![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
na 1 stronie jest w opisie, że vems...
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Thu, 21 December 2006 Skąd: Żyrardów ![]() |
Caly czas vems. Z 700kPa mapem
Stroker. Teraz juz KrisPistonsy - tajników nie zdradzę. Ale dalej OEMy -------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
czyli co, jakieś tłoki z 20+ letniego silnika targają 200ps/sztuka? fajnie...
|
|
|
![]()
|
|
Starszego
-------------------- 885 60 50 40
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
bo kiedyś to robili mocne silniki z porzadnych materiałów
![]() film promo CP Tuning, wg mnie mega -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mega film
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 21 February 2010 Skąd: Poznań, Iława ![]() |
-------------------- Corsa A C20LET 314KM, 494NM ---> ex wujkowóz
Kadett E C20XET - 262KM, 371NM ---> ex pocieszacz Combo gleba i 9" alu - żonowóz Corsa A 3.2V6 231KM, 320NM - daily |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 ![]() |
niema w tym audi problemu z mieleniem jednej osi?? czy może zaspawane coś i równo idzie??
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko zaspawane
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 31 December 2010 Skąd: pomorskie ![]() |
Mega promka!
-------------------- Szukasz wtrysków? Zapraszam ;)
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 30 August 2012 ![]() |
Nie wiem co rozumiecie przez mega promke, ale jak w 00:29 widać klucze przybite do płyty pilśniowej na ścianie to tak trochę słabo to wygląda...
|
|
|
![]()
|
|
Nie wiem co rozumiecie przez mega promke, ale jak w 00:29 widać klucze przybite do płyty pilśniowej na ścianie to tak trochę słabo to wygląda... czyli co, warsztat jest kiepski, bo klucze wieszają na wkrętach/gwoździach wystających z osb? żałosne i żenujące, że takie rzeczy dla kogokolwiek świadczą jakkolwiek o poziomie i kompetencjach warsztatu/nagrywającego promo.... |
|
|
![]()
|
|
Dobry zakład nie potrzebuje reklamy.
To jak założyć garnitur i stary pasek do spodni. Spełni swoja funkcje ale zwyczajnie nie pasuje do całokształtu. Film byłby lepszy bez tego ujęcia z kluczami. |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 07 December 2012 ![]() |
to nie forum TVN STYLE .
wszystko?? przód, tył i srodek?? w skrzyni sa dwa mechanizmy?? pytam bo nie widziałem jeszcze na razie. i oba zaspawane ?? ja se w cywilniaku jeden na razie zaspawam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak. Wszystkie 3
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 15 November 2015 ![]() |
Nie wiem co rozumiecie przez mega promke, ale jak w 00:29 widać klucze przybite do płyty pilśniowej na ścianie to tak trochę słabo to wygląda... To jest płyta OSB , pilśniowa jest ładniejsza ![]() -------------------- audi 2.2T HX35 + RS2
vw polo g40 |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 01 October 2010 Skąd: Rzeszów ![]() |
![]() Mistrzowie wypowiadający się o kluczach zapewne zazdroszczą czegoś czego nigdy w rękach nie mieli... ![]() Film bardzo mi się podobał, warsztat mega! życzę dużo sukcesów w nadchodzącym nowym roku! Bez napinki panowie, święta są ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 08 July 2012 ![]() |
Kzwa przez takie ujecie z kluczami widac ze nie sprzet i jego wyglad sa wazne w firmie tylko "skillls"! wiec dla mnie to wogle o niczym negatywnym nie swiadczy.
A jak zaspawane wszystko to jak to skreca i co gdy np nawierzchnia jest niejednorodna? |
|
|
![]()
|
|
Czy ja cos mowie o kompetencji zakładu o marce kluczy czy ich ułożeniu? NIE!
Nie mam nic do firmy dla której ten film został zrobiony. Reklama jest dźwignią handlu i każdy może się nią ratować. W branży każdy doskonale zdaje sobie sprawę kto ma skill i do kogo warto pojechać. Reklama jest kręcona dla osób, które nie są tak z nim zaznajomieni. Wszystko to jest na plus, siedziba, auta, podkład, montaż i przede wszystkim sam pomysł. Niestety jednak to jedno ujęcie z całych 30min od razu rzuca się w oczy i niepotrzebnie psuje cały efekt. Pisanie tekstów, że wspominanie o tym jest żenujące pokazuje tylko klasę ich autora. Nie zamierzam prowadzić tutaj z nikim dyskusji bo nie o tym jest temat. Jak ktoś chce podyskutować to zapraszam na PW. |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 February 2009 Skąd: Pomorze ![]() |
No nie wiem, mi w oczy najbardziej rzucają się ujęcia fajnych dziewczyny/dziewczyn i szybkich aut
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 11:39 |