![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 08 October 2003 Skąd: Augustów ![]() |
Jak zwykle pismaki z igły robią widły, samopała może zrobic każy sam przy minimum zdolnosci technicznych.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Ale nie każdego da się wnieść na pokład samolotu. Z drugiej strony w wolnocłówce można kupić napoje w szklanych butelkach, więc zakaz wnoszenia scyzoryka, pilniczka, czy większej pasty do zębów na pokład samolotu, to jakiś dowcip - najbardziej mnie rozwaliło, jak jeden taki kazał mi wyrzucić do kosza końcówkę pasty do zębów, bo w chwili zakupu miała więcej, niż 100 ml.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 15 November 2006 Skąd: Warszawa/Poznan ![]() |
Ale nie każdego da się wnieść na pokład samolotu. Z drugiej strony w wolnocłówce można kupić napoje w szklanych butelkach, więc zakaz wnoszenia scyzoryka, pilniczka, czy większej pasty do zębów na pokład samolotu, to jakiś dowcip - najbardziej mnie rozwaliło, jak jeden taki kazał mi wyrzucić do kosza końcówkę pasty do zębów, bo w chwili zakupu miała więcej, niż 100 ml. Nie zapominaj że niejednokrotnie w samolocie wręczają ci komplet metalowych sztućców... -------------------- ___/==\*/==\___\ 75 nowy nabytek, wymaga trochę pracy
(Oo( =I= )oO) 123 perfect condition |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 26 March 2007 Skąd: Pruszków ![]() |
Nie ściśle motoryzacyjne, ale powiedzmy dotyczy portalu na którym motoryzacyjnie się zaopatrujemy
Dzisiaj czytałem komentarze na Allegro - nie ma to, jak dobre uzasadnienie negatywa ![]() Swoją drogą, allegro mogłoby ukrywać nazwy osób, których dotyczą komentarze, bo chłopaczyna wyraźnie został opisany w pewnych obszarach ![]() ![]() -------------------- Kiedyś TDCI teraz US - VTEC
SZYBCIEJ mocą, FAJNIEJ momentem |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Dotyczy lekkich samochodów dostawczych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Dotyczy lekkich samochodów dostawczych. To mnie też nie cieszy, bo dostawczaki też mają wstęp na autostrady. Ciężarówki idą prawym 90km/h, dostawczaki lewym 120, a gdzie osobowe? 140 w większości dostawczych to wygodna prędkość autostradowa -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
Ja nie mówię, że to powinno cieszyć, nikomu nie jest to na rękę i nadal mam nadzieję, że to jakiś absurdalny żart.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
To tylko projekt komisji do spraw środowiska. ok 60 posłów, parlament UE to 750 z hakiem, ale podzielony na kilka ugrupowań. Większy problem to zaostrzanie przepisów na stacjach przeglądowych. Jest to na rękę krajom posiadającym przemysł motoryzacyjny, restrykcyjne przepisy plus nisko oprocentowane kredyty na zakup nowych aut, to niskie bezrobocie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 28 December 2011 Skąd: Katowice ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 13 January 2009 Skąd: Białystok ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Rewelka. Melkus RS 1000 Sportowy samochód produkowany w NRD.
![]() ![]() ![]() Look Around and Sound Zlot serii Melkus RS1000 i jego następca Melkus RS2000 ![]() Za Wikipedią: "Melkus RS 1000 – model samochodu osobowego Melkusa o nadwoziu coupé, produkowany w NRD od 1969 do 1979 roku, w oparciu o podzespoły Wartburga 353. Pojazd został stworzony przez wschodnioniemieckiego kierowcę wyścigowego Heinza Melkusa, który wcześniej zajmował się także konstruowaniem bolidów wyścigowych. Wyprodukowano 101 sztuk pojazdu. Dane techniczne: Silnik trzycylindrowy, dwusuwowy, o pojemności 992ccm Prędkość maksymalna - 165 km/h Zużycie paliwa: 12;l/100km Moc: 75KM Masa własna: 850kg W 2009 roku zaprezentowany został następca pojazdu − Melkus RS2000. Ciekawostka Melkus RS 1000 został wielokrotnie pokazany w teledysku do piosenki "Around The World" zespołu ATC." |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 December 2007 Skąd: Wrocław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 04 September 2008 Skąd: Łódź ![]() |
Dlaczego Wedel nie miał dzieci??
Bo cały interes pakowal w kakao. Jak nazywa się najbardziej zajebisty lew w całym stadzie? Przelew ![]() -------------------- V8
|
|
|
![]()
|
|
Melkus to taka enerdowska Syrena Sport (tyle, że go "produkowali").
Wyglądał nawet fajnie, ale mój MGB z roku 1963 ma nowocześniejsze rozwiązania (choć silnik pamięta MGA, więc lata 50-te). Takie czasy, niestety, że robiono sportowe samochody w bloku wschodnim z tego, co było pod ręką. Ale wygląda świetnie ![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 November 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fuszerka - fuszerką, ale typ miał milion pomysłów jak wydać $250000 na kit. no to ma.
-------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Fri, 08 April 2005 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Fuszerka - fuszerką, ale typ miał milion pomysłów jak wydać $250000 na kit. no to ma. Tutaj kolejny fuckup: http://my350z.com/forum/forced-induction/4...e-my-story.html Downpipe przerobiony młotkiem robi robotę ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
Tutaj kolejny fuckup: http://my350z.com/forum/forced-induction/4...e-my-story.html Downpipe przerobiony młotkiem robi robotę ![]() w koncu jak to mowia, "bez mlota to nie robota" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
hm a czym było by profesjonalnie? c4?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |