![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 11 January 2003 Skąd: Wodzisław Śl. ![]() |
Mam do sprzedania kpl. potrzebny aby zamontować skrzynie m32 w oplu Astra , Vectra , Calibra
-sprzęgło spiekowe 240mm + docisk od v6. Kpl. zrobiony u Radzikowskiego, prawie nowy zestaw -przebieg około 300km (kosztował mnie 1400zł) -koło zamachowe przerabiane z koła od C25XE, stoczone tak aby pasowało do M32 wyważone i odelżone u otockiego -półosie napędowe - komplet L+p -łapa tylna, mocowana do dyfra, -łapa boczna - obie wykonane z blachy 10mm odelżone poprzez wiercenie ocynkowane i malowane proszkowo na czarno -linki do lewarka zmiany biegów -lewarek zmiany biegów z insignii Myślę że jest to dobra alternatywa dla starych i wysłużonych F28. Polecam wymiane na m32 , sprawuje sie rewelacyjnie w porównaiu z trzema poprzednimi F28 Sprzedaje bo zdobyłem haldexa 4 gen. i plany sie zmieniły Sprzęgło + zamach: ![]() Zestaw: ![]() cena za komplet to 800zł przy odbiorze osobistym i na hasło racing forum mozliwość negocjacji ceny Kontakt na mail: raficatano@op.pll, lub telefonicznie pod 508155980 (jeśli nie odbieram to wysłać sms, oddzwonie) Możliwość odbioru osobistego (Wodzisław Śląski - woj.śląskie) a takze wystawienia na allegro -------------------- |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 00:00 |