Shoutbox 0 nowych PW 

437 Stron V  « < 377 378 379 380 381 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dowcip. REWELKA !, [uwagi odn. zamieszczania w pierwszym poście]
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 08:42
Post #7561

Frequent User

sami święci... po wódzie to się nie zdarzało nikomu jeździć ?

po wódzie - niepoczytalny, z miejsca okoliczności łagodzące w dół... piły mechanicznej nie wyjal i w brzuch nie wlozyl i nie rozcial, wsiadl niepoczytalny i zabil, widocznie kogos za wczesnie zabral w "lepszy swiat".
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Sat, 02 Mar 2019 - 08:42
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
TofikGST
post Sat, 02 Mar 2019 - 08:58
Post #7562

Frequent User

Niektórzy mają mózgi i nie wsiadaja po wódzie za kółko a skoro ty wsiadasz to najwidoczniej masz we łbie powietrze i watoline. Ciebie powinno się już teraz zamknąć bo jesteś jak widać niepoczytalny zanim jeszcze wsiadłeś w auto, tylko może najpierw prewencyjnie w jakimś zakładzie zamkniętym dla czubków na obserwacje ch.ociażby.

Weź może stań, pochyl się, zacznij biegnąć a ściana sama się znajdzie

+Quote Post
SONIC
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:06
Post #7563

Forum Killer

No w latach 50 adwokaci mowili : wysoki sadzie ale moj klijent byl pijany wiec nie zdawal sobie sprawy z tego co zrobil... teraz juz to nie przechodzi wink.gif

--------------------
BMW E64 645i

+Quote Post
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:10
Post #7564

Frequent User

CYTAT(TofikGST @ Sat, 02 Mar 2019 - 08:58) *
Niektórzy mają mózgi i nie wsiadaja po wódzie za kółko a skoro ty wsiadasz to najwidoczniej masz we łbie powietrze i watoline. Ciebie powinno się już teraz zamknąć bo jesteś jak widać niepoczytalny zanim jeszcze wsiadłeś w auto, tylko może najpierw prewencyjnie w jakimś zakładzie zamkniętym dla czubków na obserwacje ch.ociażby.

Weź może stań, pochyl się, zacznij biegnąć a ściana sama się znajdzie

W dupie byłeś i gówno widziałeś. W zeszłym roku mój najebany pracownik za kółkiem zabił kogoś bliskiego z mojej rodziny, stało się, mleko się rozlalo, z prokuratorem wnosilismy za moja namowa, zeby nie szedl do wiezienia, masz zerowe pojecie co sie tam dzieje, tam nie ma resocjalizacji tylko jak nie wpadniesz w chorobe psychiczna to zostajesz prawdziwym bandytą.

Kazdy jest tylko czlowiekiem i mowiac o wódzie nie mówie o sobie userze forum.

Pracownik dostał zawiasy, z pracy go wydalilem, do tego prawko zabrane na 5 lat, pracuje u konkurencji i dojezdza normalnie autem, reszty nie wiem.

Wiec zwyrodnialce przez neta troche dystansu.

+Quote Post
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:12
Post #7565

Frequent User

CYTAT(SONIC @ Sat, 02 Mar 2019 - 09:06) *
No w latach 50 adwokaci mowili : wysoki sadzie ale moj klijent byl pijany wiec nie zdawal sobie sprawy z tego co zrobil... teraz juz to nie przechodzi wink.gif

Przechodzi w sprawach karnych o niskiej szkodliwosci spolecznej, mam kogos z rodziny w sadzie/prokuraturze to nawet nie wiesz ile jaj tam z tego maja i co ludzie potrafia po wódzie odwalic wink.gif

+Quote Post
Misior
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:23
Post #7566

Forum Homee

CYTAT(Skyline @ Sat, 02 Mar 2019 - 09:10) *
Pracownik dostał zawiasy, z pracy go wydalilem, do tego prawko zabrane na 5 lat, pracuje u konkurencji i dojezdza normalnie autem, reszty nie wiem.

Pewnie dalej pije i jeździ bo przecież raz mu się udało to i drugi raz się uda.
Dumny jesteś z siebie?

żal.pl

Koniec OT

+Quote Post
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:25
Post #7567

Frequent User

Idz zglos somsiadów do prokuratury bo piwo piją i głosno krzycza, sygnalisto...

Koniec.

+Quote Post
error.
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:31
Post #7568

Super User

A może to odwrócić i z ciebie taki prawilniak jak z koziej d. trąba.

