![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
przychodzi Maciarewicz do lekarza...
a lekarz: - No wreszcie.. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 26 March 2005 Skąd: wr ![]() |
Pozytywna parka na stacji
![]() -------------------- diesel power
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
Może do dzięń dobry tvn ich zaproszą
![]() -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
Ogłoszenie o sprzedaży samochodu
CYTAT Witam serdecznie, mam do sprzedania mojego koreańskiego Meserszmita, w którym przeżyłem wiele ekscytujących chwil w towarzystwie przepięknych aniołów, jak i najgorszych męd tego swiata. CYTAT Przód samochodu wygląda tak jak widać, była tam jakaś mała przygoda, dokładnie nie pamietam, ponieważ pijany byłem. CYTAT Opisałem chyba wszystko, co jest niedoskonałe w tym aucie, żeby nie robić za kataryniarza przez telefon
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 04 December 2011 Skąd: małopolska ![]() |
-------------------- Hamulce na ulice i do sportu - _https://topbrakes.pl
Klocki i tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie, chemia |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Ja wiem czy po rosyjsku.. Chyba wystarczy odwiedzic raceism.pl i w kilku przypadkach na to samo wyjdzie, tylko fury drozsze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 March 2009 Skąd: Czechy ![]() |
Trochę śmieszna, ale podkładanie desek już widziałem wielokrotnie na osiedlowych drogach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
- Piłeś coś dzisiaj? - Nie!! - Nie mamy alkomatu, więc zadam Ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to Cię puścimy. - Spoko, odpowiada młody kierowca. - Więc jedziesz drogą i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być? - No samochód, nie? - No tak, ale jaki? Honda, Suzuki czy Seat? Kiepsko, ale zadam Ci drugie pytanie. Jedziesz sobie ulicą i widzisz jedno światło. Co to może być? - No motor chyba, nie? - No tak, ale jaki? Suzuki, Honda czy Kawasaki? No nic chłopcze, będę Cię musiał zatrzymać. Gościu się wkurwił i pyta policjanta: - Panie władzo, czy ja mogę zadać jedno pytanie? - Jasne młody człowieku. - Na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzumuje TIR-a. Kto to jest? - No wiadomo, że kurwa. - No tak. Ale kto? Twoja matka, żona czy córka? |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 10 January 2009 ![]() |
![]() -------------------- [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/southparkturbo.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
![]() samo patrzenie boli ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
Matury z matematyki na przełomie lat:
1950 r. – Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty. Ile zarobił drwal? 1980 r. – Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Ile zarobił drwal? 2000 r. – Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Wycięcie drzewa na to drewno kosztowało go 4/5 tej kwoty, czyli 80 zł. Drwal zarobił 20 zł. Zakreśl liczbę 20. 2010 r. – (matma była tylko dla zainteresowanych) Drwal sprzedał drewno za 100 zł. W tym celu musiał wyciąć kilka starych drzew. Podzielcie się na grupy i odegrajcie krótkie przedstawienie, w którym postarajcie się przedstawić, jak w tej sytuacji czuły się biedne zwierzątka leśne i rośliny. Przekonajcie widza, jak bardzo niekorzystne dla środowiska jest wycinanie starych drzew. 2013 r. – Drwal sprzedał drewno za 100 zł. Pokoloruj drwala. -------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Dlaczego nikt jeszcze nie wrzucił?
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 15 October 2012 Skąd: ŁDZ ![]() |
Jak miał bym jechać z takim pilotem to chyba bym go wysadził i "spokojnie" jechał sam... -.-
-------------------- - What is Turbina?
- Turbina is spinning! |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
-5 lewy!
- ![]() - Dobra, spokojnie!! Pilot z dupy to jedno. A że kierowca go nie słucha, to inna sprawa. Dyktuje że lewy z drogi. Powtarza że lewy z drogi. Zakręt przestrzelony. -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Thu, 19 November 2009 Skąd: Warszawa ![]() |
jak jeździli saxo to lepiej to wygladało.. a przynajmniej szybciej:)
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Niewykluczone, że załoga stara się nadążyć za EVO. Stąd opis nie do końca się zgadza, a pilot zwyczajnie sra w zbroję.
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 13 April 2006 ![]() |
Niewykluczone też, że mamy kolejny wątek ekspertów po wątku z wypadkiem w Toruniu. Proponuje sprawdzić jak jeździ B. Czwartosz zanim zacznie się pisać głupie komentarze o 'sraniu w zbroje'. Zauważyliście, że to sama załoga umieściła klip w necie? Odrobinę dystansu proponuję i miej napinki i wylewania jadu za klawiatury
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 02 August 2025 - 17:00 |