Shoutbox 0 nowych PW 

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Dyfer 210 w bmw e30.
Misior
post Sat, 14 Sep 2013 - 07:44
Post #21

Forum Homee

Dystans pod łożysko dałem od strony piasty. Na zdjęciu porównanie piasty od compacta (od lewej) do piasty z e32. Szalki jeszcze są nie zdjęte, Różnica w wysokości to około 32mm. W porównaniu do piasty z e30 na tarczy jest mniej bo wiadomo że wahacz z compacta poszerza rozstaw kół. Chyba że u Ciebie była mniejsza różnica bo nie wiem jak wyglądają piasty z wersji z bębnami.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 14 Sep 2013 - 07:44
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
Master86
post Sat, 14 Sep 2013 - 09:44
Post #22

Frequent User

Kształt piasty z bębna jest podobny, też ma takie duże odsadzenie, Ale u mnie finalnie było około 19mm różnicy na stronę ( musiałem zrobić dystans, a że nie chciałem przerabiać adapterów z hamulców, dałem go pod tarcze). Z tyłu mam założone felgi 17 8.5 cala et42 i na styk wchodzą od strony wahacza. Jak nie będziesz miał problemu z hamulcami to można dać felgi z mniejszym et lub dać dystans i wyjdzie na to samo. Niestety mam wszystko na aucie i miary jedynie mogę ściągnąć z zewnątrz.

+Quote Post
Misior
post Sat, 14 Sep 2013 - 09:55
Post #23

Forum Homee

Wiesz, ja nie mam z niczym problemu. Dystans się dorobi jaki trzeba, hamulce przerabiam (tarcza 300x22 i do tego zacisk dwutłokowy z poliftowej omegi cool.gif ), felgi mam 10jx18 et30 smile.gif i pod tym dystans 60mm, a chodziło mi tylko o to że może kupiłem jakieś złe piasty że tak bardzo zwężają rozstaw.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Thursday, 03 July 2025 - 15:42