![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
to trzeba znaleźć inne metody. jak widzę takie teksty jak wcześniej to mi się nóż w kieszeni otwiera, gdybym tylko mógł od razu poszłoby na policję, toz i do kilku innych instytucji...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Piękną błyszczącą S-klasę, trzeba trzymać w garażu, a nie jak alfons, turlać się super bryką, a spać w norze.
Sadystyczne metody usunąłem z tematu. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 04 September 2012 ![]() |
Piękną błyszczącą S-klasę, trzeba trzymać w garażu, a nie jak alfons, turlać się super bryką, a spać w norze. Sadystyczne metody usunąłem z tematu. Różni są ludzie. Dla jednego nowa S klasse może stac pod chmurką, dla innego stara skoda Felicia już nie i ma ładny garaż. Czy sugerujesz, że każdy kto nie trzyma S klasse w garażu śpi w norze? lol Brutalne metody? Każda metoda jest dobra, o ile skuteczna. Etyczność ich stosowania zostawmy do osobistej oceny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 29 September 2010 Skąd: Warszawa ![]() |
to trzeba znaleźć inne metody. jak widzę takie teksty jak wcześniej to mi się nóż w kieszeni otwiera, gdybym tylko mógł od razu poszłoby na policję, toz i do kilku innych instytucji... +1 Różni są ludzie. Dla jednego nowa S klasse może stac pod chmurką, dla innego stara skoda Felicia już nie i ma ładny garaż. Czy sugerujesz, że każdy kto nie trzyma S klasse w garażu śpi w norze? lol Brutalne metody? Każda metoda jest dobra, o ile skuteczna. Etyczność ich stosowania zostawmy do osobistej oceny. O tych metodach to może przemyśl jeszcze raz. -------------------- E36 + forged M50B30 + GT3582 / 620HP/720Nm
E46 + M54B30 + GT3076 + E85 / 520HP/610Nm |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Czy sugerujesz, że każdy kto nie trzyma S klasse w garażu śpi w norze? lol dobrze, że nie odczytałeś tego, że każdy, kto ma S-klasę, jest alfonsem. Nie każda metoda jest OK i dlatego opisywanie metod brutalnych i nieetycznych nie jest mile widziane ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 25 November 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Nigdy bym w to nie uwierzył, ale niedawno sprowadziłem auto z zagranicy i tam właściciele mieli taki problem. Zawiesili gdzieś w silniku kłębek sierści jakiegoś zwierzęcia i po sprawie. Kurde działa :-)
-------------------- FORZA ITALIA
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
nie wiem czym odstraszyc koty ale wiem czym zwabic
![]() ![]() ![]() -------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
waleriana i kocimiętka - zwana też kocim zielem
![]() Reaguje na to około połowy kotów (inne wcale), samce podatniejsze niż kotki. Do tego jest to na krótką metę. Kot świruje z 10minut i potem traci zainteresowanie. Wróci do tematu za 2-3 godziny i znowu poświruje kilka minut. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
+1 O tych metodach to może przemyśl jeszcze raz. Tak naprawdę nie interesuje mnie co ktoś robi dopóki nie ma to wpływu na mnie bezpośrednio. Natomiast hipokryzji nie znoszę. A może uważasz że kiełbasa jest ze sklepu i nie powinno się zabijać świnek i krówek? Szczur to szczur. Jeśli zajdzie taka konieczność, to poradzę sobie z nim bez oglądania się na etyczność czy twoje/innych samopoczucie. Przecież jeśli zastrzelę szczura to nie każe Tobie na to patrzeć ani brać udziału. |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 08 October 2003 Skąd: Augustów ![]() |
Zastrzelić to jest humanitarne rozwiązanie bo się nie męczy jak zrobisz to celnie, po trutce zdycha dłużej i w konwulsjach, ale tego nie widzimy i jest cacy. Hipokryzja do kwadratu. live is brutal
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 07 April 2009 ![]() |
a czym potraktować koty? jest jakiś catkiller ? Sposób podany przez znajomą weterynarz: skóra z cytryny. Na początku nie wierzyłem, ale rzeczywiście, kot od sąsiada przestał włazić pod maskę. A co do kostki domestosa - nie wiem jak szczury, ale kuny nic sobie z niej nie robią. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
no super metoda... coś z tego tematu co odstrasza koty i wystarczy,a nie jakies pulapki
-------------------- V8
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 December 2004 Skąd: zakopane ![]() |
a ja bym potraktował kable mega ostra papryczka ( tylko nie jakims kamisem za 2,5 pln ) . Tylko rób to w rękawiczkach ...
-------------------- Focus RS , BMW 1 Coupe w budowie
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
a ja bym potraktował kable mega ostra papryczka ( tylko nie jakims kamisem za 2,5 pln ) . Tylko rób to w rękawiczkach ... To nieetyczne - kot może dostać rozwolnienie ![]() Ostatnio był u mnie przedstawiciel z BOLLa i mówił, ze musieli zmienić nazwę środka w spreju do odstraszania kun bo ekopierdki im oznajmiły, że kun nie wolno straszyć i albo zmienią nazwę albo oni się tym zajmą. |
|
|
![]()
|
|
Żeby jeszcze ktoś wymyślił sprej na ekopierdków. Nobel murowany.
|
|
|
![]()
|
|
Zastrzelić to jest humanitarne rozwiązanie bo się nie męczy jak zrobisz to celnie, po trutce zdycha dłużej i w konwulsjach, ale tego nie widzimy i jest cacy. Hipokryzja do kwadratu. live is brutal Nie widzę problem w użyciu dubeltówki, porządny śrut i załatwione. Nikt nie mówi że jest to miłe, fajne zadanie, ale skuteczne. Przecież wiele osób kurczaka nie oskubie i nie wypatroszy bo przecież się brzydzi. Znam ludzi którzy ugotowali całego...z nadzieniem własnym. Życie to nie reklama z TV. |
|
|
![]()
|
|
To jest brak przygotowania do życia. Takie czasy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
pierd...o tym byciu humanitarnym ciągnąc to specjalnie do granicy absurdu.
Ja osobiście wole być zastrzelony lub stracić świadomość i zdechnąć w sekundę od ciosu w łeb niż zdychać 50 godzin w bólach wysikując nosem własne nerki i krwawiąc z oczu i tyłka. Skoro tak to widzę w swoim przypadku podobnie widzę to w przypadku kota. jak trzeba to trzeba. tylko jest kwestia wyboru metody. Kot jest jeden, może dwa. Szczurów na ogoł jest znacznie więcej - stad trutka. Mniej to miłe ale warunki walki takie a nie inne. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 18:21 |