![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Ale czy ty uwazasz ze wyssalem sobie to z palca ?? Skoro mowie , ze pojechalem tym golfem taki czas , tzn ze tak bylo ... nie wyssalem sobie tego z palca poniewaz nie mam takiej potrzeby ... tak jak mowie .. po korekcie bylo 8,8 . Chłopie on normalnie do Ciebie napisał, po co takie teksty? ![]() ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
może to trywialne, ale róznice poziomów nachylenia brał ktoś pod uwagę? Przecież nie liczymy przed pomiarem jakimiś wydumanymi przyrządami procentu nachylenia terenu, a pomimo tego, że 'wydaje się równy', to najprawdopodobniej wcale tak nie jest i może być to niezauważalne. Jeden mierzył lekko pod górkę, drugi lekko z górki i tyle. W sumie to powinno się przy takich przejazdach zrobić TEN SAM odcinek w dwie strony i wyciągnąć średnią - wtedy dopiero mamy pomiar, który można odnieść do kogoś innego mierzącego w ten sam sposób.
-------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 22 May 2011 Skąd: Będzin ![]() |
Fajnie ze wszyscy polemizujecie i macie szybkie auta ale moglibyście juz tego nie robic w moim wątku gdyż nie po to został on odświeżony. Dzięki. Pozdrawiam.
-------------------- 1-sze w Polsce 1,8T + K04-530 by Digitun.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 08 December 2008 ![]() |
może to trywialne, ale róznice poziomów nachylenia brał ktoś pod uwagę? Przecież nie liczymy przed pomiarem jakimiś wydumanymi przyrządami procentu nachylenia terenu, a pomimo tego, że 'wydaje się równy', to najprawdopodobniej wcale tak nie jest i może być to niezauważalne. Jeden mierzył lekko pod górkę, drugi lekko z górki i tyle. W sumie to powinno się przy takich przejazdach zrobić TEN SAM odcinek w dwie strony i wyciągnąć średnią - wtedy dopiero mamy pomiar, który można odnieść do kogoś innego mierzącego w ten sam sposób. Dlatego tak jak napisałem , jest cos takiego jak korekta pomiaru która w moim przypadku dodała 0,2 sekundy . Ale to juz nie istotne . To nie golf był moim wyznacznikiem prędkość . Pomierzylem go dla zabawy , a nie zeby komus cos pokazać , bo mocą 400ps to moze 10 late temu można było cos udowadniać . Ps z mojej strony koniec ot , sorry -------------------- 2011 - 20vt 635km/725nm by DIGITUN
2014 - 2,0 TFSI na seryjnym K04 402km/505nm by DIGITUN 2014 - 20vt 826km/868nm by DIGITUN 2015 - 2,7 bit 499,5km/568nm (seryjne k04) by DIGITUN |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Dlatego tak jak napisałem , jest cos takiego jak korekta pomiaru która w moim przypadku dodała 0,2 sekundy . Ale to juz nie istotne . To nie golf był moim wyznacznikiem prędkość . Pomierzylem go dla zabawy , a nie zeby komus cos pokazać , bo mocą 400ps to moze 10 late temu można było cos udowadniać . Ps z mojej strony koniec ot , sorry aa ok. Jakoś słowo "korekta" kojarzy mi się ze strojeniem ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 26 June 2025 - 19:45 |