![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 13 June 2010 ![]() |
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Sun, 19 February 2006 Skąd: Warszawa-Marki ![]() |
Mistrz kierownicy http://evona.pl/member/video/d49a01bfb6ad1...7c39df6943e79f6 tu jest lepszy gośc ( i chyba nie było) na Nurburgringu |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 15 November 2002 Skąd: Krakow ![]() |
Mistrz kierownicy http://evona.pl/member/video/d49a01bfb6ad1...7c39df6943e79f6 mistrz? dopiero jak się zatrzymał to przestał się obracać ale to chyba nie wina kierowcy - wogole efekt jakby mu końcówka drążka albo wahacz wyrwało - takim autem bałbym się dalej jechać. -------------------- Szukam koni.........
......mechanicznych wystarczy WW <!-- s;) --><!-- s;) --> BMW E36 M3 3.2 SEDAN |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 09 December 2009 ![]() |
Wjechał na plamę oleju albo innej cieczy, nawet widać jak się znajdzie to samo w dobrej jakości:) Wg mnie pan uratował się spoko, choć mistrzem bym go nie nazwał za te przesadzone kontry.
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Fri, 20 October 2006 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 10 January 2009 ![]() |
Bogato A8 3L 1,2 TDI ciekawe ile do setki ma ![]() -------------------- [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/southparkturbo.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
po co ruskim kamerki
-------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jeszcze trzeba znać ich robaczki by zrozumieć w 100%
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Jeszcze trzeba znać ich robaczki by zrozumieć w 100% Kiedyś uczyli tego w szkołach. Swoją drogą, to przekaz jest chyba dosyć oczywisty. Na pewno nie chodzi o wrzucanie onboardów na fora motoryzacyjne ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
Nommm ![]() -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Niekoniecznie w ramach dowcipu, ale przedstawiam moja mala domowa rewelke: https://plus.google.com/photos/113231005731...968796584383169
Jest to jak na razie wersja robocza, zeby zobaczyc jak to wyglada w calosci, bez polaczen srubowych, niewypolerowany itd, dzisiaj pewnie skrece to w calosc. Zostaje polerowanie i oklejenie spodu szronem (choc nad tym jeszcze sie zastanawiam). Z jednej strony dno tulei to pelnej wysokosci tloki - miejsce na duperele, zwinieta gazete, itp, z drugiej odciete same denka, zeby tuleje byly glebsze - jak widac doskonale mieszcza sie butelki ![]() Bloki byly szkielkowane w wykonczeniu blyszczacym, stoja na megamocnych kolkach mocowanych srubami M8, blat ciety z 40mm plexi na stole frezujacym, zaokraglony na rogach, z otworami o srednicy pasujacej do tulei - jeden blok jest w nadwymiarze, wiec odpowiednio 81 i 81.5mm. Rysunek blatu zrobilem w Corelu w krzywych, kazda produkcja reklamowa trawi takie pliki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Mon, 13 October 2008 ![]() |
!markos świetna robota! Ja planuje zrobić coś podobnego, ale opartego na wałkach rozrzadu i korbach
![]() -------------------- Ford Fiesta MkIII N7A 238km 244 nm przeszlosc
Vauxhall Astra GTC Vauxhall Vectra 1.9CDTI |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki
![]() mireko.pl Tylko uprzedzam, ze troche slabo wychodzi im terminowa robota ![]() Aha - tam tez wycinalem blat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
Markos tak z ciekawości i ile waży taki blok?
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
Nie wazylem, ale mysle, ze w okolicy 25kg.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 July 2008 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 25 March 2010 ![]() |
Czy każdy tutaj by wysiadł i zaj*ebał, czy to ja jestem jakiś zbyt nerwowy ? nerwowy jesteś ![]() Dwóch facetów stwierdziło, że założą własny biznes. Zdecydowali, że będzie to agencja towarzyska. Pierwszego dnia przychodzi pierwszy klient i wywiązuje się taka oto rozmowa: - A jakbym chciał w waszym burdelu mieć pałę opie**oloną to ile by to wyszło? - 50 złotych - A jakbym chciał w tyłek zerżnąć? - 100 złotych - A tak klasycznie, w cipę? - W cipę jeszcze nie ma, na razie jestem ja z kolegą. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 14 November 2007 ![]() |
słabe jak wypłata w hucie...
-------------------- s2
|
|
|
![]() ![]() |