![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Takie holiłudy, a nawet napisów nie zrobili dla reszty świata.
![]() Większość czasu wieje nudą w porównaniu z poprzednimi. Drift jedną ręką druga trzymając się rączki, z odpiętymi pasami to już mistrzostwo wszechświata i okolic. ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz taka akcja. Bank szybko dojdzie ile klient chciał kasy, a ile wydał bankomat i potrąci z konta odpowiednia kwotę ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz taka akcja. Bank szybko dojdzie ile klient chciał kasy, a ile wydał bankomat i potrąci z konta odpowiednia kwotę ![]() Szkopul w tym,ze nie wie, ile wydal tak naprawde bankomat, bo podobno w logach jest suma potracona z konta.A na jakiej podstawie udowodni,ze akurat jemu wydalo 2x tyle ? -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() I live here ! Dołączył: Mon, 14 October 2002 Skąd: Faaker See ;) ![]() |
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz taka akcja. Bank szybko dojdzie ile klient chciał kasy, a ile wydał bankomat i potrąci z konta odpowiednia kwotę ![]() Osobiście miałem taką sytuację ok 10 lat temu i nie skończyło się tak jak mówisz, zapierałem się że nic nie wiem i nic im nie oddam, straszyli sprawami w sądzie itp i w końcu podpisaliśmy ugodę - wciąż bardzo dla mnie korzystną. -------------------- '93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8 |
|
|
![]()
|
|
Osobiście miałem taką sytuację ok 10 lat temu i nie skończyło się tak jak mówisz, zapierałem się że nic nie wiem i nic im nie oddam, straszyli sprawami w sądzie itp i w końcu podpisaliśmy ugodę - wciąż bardzo dla mnie korzystną. A widzisz, ja się spotkałem z przypadkiem gdzie tez wypłacał podwójnie i szybko doszli co i jak, zabierając kasę z konta ![]() Jeśli będzie tak jak mówisz, to tylko pogratulować szczęśliwcom. -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
A widzisz, ja się spotkałem z przypadkiem gdzie tez wypłacał podwójnie i szybko doszli co i jak, zabierając kasę z konta ![]() Jeśli będzie tak jak mówisz, to tylko pogratulować szczęśliwcom. troche offtop,ale nawet jak bank sie pomyli i przeleje komus nie jego pieniadze,a klient je wyciagnie, to bez sadu sie nie obejdzie. Nie ma podstaw,zeby "zablokowac" cokolwiek. Musi byc na to papier. Mozesz oddac po dobroci, a jak nie, to bank bedzie pare lat sie sadzil, w koncu pewnie wygra (bo sa dowody wplat itp). Ale przyu takim bankomacie , gdzie jest gotowka, ciezko cokolwiek udowodnic. Druga sprawa,ze ten, kto zglosil sprawe z bankomatem powinien otrzymac 10% znaleznego, bo to tak jakby znalezc pieniadze na ulicy i je oddac. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Sun, 23 December 2012 ![]() |
Druga sprawa,ze ten, kto zglosil sprawe z bankomatem powinien otrzymac 10% znaleznego, bo to tak jakby znalezc pieniadze na ulicy i je oddac. Trzecia sprawa, że ten co zgłosił sprawę jest najbardziej pokrzywdzony ![]() Nie dostanie nawet 10% a pozostali dostaną 100% bonusu - i jak tu w Polsce być uczciwym? Mały edit : w Chinach oglądając program kryminalny była podobna sprawa - że dwóm wypłaciło za dużo, podzielili się na pół, a ten którego była karta zgłosił się na Policję i oddał swoją połowę, wyszło, że było więcej to wskazał wspólnika. Ten który się zgłosił i oddał kasę dostał jakiś tam wyrok typu 5/10 lat, a ten którego złapali dożywocie... ![]() Potem była scena, jak złapali taksówkarza poza miastem gdzie ten miał ze sobą za dużo pieniędzy (3 wypłaty) i puste woreczki po narkotykach - też załapał dożywocie albo karę śmierci - nie pamiętam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Czy ktoś mi może przetłumaczyć to na język polski?
http://allegro.pl/opel-insignia-hb-seden-m...3163751824.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
OT: dotyczące bankomatów. W bankomatach są kasetki z pieniędzmi, kolega, który kiedyś pracował przy napełnianiu takich kasetek, mówił, że zdarzało się nie raz, że kasjerka pomyliła się co do wartości nominałów w danej kasecie. Bankomat nie ma systemu identyfikacji banknotów. Dojść można łatwo bo każda wymiana kasety jest rejestrowana, bank będzie wiedział od kiedy bankomat wydawał podwójnie. Jak zwykle błąd ludzki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Chyba rewelka
![]() Rozwiązanie dla odchudzających samochody i dla tych, którzy nie wiedzą gdzie umieścić akumulator. Do codziennej jazdy bym się może nie zdecydował, ale na zawody? Cena przystępna - 50-60 USD -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 31 October 2003 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Norma wysoko pradowe ogniwa odpala auto, kiedys jak bawilem sie w RC odpalilismy samochod na padnietym akumulatorze podlaczajac jeden pakiet 4s life czyli 2300mAh 13,2V
![]() -------------------- <--LUKE-->
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
rewelka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sun, 16 March 2003 Skąd: Sweden ![]() |
-------------------- E36 coupe M50b28 T by Artix
Audi A4 B8 TDI Avant by KingSoft |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 31 December 2006 Skąd: Jasło ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 01 February 2010 Skąd: Toruń ![]() |
Moja ciotka mieszka w Malmo w związku z tym miałem też okazję odwiedzić tamtejszy szrot. Aż się serce krajało. Jak ja byłem to stało akurat M3 E36 po naprawde lekkim dzwonku i stary Swift GTi. Szkoda było patrzeć. Ciotka częściej tam bywa to stwierdziła, że to norma ![]() -------------------- Civic EJ2_K20
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Dla fanów Tenacious D
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 19 February 2005 Skąd: WaWa ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|