![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
Wombat tu opisany szczegółowo problem : https://zaufanatrzeciastrona.pl/post/uwaga-...NHxTKpaUw0NEcSY
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sun, 16 February 2003 Skąd: Wawa Ursus ![]() |
ale ja wiem że jest opisany problem w n-miejscach i przecież trudno sie na to nabrać. Tylko forma nowatorska mnie zachwyciła.
-------------------- ____________________________________________
Dizlem - lamusie, możesz wozić se mamusie... Wombat |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 27 July 2008 Skąd: mazowsze ![]() |
ale ja wiem że jest opisany problem w n-miejscach i przecież trudno sie na to nabrać. Tylko forma nowatorska mnie zachwyciła. Też to dostałem ostatnio. Były już faktury od DHL, Orange, T-mobile, Play, MSM, itp. to teraz US ![]() -------------------- G27.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 26 October 2015 ![]() |
Ja ledwo w CEIDG się zarejestrowałem i dostałem SMSa o nieopłaconej fakturze i link niby do faktury na stronie w stylu "windykacje-sadowe.pl/wezwanie_nrXYZ.html"
![]() -------------------- Projekt: Mustang SN95 '94 coupe 302W 280KM
Daily: 300C '05 Wagon 5.7 AWD 360KM Praca: Rimac <TBD> |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Też dostałem takie "cudo" z "US". Ciekawostka - ustawa, na którą się powołują, nie obowiązuje już prawie rok
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 04 August 2016 ![]() |
ja 8 lat temu, 3 minuty po wyjsciu z urzedu miasta gdy rejestrowalem firme mialem telefon z orange 'czy potrzebuje pan telefonu firmowego' ...
-------------------- 403/507 fwd
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 03 August 2011 Skąd: Szczecin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smiechłem na maksa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 12 May 2003 Skąd: L ![]() |
![]() ![]() ![]() Wstydziłbym się coś takiego zamieszczać na kanale Zachara ![]() https://www.youtube.com/watch?v=0KmFYdZU4hE...PyA8eDM9zU0bxiA 50 KM więcej na wolnossaku by lpg i owner by Niecik... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 13 November 2010 Skąd: Łódź ![]() |
Smutne jak srałdi8 w pakiecie srejlajn. Ale cały ten kanał jest smutny, co tam oglądać... Prowadzący po operacji usunięcia organów poniżej pasa sądząc po emocjach w mowie...
-------------------- E46Turbo || M50TUB25 @ 1.25bar
https://www.facebook.com/E46Turbo |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 08 August 2010 Skąd: Busko Zdrój ![]() |
Kripek, tu chłop podbija stawkę ![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 11 August 2003 Skąd: 3-Miasto ![]() |
nie chce mi sie marnować 15 min życia
co napędzają pierwsze 2 silniki? |
|
|
![]()
|
|
![]() Audi. Turbo. quattro. Dołączył: Sat, 12 October 2002 Skąd: Opalenica ![]() |
trzeci
![]() -------------------- Audi Coupe S2 @ GT3071R
400KM 440Nm and the life goes on... --Audi way of life-- Suzuki V-Strom DL1000 www.AudiKlub.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 02 December 2016 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: LBI ![]() |
nie dowcip
u nas też powinni takich wyroków zasądzić http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,1...tml#s=BoxOpImg2 -------------------- Audi
|
|
|
![]()
|
|
dla mnie to jest chore... to jak słuchac rmf rm co godzine i wiesz co sie wtedy dzieje ? zastanawiam sie czy Polska nie jest jaka rosyjka czy zydowska kolonia... co pol h w Rm FM kt kogo zaknal slowo prokuratura na porzadku dziennym... szkoda chłopaka, celowo tego nie zrobił, zawiasu to max powinny byc, i max prawko na 3 lata...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Mam nadzieję, że po prostu nie załapałem ironii
![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
dla mnie to jest chore... to jak słuchac rmf rm co godzine i wiesz co sie wtedy dzieje ? zastanawiam sie czy Polska nie jest jaka rosyjka czy zydowska kolonia... co pol h w Rm FM kt kogo zaknal slowo prokuratura na porzadku dziennym... szkoda chłopaka, celowo tego nie zrobił, zawiasu to max powinny byc, i max prawko na 3 lata... ![]() Zupełnie przypadkiem wsiadł nawalony jak bela do samochodu. Niechcący podpieprzył taksę. A już na pewno nie chciał uciekać przed polizei, tylko mu się pedał gazu zablokował (to musiała być ani chybi jakaś Toyota) na 150 kmh w środku miasta. Weź ty się lepiej zatrudnij jako crash test dummy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Zupełnie przypadkiem wsiadł nawalony jak bela do samochodu. Niechcący podpieprzył taksę. A już na pewno nie chciał uciekać przed polizei, tylko mu się pedał gazu zablokował (to musiała być ani chybi jakaś Toyota) na 150 kmh w środku miasta. Weź ty się lepiej zatrudnij jako crash test dummy. A Ty jako wiezienny cwelczyk sie zatrudnij. Zyjemy w chorym kraju gdzie by tylko wsadzali, po narkotykach jestes niepoczytalny i sa dla Ciebie okolicznosci lagodzace, po wodzie tez tak powinno byc, za duzo lat w tym swiecie zyje, gdzie zamyka sie za wystepki, a Ci co robia wielkie przekrety chodza i sie smieja w twarz. |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Pewnie - gość zabił po wódzie i to ma być jedynie występek...
Skyline - piłeś nie pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 18 July 2025 - 19:27 |