdaniem najlepsza opcja, bo kombinowanie z autem mającym wkład w rozwój motoryzacji u mnie nie przeszedł, mimo ze marka znana i quattro jest znane chyba wszystkim oraz 2 drzwiowych sedanów wyszło 400 sztuk -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Też mieszkam na śląsku, pozdrawiam usunięty. Niestety ta kraina jest mocno napięta administracyjnie w sensie takich właśnie szopek. Mam doświadczenia z wydziałów komunikacji gdzie zawsze są problemy kiedy tylko mogą, współpracuję zawodowo z ludźmi z całej Polski i obawiam się, że tutaj tego nie załatwisz szybciej niż gdzieś w PL, ale trzymam kciuki.
P.S. Namnniej problematyczni ludzi żyją w Łodzi z tego co w życiu udało mi się zaobserwować, więc uderzyłbym w okolicach Łodzi, jeżeli ktoś potwierdzi, że jest luźniej. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
ja własnie w łódzkim zarejestrowałem
![]() no ale naczelnik WK spojrzał laskawym okiem i podszedł po ludzku i zdroworozsądkowo do tematu prawo nie moze działać wstecz, i polskie prawo nie moze byc niespojne z wczesniejszymi przepisami.. co innego jakby to był jakis passat w tedeiku na handel a nie jakies stare auto, które pasjonata chce odbudowac... a potem sie dziwic ze ludzie kombinują i rejestrują jakies szczepany na sztuke... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 07 July 2025 - 05:59 |