![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 10 May 2010 Skąd: Starogard Gdański ![]() |
witam chcę odświeżyć temat ponieważ czasy poszły ładnie do przodu.
Racelogic to już stare a wiadomo bardzo dobre urządzenie. Sam zastanawiam sie nad Dragy a niewielka różnica do Racebox Pro. A może macie teraz jakieś jeszcze ciekawsze propozycje. Ogólnie chcę coś co podłączę do aplikacji by potem w telefonie mieć historię. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 17 February 2008 Skąd: W-wa ![]() |
gdzies widzialem na YT test chinskiej podrobki dragy za polowe ceny ale teraz nie znajdę ...
Ja korzystam z dragiego kupionego za 6 albo 7 stow na amazonie. -------------------- papierowe konie + oszukane 4x4
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sat, 14 February 2009 Skąd: Oborniki Śląskie ![]() |
Osobiście używam racebox micro, wpiętego bezpośrednio w instalacje auta, na stałe (przed każdym track day aktywuje w nim funkcje nagyrwania i zapominam o temacie, po TD zrzucam na telefon i mam komplet - możliwość podglądu w aplikacji webowej.). Dobrą alternatywą też jest Racebox Mini S, również ma możliwość zapisywania bezpośrednio na urządzeniu. Dragy wydaje mi się, że ma trochę lepszą aplikacje mobilną - ale osobiście nie używałem. W raceboxie osobiście mi brakuje możliwości personalizowania warstw przy budowaniu/nagrywaniu filmów. Fajnie, że dają taką możliwość z poziomu aplikacji, ale lepiej jakby można było to personalizować. Dodawanie własnych tras też jest wg. mnie lekko upośledzone. Większość społeczności i tak używa tych urządzeń w połączeniu z racechrono, więc temat się rozmywa.
Teraz patrzę to dość podrożały te racebox. Na jakieś black-fridaye, święta czy inne chwytliwe dni potrafili dawać ~25% rabatu na oficjalnej stronie, wysyłka z Rumunii więc bez obaw o dziwne opłaty. -------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 26 November 2021 ![]() |
Na amazonie wciąż mają niskie ceny, sam korzystam z racebox mini właśnie w połączeniu z racechrono i imho zdaje egzamin
|
|
|
![]()
|
|
mi bardziej chodzi o to by w czasie rzeczywistym zobaczyć dane od razu. Po torach nie jeżdżę bo mnie nie stać a czasami amatorsko na1/4 mili i tu bym chciał od razu wiedzieć czy dobrze ruszyłem czy źle. No i ciekawią mnie moje czasy 0-100 dla różnych samochodów. Coś czuję, że dragy to chyba będzie najlepsza opcja obecnie.
Obecnie mam racelogic i samo urządzenie wiadomo super precyzyjne tylko nie ma aplikacji a dane trzeba zgrywać z karty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 26 October 2015 ![]() |
Racebox mini S jest spoko, ma chyba 20Hz częstotliwosć do tego akcelerometr wbudowany. Dałem coś koło 1000zł. Ale ma jedną dużą wadę i 2 razy mnie zawiodło: coś się zwiesza i trzeba dobę czekać na rozładowanie urządzenia...
-------------------- Projekt: Mustang SN95 '94 coupe 302W 280KM
Daily: 300C '05 Wagon 5.7 AWD 360KM Praca: Rimac <TBD> |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 August 2015 ![]() |
Raceboxy mini/mini s/micro mają 25Hz
|
|
|
![]()
|
|
mi bardziej chodzi o to by w czasie rzeczywistym zobaczyć dane od razu. Po torach nie jeżdżę bo mnie nie stać a czasami amatorsko na1/4 mili i tu bym chciał od razu wiedzieć czy dobrze ruszyłem czy źle. No i ciekawią mnie moje czasy 0-100 dla różnych samochodów. Coś czuję, że dragy to chyba będzie najlepsza opcja obecnie. Obecnie mam racelogic i samo urządzenie wiadomo super precyzyjne tylko nie ma aplikacji a dane trzeba zgrywać z karty. To oczywiście racebox spełni te wymagania. Oficjalna apka wspiera różne pomiary. Storage na zapis danych jest opcjonalny w niektórych modelach (micro, mini s, pro?). -------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
no mam dylemat czy dragy czy własnie ten racebox
https://allegro.pl/oferta/racebox-mini-25-h...ata-17133775779 https://allegro.pl/oferta/urzadzenie-pomiar...agy-10540753534 a kto mi wyjaśni dlaczego racelogic używany kosztuje tyle ![]() https://allegrolokalnie.pl/oferta/urzadzeni...?rep=1081933971 ja mojego na pewno po zakupie wystawię może ktoś chce ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wpadł dzisiaj kod rabatowy na raceboxa
![]() -------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
w sensie gdzie to trzeba kupić by z kodem poszło ?
|
|
|
![]()
|
|
w sensie gdzie to trzeba kupić by z kodem poszło ? Na oficjalnej stronie https://www.racebox.pro/store?utm_campaign=...urce=newsletter -------------------- `05 Renault Sport Megane 225 5d
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 24 March 2003 Skąd: Niepolska ![]() |
Polecam dodać do koszyka, wypełnić wszystkie dane ale wycofać się tuz przed płatnością. Po dwóch dniach dostałem +5% off dla zachęty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 30 April 2025 - 13:38 |