Shoutbox 0 nowych PW 

3 Stron V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> Zakup Audi S6 C6
Kaiser26
post Fri, 28 Mar 2014 - 02:11
Post #41

Rookie

Rennen albo zbyt dosłownie zrozumiałeś wyrażenie "cisnąć w każdych warunkach" i to można wybaczyć bo to nie rozmowa w cztery oczy tylko internetowa pisanka które może zostawić trochę domysłów (jesli tak nie czytaj dalej), albo jesteś fanboy+idiota i w Twój chory temat pojeżdżawek RWD nawet się nie wciągam. Lata swoje masz a gówno wiesz.

PS TAK latanie 200 km/h na dobrych gumach podczas deszczu np. na A4 w moim dziadkowym skądinąd s6 (jak i większością szybkawych AWD jak się mogę domyślać jest BEZPIECZNE, i można kanapki wpieprzać nawet w trakcie - polecam dopóki autostradą nie płyną rwące potoki.

PS2 "Mistrz prostej", "ignorant". Tego nie będę komentował zbyt długo (chyba nie tylko odebrałem to jako przypinkę do mnie). Nie jestem na drodze czubem, przez 11 lat prawka zrobiłem po całej Europie około +- 500 tys km i nigdy nie miałem wypadku, krawężnika, nie napierdalałem bączków jak większość tutejszych "mistrzów zakrętu" RWD pod marketem itp itd więc darujmy sobie wypisywanie takich śmieci bo żadnym "mistrzem" nie jestem ale ułomny za kierownicą tym bardziej. Chciałem tylko napisać grzecznie swoje odczucia do ww aut.

PS3 HONADA - napisałem o trudnych warunkach w awd , a Ty pieprzysz o jakimś fordzie fwd NA SUCHYM... A no i jak to pięknie dociskasz gazu w zakręcie. Przejedź się jak ja chociażby 1000km na raz trasę po naszych drogach to po paru zakrętach i to najlepiej na mokrym się zesrasz i tyle będzie z "mistrza zakrętów RWD". Zwykłe pajacowanie i pokazuje, że niektórzy fanboje RWD zamiast trzymać się merytoryki ( w tym przypadku jazda W TRASIE,awd,trudne warunki itp) znów urzekają nas swoim "dociskaniem gazu" pod marketem między wózkami.
ŻALOSNE i prowadzące do kolejnej wojenki BMWvsreszta świata, no ale ja prosty człek i nie odpuszczam sorry.

Dziękuję.
Go to the top of the page

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Saturday, 03 May 2025 - 13:48