![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Dystans pod łożysko dałem od strony piasty. Na zdjęciu porównanie piasty od compacta (od lewej) do piasty z e32. Szalki jeszcze są nie zdjęte, Różnica w wysokości to około 32mm. W porównaniu do piasty z e30 na tarczy jest mniej bo wiadomo że wahacz z compacta poszerza rozstaw kół. Chyba że u Ciebie była mniejsza różnica bo nie wiem jak wyglądają piasty z wersji z bębnami.
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 16 December 2010 Skąd: Imielin ![]() |
Kształt piasty z bębna jest podobny, też ma takie duże odsadzenie, Ale u mnie finalnie było około 19mm różnicy na stronę ( musiałem zrobić dystans, a że nie chciałem przerabiać adapterów z hamulców, dałem go pod tarcze). Z tyłu mam założone felgi 17 8.5 cala et42 i na styk wchodzą od strony wahacza. Jak nie będziesz miał problemu z hamulcami to można dać felgi z mniejszym et lub dać dystans i wyjdzie na to samo. Niestety mam wszystko na aucie i miary jedynie mogę ściągnąć z zewnątrz.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Wiesz, ja nie mam z niczym problemu. Dystans się dorobi jaki trzeba, hamulce przerabiam (tarcza 300x22 i do tego zacisk dwutłokowy z poliftowej omegi
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 15:42 |