Jeszcze tego to nie grali, zawiasy za takie combo. Że kradną na górze, to takie utarte frazesy, które mają usprawiedliwiać takiego debila?
To nie puszczenie głośnej muzyki w bloku.

+Quote Post
matteusz
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:31
Post #7569

Forum Homee

"Pić to trza umić" - to tak w kwestii okoliczności łagodzących po wódzie/narkotykach. Nie umiesz, nie pij, przymusu nie ma. I wszystko na temat.

--------------------
'84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień
'00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor
'05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend

+Quote Post
skrzatbz
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:32
Post #7570

Frequent User

leci z nami moderator?

+Quote Post
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:35
Post #7571

Frequent User

Mamy źle skonstruowane prawo, (przyklad) na trzezwo swiadom czegos nie zrobilby, po połówce tez nie, ale powyzej 0,7 na łeb czesto wlacza się niekontaktowosc, a wiec niepoczytalnosc. Nikogo nie bronie, ale dajcie mi czlowieka, a znajdzie sie na niego paragraf...

+Quote Post
Misior
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:52
Post #7572

Forum Homee

CYTAT(Skyline @ Sat, 02 Mar 2019 - 09:35) *
Mamy źle skonstruowane prawo, (przyklad) na trzezwo swiadom czegos nie zrobilby, po połówce tez nie, ale powyzej 0,7 na łeb czesto wlacza się niekontaktowosc, a wiec niepoczytalnosc.

Źle skonstruowane prawo bo nie pozwala uprawiać legalnego carmageddonu po pijaku bez obawy o konsekwencje? Ogarnij się.
Wolno jeździć po pijaku? NIE!
Koniec tematu.

+Quote Post
Skyline
post Sat, 02 Mar 2019 - 09:56
Post #7573

Frequent User

CYTAT(Misior @ Sat, 02 Mar 2019 - 09:52) *
Źle skonstruowane prawo bo nie pozwala uprawiać legalnego carmageddonu po pijaku bez obawy o konsekwencje? Ogarnij się.
Wolno jeździć po pijaku? NIE!
Koniec tematu.

Oczywiście nie NIE, ale duzo bardziej karac takich co na trzezwo szaleli i zabili w wypadku chłopa na Słowacji, a co innego pijanego chłopa co go zona wkurzyla i wsiadl w auto i pojechał do brata sie pozalic.

Teraz jest KONIEC.

+Quote Post
maaaad
post Sat, 02 Mar 2019 - 11:14
Post #7574

Forum Killer

CYTAT(Skyline @ Sat, 02 Mar 2019 - 08:42) *
sami święci... po wódzie to się nie zdarzało nikomu jeździć ?

po wódzie - niepoczytalny, z miejsca okoliczności łagodzące w dół... piły mechanicznej nie wyjal i w brzuch nie wlozyl i nie rozcial, wsiadl niepoczytalny i zabil, widocznie kogos za wczesnie zabral w "lepszy swiat".

Nie, nigdy mi się nie zdarzyło, jak i pewnie wielu osobom z tego forum, ale rozumiem, że w twoim móżdżku wielkości ziarna fasoli się to nie mieści.
CYTAT(Skyline @ Sat, 02 Mar 2019 - 06:17) *
A Ty jako wiezienny cwelczyk sie zatrudnij.

Nie mam zamiaru odbierać ci "pracy" laugh.gif

Coś ktoś wspominał o społecznym przyzwoleniu? No, to później biorą się z tego patologie pokroju kolegi. Dlatego też KOŃCA TAKIEGO TEMATU NIE BYŁO I NIE BĘDZIE.

+Quote Post
Wombat
post Sat, 02 Mar 2019 - 11:37
Post #7575

Forum Clubber

Dobry chłopak był i mało pił. Co prawda jak sie upił to bił żone, dzieciom łamał ręce i samochodem ludzi zabijał na chodnikach.
Ale już w niedziele trzeźwiał i bardzo tego w kościole żałował Wysoki Somdzie (a nawet nie pamiętał - tylko mu ludzie mówili i JUŻ ŻAŁOWAŁ) i z tego żalu znowu pił.. no taki emocjonalny chłop.. To dobry chłop. Tylko pije. Ale kto nie pije?
A na trzeźwo to by muchy nie skrzywdził - taki jest dobry. Nie wolno karać dobrego człowieka.

A ja tam bym takich sadzał na kleczkach wzdłuż drogi, twarzą w strone rowu i strzelał w potylice. Ale po pijaku - żeby nie pamiętać bo ogólnie to jestem pacyfistą i na co mi taki moralniak?. Bo ja też dobry chłop jestem..

