![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Seryjne EVO SST o śmiesznej mocy 280 KM po minucie ostrej jazdy się tak grzeje, że komputer wpada w tryb awaryjny i ostrzega, że skrzynia zaraz eksploduje ![]() ![]() Rennen +1 z evo i strzal aby chlodzic. Jestem na iphonie wiec ciezko mi bedzie opisac . Z tematem temp walcze juz bardzo dlugo i to co zrobilem w r1k dziala . Tak mozna napisac ze dziala patrzac ze seryjny rs6 jezdzacy w normalnym trybie pokazuje temp rzedu woda 106 i dolot 70-80 ![]() ![]() Tak, ta skrzynia SST to jakieś horrendalne nieporozumienie w Evo, bo poza problemami z temperaturą, nie jest też jakoś specjalnie szybka jak na dwusprzęgłówkę. Co do grzania się Audi, już napisałem - źle zinterpretowałem pierwszy post. Dla mnie również normalne jest, że po paru przejazdach osiągi będą spadać. Adam - masz dobry pomysł z tym podtlenkiem, ja kiedyś strzelałem najmniejszą dyszą w IC w żony Cooperze S R53, bo tam był taki mikro cooler i dawało to bardzo dużo! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 04 April 2009 Skąd: 3Miasto ![]() |
Najlepsze mocne auto na rynku które po modach w Sportmile pozostaje bezawaryjne i ma osiągi najszybszych Supercar'ów. Taa. Generuje dosc spory problem, jak sie chce kupic drugie auto pod warunkiem ze bedzie szybsze i tak samo niezawodne - aktualnie takiego na rynku brak. Gratki auta Seweryn! ![]() -------------------- Always braking the limits! I hate limits!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Dlatego mam z Toba taki problem kolego Hortex
![]() ![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 24 June 2013 ![]() |
Hortex wiem co tam szykujesz z Adamem w swoim potworku. To ja Ci będę gratulowal...
![]() Dzięki ![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
Sportmile, na pewno bedzie trzeba opony ze stanow hurtowo sprowadzac
![]() Sewer10, do zobaczenia w Elku ![]() -------------------- Always braking the limits! I hate limits!
|
|
|
![]()
|
|
tu autko miało 770KM http://www.youtube.com/watch?v=0ZFKHinHWb8 to ja teraz nie chce wiedzieć jak to będzie wyglądało ![]() p.s. Seweryn ale musisz przyznać że jak zacząłeś hamować to Cie już dochodziłem ![]() ![]() ![]() Bracus nie widziałem czy mnie dochodziles bo w lusterkch słabo widzę z daleka ![]() ![]() ![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
Tu screen z odczytu racelogica. Uzbierało się parę przejazdów. Ten na niebiesko rekordowy. Nawet te RSy na Unlimie nie robiły takich czasów na ćwiartkę. Pewnie były inaczej strojone (na mile). Miło że mój kombiaczek taki czas wykręcił. To naprawdę bez napinki jak Adam pisał cichy wydech, katalizatory i żadnego przeginania
![]() 10,812... Pewnie trzeba będzie to potwierdzić na oficjalnych zawodach. Jakby się udało to 6 czas w street AWD. Nice... ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Pytanie (raczej skierowane w kierunku Hortexa) - jak wygląda komfort wybierania nierówności w RS6? Chodzi mi o porównanie do M5 E60 (F10 też o ile ktoś miał przyjemność jazdy tym i tym) i np. E-klasse AMG.
W E60 M5 czuć każdą nierówność na budzie, w AMG tego nie ma, jak jest w RS6 ? PS. Spalanie 20 w mieście wręcz abstrakcyjne, fajna sprawa w takim aucie |
|
|
![]()
|
|
ja w kazdym aucie ustawiam zawieszenie na twardo, wiec czy e60 czy rs6, jak dla mnie to samo. Mercem nie jezdzilem, poza CL63 amg - tym sie plynelo, daleko mu do sportowej, dynamicznej jazdy.
-------------------- Always braking the limits! I hate limits!
|
|
|
![]()
|
|
Nie miałem doświadczeń związanych z E-klasą AMG ani M5 ale RS6 wydaje się być dość komfortowy. Oczywiście jest opcja usztywnienia zawieszenia wtedy się robi sztywno. Do wyboru kto co lubi. Miałem poprzednią RS6 i przedostatnią RS4 (V8) i obydwie były bardziej sztywne. Szczególnie RS4 podskakiwał na dołkach a ja jazem z nim
![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sat, 15 September 2007 Skąd: Warszawa ![]() |
na unlimie jezdzimy w trybie comfort ...... najlepsze czasy wychodza
![]() -------------------- Najgorszy Tuning w Mieście
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 31 December 2008 Skąd: MIRAGE ![]() |
KOT.
-------------------- Mirage Saab 900NG GT400 - Wolnossąca to może być kobieta - NO TURBO = NO FUN
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 09 October 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
Znając Hortexa to min. atak na 1000KM i 1200Nm
![]() -------------------- Sierra RS Cosworth 2.0T YB
|
|
|
![]()
|
|
Może się sam pochwali
![]() Wiewiórki mi doniosły ze z Adasiem szykują potworka 1000+ żeby mi du.. skopac w Ełku... ![]() -------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 June 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
To się zacznie wyścig zbrojeń w Polsce... RS6 będzie miało monopol na Super-dupowóz.
|
|
|
![]()
|
|
Dupowoz supersport
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 30 November 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Jest pucharek za pierwsze miejsce w Svidniku w kategorii AWD street 10,957s
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 21 September 2006 Skąd: Rzeszów ![]() |
mówiłem przecież
![]() a coś szybszego było jeszcze - znaczy się <12 sek ? bo u nich się na stronie wyników doszukać to jak po ciemku kontatku w piwnicy :-) -------------------- F2.0/F2.5V6/F1.8/VW1.9TDI/VW2.0TDI/Audi2.7bt/Audi2.7bt/Fiat1.9JTD/Audi2.7bt/Forek 2.5T/XC70D5Aut
znaczy się zdziadziałem na poważnie :) |
|
|
![]()
|
|
Wygrałem w finale z aktualnym mistrzem Słowacji (Węgrem z 700+KM Evo) o 0,1s więc było ostro. Był gtr 700+km, 911t modzone właściciela profi Tuning, kolega xsedos z s4 700+. Wszystkie te samochody robiły niskie 11. Drugi czas był 911t 11,022s.
-------------------- RS6 Sportmile R900
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 04 May 2025 - 06:02 |