![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
super że było się w tym roku z kim sprawdzić
![]() ![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 17 November 2010 ![]() |
Zdziwieni byli? czy sie spodziewali ? hehe kombi...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
bylem widzialem , bylo s2 2.2t czasy w okolicy 11.5 , r33 11.4 zrobil, ciekawe bylo tez a4 b7 2.7bit sadzac po dzwieku.
-------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 14 April 2008 ![]() |
ciekawe bylo tez a4 b7 2.7bit sadzac po dzwieku. To jest S4 B5 ![]() -------------------- 10.9ET 210km/h Zegrze Pomorskie 2010r. Golf ProTurbo AWD Street<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Pozamiatane
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 20 April 2009 Skąd: Jasło ![]() |
To jest S4 B5 ![]() to niezła rzeźba musiala być żeby lampy od b7 zamontować z tylu , masakra ![]() -------------------- GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 June 2013 ![]() |
-------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
Cytuję ... "Najlepší absolútny dosiahnutý čas 10,957 s na 402-metrovej trati pri rýchlosti 208 km/h spomedzi áut získal poľský šprintér Lukasiewicz Sewerin na upravenom, luxusnom kombíku Audi RS6 s výkonom cez 900 konských síl."
To ze Svidnika. Można się domyślić ale w razie czego Wujek Google pomoże zrozumieć ![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 08 December 2007 Skąd: Dominican Republic ![]() |
hehehhe po co moto jak można mieć takiego potwora, cbr jakby stało w miejscu
![]() -------------------- BRmotoRS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Mon, 02 April 2012 ![]() |
Gratki RS6 ;-), Świetny filmik...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
hehehhe po co moto jak można mieć takiego potwora, cbr jakby stało w miejscu ![]() Nie umniejszając Audi ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 28 February 2010 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Na tym filmiku widać ze RS ruszył z lekkim opóźnieniem. Praktycznie na dwójce RS już był o długość samochodu wysuniety. Potem delikatnie odjezdzal. Tu był czas (zmierzony przez racelogica) 10,812. Trudno mi powiedzieć jakby to było w idealnym świecie... Koleś Cebrą próbował z 4 razy i efekt był taki sam ...
![]() W Svidniku na cwiartce widziałem jak gsxr litrowe robiły czasy 10,3-5. Była tez bmka 1000rr i jak gość nie próbował nie udało mu się zejść poniżej 10,5s. Dużo było czasów powyżej 11s nawet litrami. Chyba na ze 100 przejazdów raz się tylko udało komuś zejść na 9,95s. Z tymi najszybszymi motorami to przy dobrym kierowniku RS by raczej wymiekl. Tyle ze na ulicy RS'owi wszystko jedno czy asfalt się klei czy jest wieczór czy dzień. On poprostu się odpycha w każdych warunkach tak samo ![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 20 May 2007 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Do tego waży 2T i siedzi się jak na fotelu przed telewizorem robiąc 10-11sec na ćwiartkę ;] Czego więcej chcieć od samochodu??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
Z tym że jest to pierwsze 400m, co będzie przy kolejnych 400, 800 itd? ![]() dO około 250 km/h motocykl będzie lepszy, ponieważ w seryjnym motocyklu, start będzie zauważalnie gorszy, ale własnie w zakresie 60- 180 raczej trudno aby cokolwiek było szybsze, motocykl padnie ostatecznie przy 270 - 280 km/h (w zależności od mocy i oporu aerodynamicznego) Mówię tutaj o współczesnym litrze z mocą co najmniej 180 kM i ogarniętym kierowniku - nie musi być mistrzem kierownicy bo to jednak tylko prosta, ale poznałem wielu motocyklistów, nawet wieloletnich, nie potrafiących wykorzystać potencjału przy niskich prędkościach i od zera. (miałem "litra" przez pewien czas) Nie zmienia tom faktu ze obecnie na auto najbardziej uniwersalne takie ja w temacie ma u mnie pierwsze miejsce i pewnie jeszcze długo tak zostanie. O komforcie, powtarzalności, czy czymkolwiek innym nie wspominam bo to oczywista oczywistość - gratulacje autka!!! Bardzo zazdroszczę. ![]() -------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Tue, 25 May 2010 Skąd: London/Zurich/Cannes ![]() |
Rennen +1 z evo i strzal aby chlodzic. Jestem na iphonie wiec ciezko mi bedzie opisac . Z tematem temp walcze juz bardzo dlugo i to co zrobilem w r1k dziala . Tak mozna napisac ze dziala patrzac ze seryjny rs6 jezdzacy w normalnym trybie pokazuje temp rzedu woda 106 i dolot 70-80 ![]() ![]() Przypuszczam, ze potrfel bedzie musial byc szeroko otwarty zeby na takie mody starczylo ![]() Jakie zmiany w ukladzie przeniesienia napedu beda konieczne do przeniesienia takich mocy? Ktos gdzie w tym temacie pisal, ze skrzynia taka sama jak w Q7 wiec przenosi 1400NM (po sofcie). Jak z innymi elementami? Planujesz jakies zmiany? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 03 November 2003 Skąd: W-wa/ Radom ![]() |
Jakieś pomiary na RLogicu jeszcze były ? Jakie wyniki ?
Pytam zwłaszcza o czas 100-200, bo jak na 900 konne auto, to te pokazane tutaj nie wyszły za ciekawe... Zanim sie zacznie niepotrzebne przygadywanie, to na sieci sporo można znaleźć testów z RL i np 620KM M3 z pasażerem ma czas 6,1s 100-200 -------------------- Boogie
Sprzedam SkRzYnIe Manual 6-b z M5 e39 w super stanie, info na priv |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 01 November 2008 Skąd: Legionowo ![]() |
ale M3 nie waży dwóch ton.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 02 January 2004 Skąd: Zambrów (woj. Podlaskie) ![]() |
a golf 2 z mocą 700km zrobi po niżej 5 sekund... tylko że to zupełnie inne auta inna liga...
-------------------- Pozdrawiam Rapix
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
i nie przewiezie 5 osobowej rodziny razem z nartami i bagażem w czasie zimowych ferii
![]() -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 08 July 2025 - 06:29 |