Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Gwint Raceland
Mr.French
post Mon, 01 Apr 2013 - 19:26
Post #1

Rookie

Witam
Od 2 lat śmigam na gwińcie Raceland w Clio 2 Rs i jestem zadowolony.Na odcinkach asfaltowych zawias spisuje się idealnie,niestety na szutrze i śniegu jest minimalnie za twardo.Doszły mnie słuchy że gwint Raceland ma wymienne wkłady i z tym wiąże się moje pytanie: Gdzie i jakie wklady mogę dostać do tego zawieszenia??czy jest możliwość zamontowania wkładów z regulacją?? Kolejne odnośnie sprężyn: potrzebuję miekkich sprężyn i helperów z jakich amortyzatorów gwintowanych mogę dopasować takie sprężyny??

Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Mon, 01 Apr 2013 - 19:26
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
buniooo
post Mon, 01 Apr 2013 - 21:49
Post #2

Super User

ja natomiast podziekowalem, moj sie rozpadl.
Zestaw nowy a tylnie amory od poczatku "cykaly" przy kazdej nierownosci, co bylo wkurwia****.
Prawy przod zaskoczyl mnie jeszcze bardziej bo po 1000km, tloczysko dostalo takiego luzu poprzecznego ze kolo latalo jak zyd po pustym sklepie. dobrze ze calkiem niie odpadlo...
po zdemontowaniu przysieglem sobie ze nigdy wiecej takiego dziadostwa nie zaloze.
Aha auto jezdzilo tylko po publicznych drogach w 90konnym dieslu bez szalenstw i upalania
wsadzilem sprezyny wetec, a auto nie do poznania, wybiera nierownosci, przyjemnie sie prowadzi

Co do Twojego pytania, to juz ta firma nie ma swojego przedstawiciela w PL, bo tez chcialem reanimowac zestaw, jedyne co to dobranie wkladu po wymiarach oryginalu gdzies w intercarsie

co do sprezyn to wiem ze mozesz dopasowac z katalogu KW o charakterystyce jaka Ci sie podoba

+Quote Post
Mr.French
post Tue, 02 Apr 2013 - 11:07
Post #3

Rookie

Wielkie dzięki za odpowiedź smile.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Wednesday, 06 August 2025 - 19:29