![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 06 February 2013 Skąd: Namysłów ![]() |
Wzbudzają zaufanie już na 1 rzut oka.
![]() -------------------- Crx Ballade Zc1&Bmw E36 328,Bmw E46 330i.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Głównym teatrem działań tego niebieskiego i helikoptera będzie podrzędne wesołe miasteczko lub afrykański plac zabaw dla dzieci. Myśliwiec krótkiego zasięgu wydaje się być najbardziej dojrzałym projektem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
to nie jest helikopter tylko helipokter - to inne urządzenie, ekskluzif na afryke. mnie sie podobało najbardziej jak sobie stał pod koniec pod tym pracującym wirnikiem w tym kasku rowerowym (kwestie bezpieczeństwa też dopracował przecież - nawet nieźle bo z motora do helipoktera nie musi orzeszka z pianki zmieniać. ekonomia.).
Normalnie: zaufaj mnie - jezdem inżynierę. Edit: nieee. wkręciłem się w temat. Ten gośc to jest Nkaheza Joseph. To jest taki ichni Elon Muzg. On buduje quady, chopeery, śmigłowce, samochody. Inventor taki. Minister u niego był. od 3 lat ma kanał na Youtube i już 63 subskrybentów czyli wszyscy mieszkańcu Ugandy co mają internet go subskrybują. -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
I pomysleć że jeszcze niedawno siedzieli w chatach z błota, gówna i słomy i dłubali patykiem w ziemi, a tu teraz takie maszyny budują.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 30 January 2019 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
nie smiejcie sie. poprzednia maszyna uniosła się na prawie 1m nad ziemie po czym dostała rotacji i wykotłowała po glebie. Stad gośc ma takie rany i zniekształconą ręke. Pierwsza katastrofa lotnicza w Ugandzie.
Tutaj link: https://youtu.be/sLF3e-7GZ3Y?t=38 -------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Pierwszy kontakt z nowym Civiciem. Na żywo wygląda kapitalnie, zwłaszcza w wersji Advance. Dużo lepiej niż na renderach Hondy. Do tego widać duży progres w zakresie materiałów, multimediów.
https://dailydriver.pl/nowosci/premiery/now...my-ja-z-bliska/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond ![]() |
Kiedyś wszyscy się z tego śmiali
https://m.youtube.com/watch?v=-lvWs04M5Ro https://m.youtube.com/watch?v=V-v8lMZbLjo https://m.youtube.com/watch?v=RnMIM2mFwWE https://studylibpl.com/doc/1268677/ostatecz...y-w-żydowskiej -------------------- Hondy i Mercedesy AirRide modyfikacje seryjnego Airmatica
Diagnozujesz czy zgadujesz ? Zawodowo -obrabiarki przemysłowe. Z pasji -samochody, elektronika Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
Dokumenty i VIN nieuszkodzone
![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 24 March 2015 ![]() |
A po co komu dokumenty za 20 tysięcy?
-------------------- Alfa Romeo 156 Cup 2.0 TS
Westfield SEiW Aerorace 2.0 --> aswestfield.wordpress.com |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 December 2021 ![]() |
Naprawa się powiodła, samochód spłonął xd
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 05 September 2005 Skąd: Katowice / Banja Luka ![]() |
A po co komu dokumenty za 20 tysięcy? Aby ucywilizować takiego bez dokumentów ![]() -------------------- #włoszczyzna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava ![]() |
A po co komu dokumenty za 20 tysięcy? bo jak ktoś "pożyczył" sobie za darmo takiego za 150k, to musi go zarejestrować -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 10 February 2014 ![]() |
Klepnęło mu się o jedno 0 za dużo.
Znalazłem mocny post na forum o samochodach elektrycznych: CYTAT Dobrze że się wtrącasz może być nawet priv mail. 1000A pochodzi od tego silnika mocy... Nie zrozumiałeś mnie. To mapowanie jest samobójcze dla akumulatora i podałeś 25kW... Przy 76,8V... Wyniki jeszcze gorzej gorsze są. Dla mnie ciężko się myśli z tym xxSxxP... Pakiety. Pojemność nie ma znaczenia tutaj a pobór prądu w stosunku do zasilania pojazdu w godzinach liczone. 2500A wychodzi z tego 25kW... Ja idę w silnik pralki mają moce 400W podobno największy i 240V dc pójdzie. W sieciach jest 230V. Prądu bierze 2A... to jest życie i podróż. No i nie zawodność ma. Wystarczy tylko mieć w zapasie silniki i laweta do lamusa wyprac... Wyppp... Niech se pocałują w d... Z tą ich cennikiem... Albo zejdą z ceny do poziomu ludzkiej najbiedniejszych obywateli... 40A z 12V 120V 4A 240V 2A 480V 0,5A 960V 0,25A 250mA... Ale nie stosuje się napiecie ponad 800V lub 600V... Tak żyje i liczę i nie wiem czy dobrze jest. Ale przy zasilaniu z baterii i z akumulatora liczy się autonomia i ekonomia. Oraz oszczędności. Dlatego. Punkt ostatni to jest 480V i 0,5A. Norma to 240V i 2A... Jak ktoś ma silnik na 120V to też jest ok 4A bo ja mam na 180V też. 750W i 1500W ale obroty już kiepskie. 2000-2500 obr.min jamniki serwomotor... Pisać myśleć tutaj...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 26 October 2015 ![]() |
Ty to w translator wrzuciłeś?
![]() -------------------- Projekt: Mustang SN95 '94 coupe 302W 280KM
Daily: 300C '05 Wagon 5.7 AWD 360KM Praca: Rimac <TBD> |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 17 March 2015 ![]() |
bełkot elektryka. Wiele rzeczy które Kowalskiemu można wmówić na temat prądów, elektrykowi nie wmówisz, nie da się oszukać i zaraz znajdzie jakieś dziwne rzeczy
![]() I3 jako wózek na zakupy i miasto jest spoko. Ale to tyle na temat elektryków ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 December 2021 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
Historia z życia wzięta...
Wchodzę ze swoim psem do klatki, przy wejściu stoi policjant. Pies jak to pies, liże skacze itd.... a policjant do mnie "Pewnie czuje innego psa ;)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 13 July 2025 - 03:43 |