![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 23 July 2013 Skąd: Wągrowiec-Mieścisko ![]() |
a umiesz czytać po niemiecku ze chcesz oryginalny artykuł? , odnawiam ją według swoich upodobań, podkreślam ze auto nie jest i nie będzie na sprzedaż , , kolor zrobiłem odrobine ciemniejszy od oryginału,, ryczko to też nie jest forum do obrażania ludzi, pokaż sam co masz, jak dla mnie nie liczy się wiek tylko stan, co do mocy to, auto jest przygotowane przez fabryke do takiej mocy, M3? to biedak jak dla mnie, nic z klasyka,i zwieśniaczona opinia, podobno w samej polsce jest więcej m3 niż wyszło z fabryki, <same swapy z silnika 1,6, nie gustuje w nowszych autach, i co z tego ze silnik ma 320KM <e36> jak buda aż się krzywi od mocy, każdy ma swój samochód i robi go według swoich upodobań,co do tych prędkości <mieszkam w niemczech bo tutaj pracuję,przypominam ze tutaj są autostrady co kawałek więc jest gdzie przydepnąć, ciekawe czy też tak kurwa piszesz ludziom co do zgnitej e30 wkładają 3,5 litra z er5-7 bo to jeszcze gorszy trup ale widze same pochwały pod takimi projektami, powiem ci tak <SZANUJ LUDZI> obraźliwe opinie zostaw dla siebie, wakacje? raz w roku wystarczy mi wyjazd do chorwacji latem i raz w góry zimą , , tyle ode mnie , i ja ci po rodzinie nie cisne przykładami ze twoja babcia się z sąsidami jebie, <wypowiedź porażka>
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 23 July 2013 Skąd: Wągrowiec-Mieścisko ![]() |
aha i co do koloru jak już ją kupiłem nie miała oryginalnego koloru, ktoś ją przemalował na szary metalik i pomalowana została w stylu garaż party ;/ same firany i chmury, w dodatku lakier się łuszczył, więc postanowiłem ją rozebrać i całą oddać do lakierni,
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
Na forum jest wystarczajaca ilosc info jak dolozyc kompressor do twojego BMW.
Czytaj, czytaj, a jak u nas malo, na niemieckich forach tez cos znajdziesz, bo germanskim operujesz naturlisz ? Teraz zamykamy ten monolog, a jak bedzie jakis progres to daj znac. -------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 26 July 2025 - 15:26 |