![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
albo w 80 b4 v8?
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
-------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice ![]() |
Na filmiku z astrą kilka razy ktoś coś mówi i jest to wybitnie niezrozumiałe. Mi akurat ruchy liści wydają się nienaturalne, ale to mało istotny argument i mocno subiektywny.
Ale chciałbym wiedzieć jakie to opony tak kleją, rozmiar też mnie interesuje. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
w sopocie widziałem, mam gdzieś filmiki ten gość zapieprza jak trzeba. więc nie doszukujcie się nienaturalnych ruchów liści i innych nienaturalnych pierdnięć komarów. Obejrzyjcie inne filmiki z ta astra to może uwiezycie.
|
|
|
![]()
|
|
Nikt nie twierdzi, że gość jeździ wolno, nie chodzi o to jak jedzie, ale jak filmik idzie.
-------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Dobra, a jak chcecie dzwięk dopasować do przyspieszonego filmiku ? Bo to się da tylko zrobić z podkładem muzycznym i krószymi ujęciami.
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Dobra, a jak chcecie dzwięk dopasować do przyspieszonego filmiku ? Bo to się da tylko zrobić z podkładem muzycznym i krószymi ujęciami. Zwalniasz film -> czestotliwosc dzwieku maleje (wydaje sie gruby), ale mozna to skompensowac podnoszac czestotliwosc , a tempo zostaje takie samo. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
jak przyspieszysz film o pare klatek czyli zamiast 25 gdy obraz jest płynny dasz np 28 to właśnie obraz nie będzie miał synchronizacji i będzie zarywał, 3 klatki niby nic ale dla oka (przynajmniej mojego) obraz jest nie do przyjęcia.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 14 July 2004 Skąd: Rz ![]() |
Litosci
![]() -------------------- Quality means doing it right when no one is looking.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
jak przyspieszysz film o pare klatek czyli zamiast 25 gdy obraz jest płynny dasz np 28 to właśnie obraz nie będzie miał synchronizacji i będzie zarywał, 3 klatki niby nic ale dla oka (przynajmniej mojego) obraz jest nie do przyjęcia. Abstrachując od filmiku z Astrą - to nikt przy zdrowych zmysłach nie wyrenderuje filmu z 28fps itd... Przyspiesza się film a potem renderuje się go na przyswajalne fps - czyli standardowe (25/50 czy ile co kto chce...) A filmik mógł być nakręcony w 24fps (standard blu ray) a puszczony na 25fps i już może być wrażenie przyspieszenia... -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 14 November 2006 ![]() |
po filmie widzac ze gościu idzie na granicy możliwości opon, kleja niesamowicie, a nikt nie zwrocil uwagi ze praktycznie na każdym zakrecie "rysuje" szlaczek nadpalonymi oponami
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 06 September 2003 Skąd: B-B ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Skiba, pojedziemy na GSMP i zobaczymy czy ten konkretny filmik jest przyspieszony tak? Nikt nie twierdzi, że gość jeździ wolno, chodzi o filmik.
Dla mnie w trakcie filmiku jest kilka głosów ludzkich i nie potrafię żadnego zrozumieć mimo iż są głośne. Faktycznie film zacina, jak pisze hz10. Ktoś rozumie te głosy? P.S. Jak uda się zrobić w tym roku R1 to i myślę, że odwiedzę kilka rund 2014. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 Skąd: WI ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
![]() co to za problem w ogóle? Przyspieszony to jest c'etait un rendez-vous, a tutaj gość ewidentnie zapierdziela, co w wypadku konkretnie astry sprawia wrażenie jazdy na krawędzi -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: Łomianki ![]() |
made in poland opanuj sie i napraw komputer jak Ci skacze;p Osoby będące na miejscu mówią, że to nie fake a ty wiesz lepiej, znowu?
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 24 May 2009 ![]() |
Odpowiedź autora/właściciela filmów na zarzuty o przyspieszonym tempie filmów (z komentarzy na YT):
CYTAT Wyobraź sobie, że tam jeżdżą szybciej niż 50km/h ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Orneta ![]() |
Widziałem co wyczyniał w Sopocie, gość ma po prostu mega wyczutą tę Astrę i tak jeździ- trzeba to przyjąć do wiadomości.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
Ocena czegokolwiek na Youtube, który po wrzuceniu każdy filmik mieli automatami przynajmniej raz, jest co najmniej mało sensowna. Jak komuś klatkuje, sorry, to nie jest teledysk Rihanny - 161 000 wyświetleń ląduje na nieco mniej "audiofilskim" serwerze. Tak, transfer, jakość itp, są zależne od ilości wyświetleń. Onboard Cześka z Dzbądza będzie w gorszej jakości wyjściowej niż w/w teledysk, nawet jeśli na wejściu oferujemy materiał tej samej jakości. To raz.
Dwa, jak już było napisane(i to chyba kilka razy) - naprawdę nikt nie widzi, że pacjent zostawia na zewnętrznej ślad opon? Na większości, nawet lekkich zakrętów? Nikt nie widzi, że film wrzuciła osoba raczej niezwiązana z zawodnikiem? Ludzie, gość idzie grubo(co widać na innych filmikach, nawet z innych źródeł - wszyscy przyspieszają?), czasy to potwierdzają, to o co chodzi? Głupie będzie to, co napiszę, ale mamy na dwie strony analizę Smoleńska i "w 5 minucie słychać strzały", bo jak nazwać, parafrazując "są dialogi, ale są niezrozumiałe" i inne, za przeproszeniem, pierdy, które tu padają? Co jest, zazdrość? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 21 August 2025 - 16:58 |