--------------------

+Quote Post
Tom-Lee
post Sat, 02 Mar 2019 - 11:50
Post #7576

Forum Killer

CYTAT(Skyline @ Sat, 02 Mar 2019 - 09:56) *
Oczywiście nie NIE, ale duzo bardziej karac takich co na trzezwo szaleli i zabili w wypadku chłopa na Słowacji, a co innego pijanego chłopa co go zona wkurzyla i wsiadl w auto i pojechał do brata sie pozalic.

Teraz jest KONIEC.

Skad Ty taka durna logike wyciagnales to ja nie wiem. Pijesz nie jedziesz, koniec kropka.

--------------------
IXgen-TypeR K20C
M240iX

+Quote Post
grzesiek84
post Sat, 02 Mar 2019 - 11:57
Post #7577

Frequent User

Powracając do tematu sms niby to z Allegro i OtoMoto to teraz na Facebooku ogłaszają się następni oszukani, kwota do wpłaty zawsze ta sama 76 groszy...Wszyscy z forum BMW.

--------------------
Crx Ballade Zc1&Bmw E36 328,Bmw E46 330i.

+Quote Post
Rezor
post Sat, 02 Mar 2019 - 12:01
Post #7578

Forum Killer

Mi się zdarzyło po pijaku usiąść za kierownicą, po kłótni szczególnie biggrin.gif ale kończyło się na opuszczeniu oparcia i kimie w spokoju biggrin.gif Człowiekowi wiele razy zdarzało się upić, odawlić jakiś numer ale wsiąść w kilkutonowe żelastwo i narażać innych? Niektórzy lekarze też się szprycują żeby zapierniczać po paręnaście godzin. Robią to świadomie a potem zdarzają się cyrki od prostych w stylu zaszyta husta po śmierć pacjenta. Rozumiem, że jakby Ci dziecko po wycieciu migdałków wyjechało nogami do przodu po naćpany lekarz się pomylił to wnioskowałbyś o załagodzenie kary bo naćpany, niepoczytalny i nie wiedział co robi? Każdy jest dorosły i odpowiada za swoje czyny, nawet po pijaku.
Pijesz z pełną świadomością a jak po wypiciu Ci odpierdala to albo nie pijesz, albo pijesz dalej wiedząc, że w końcu przegniesz. Nie ma tu ani odrobiny niepoczytalności tylko pełna premedytacja

--------------------
Projekt: Mustang SN95 '94 coupe 302W 280KM
Daily: 300C '05 Wagon 5.7 AWD 360KM
Praca: Rimac <TBD>

+Quote Post
MisioLBN
post Sat, 02 Mar 2019 - 13:55
Post #7579

Forum Homee

Co do Picia i jazdy to przepisy powinny być przede wszystkim ludzkie... Kiedyś z znajomymi byliśmy nad jeziorkiem i wiadomo jak to nad jeziorkiem woda się lała strumieniami. Samochody stały przed płotem działki po 2giej stronie ulicy. W środku imprezy noc itd. słyszymy że za płotem się szlajają jakieś łebki. Wyglądam a tam już na masce mojego samochodu jeden siedzi i sobie gadają. Szybka akcja wsiedliśmy w samochody i wstawiliśmy je za bramę (wcześniej stały na zewnątrz bo działka mała i jak stoją 2 samochody to ciasno się robi). Jak wysiedliśmy to dotarło dopiero do nas że jak by nas złapała polcija to mielibyśmy naprawdę niezłą lipę, sądy na głowie itd. Jak ktoś jeździ pijany to powinien ponieść karę ale przepisy powinny być ludzkie... a nie od razu strzelać.

+Quote Post
jakub1t
post Sat, 02 Mar 2019 - 15:17
Post #7580

Forum Killer

Ktoś Cię wtedy złapał jak wstawiałeś auto - Nie , to o co Ci chodzi , przepisy są jasne - piłeś nie jedź , możesz sobie wepchnąć auto na podwórko . Ze 20 lat temu zaraz po zdaniu prawka . Wpadłem na pomysł aby kolegów po piwku zawieźć kilometr do domu i w połowie drogi kontrola . Na szczęście obyło się bez alkomatu (może by wyszło może nie ) , ale to mnie nauczyło na całe życie aby nawet nie myśleć o samochodzie pijąc alkohol . Kara z artykułu bardzo słuszna . Przepisy jakie są mnie nie interesują , piję , nie jadę . To samo na kacu .

+Quote Post

437 Stron V  « < 377 378 379 380 381 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 19:26