![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 02 March 2012 ![]() |
uwaga, będzie amatorskie pytanie: o co chodzi z blow offem ktory wrzucil matt matt??? w życiu nie widzialem, jak takie cos wygląda.. Chodzi o to, że typ myśli, że ma oryginał. Albo świadomie pali w uja ![]() Tyle kosztują ori zawory HKSa: http://www.poturbowani.pl/c/569/hks-zawory...echaniczny.html |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 21 November 2006 Skąd: War-Maz ![]() |
odnośnie tego nismo stojacego obok subaru , zniszczyło mnie ostatnie zdanie
http://autocikes.otomoto.pl/nissan-300-zx-...-C30882138.html |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 19 December 2005 Skąd: Płock ![]() |
"kupiłem sti i poprzednie marzenia gonia nastepne" ta ja tez marze zeby kupic sti i wpakowac 1.6! takich ch.jowych marzen to chyba nie mozna miec...
-------------------- BMW E64 645i
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
Coś mi się wydaje że z tym Subaru to ściema w 2.0 turbo (GT) nie było reduktora skrzyni biegów. Tylko 1.6 i 2.0 NA
-------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Thu, 17 February 2005 ![]() |
Kierownica też nie z GT. Z drugiej strony napisano tylko, że wcześniej był silnik 2.0T, a nie, że to jest GT.
-------------------- 2024 F-Pace D300
2011 E90 330d 2000 W210 E55 BTG 9:49 (IS200) |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Fri, 10 March 2006 Skąd: Małopolska ![]() |
Siedzenia tez jakies kanapowe i ogolnie reszta. Tak jak wyzej - nie GT tylko ktos mial lub nie 2.0T i wciska kit.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 21 September 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
Wydaje mi sie ze reduktor wystepowal tylko w imprezach kombi.
Jesli mial kiedys 2.0 T tak jak pisze sprzedawca, jest to pewnie WRX ( GT wystepowaly tylko z kiera po lewej) po przekladce silnika, skrzyni i srodka z 1.6 kombi. Moge sie oczywiscie mylic ![]() -------------------- STI Type RA
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 11 May 2007 Skąd: Poznań ![]() |
hahahahahahahahha -------------------- 5L -> 5P // 30 6L 120
H 3P 20 1L # 80 4-P |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 December 2010 Skąd: Włocławek ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 15 June 2010 ![]() |
Muzułmańskie dziecko w Skandynawii pyta mamę:
- Mamo, co to jest socjalizm i co to jest rasizm? - No więc tak, Ali… Socjalizm jest wtedy, kiedy biali ludzie pracują codziennie, żebyśmy my mogli przyjechać do ich krajów i dostawać zasiłki… no wiesz – dopłaty do czynszu, kupony na jedzenie, darmowe leczenie i takie tam. Na tym polega socjalizm. - Ale mamo, czy ci głupi biali ludzie nie wściekają się, że tak jest? - Oczywiście, że tak, kochanie. I to jest właśnie rasizm! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
smutne to, ale prawdziwe
![]() -------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Bez przesady, są smutniejsze rzeczy na świecie, a prawdę mówiąc dowcip takich lotów i o takim poziomie śmieszności da się wymyśleć na poczekaniu na każdą okazję.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 27 January 2004 ![]() |
Ani dowcip ani rewelka ... http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/106...wideo,id,t.html
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: wawa ![]() |
^^ Tępy uj!!!!!!!
X5 bym zapakował na złom, a gamonia do sparingów do jakiejś szkółki boksu jako worek!!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 28 July 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Mnie bardziej rozbawił jeden komentarz pod tym artykułem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
Jest tu dużo osób ze śląska i bardzo prawdopodobne, że ktoś bardziej lub mniej zna owego kierowcę BMW. Może pokażcie temu palantowi to nagranie i pogratulujcie BRAKU MÓZGU....i wielu kompleksów....
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 May 2004 Skąd: Random (WR) ![]() |
Jest tu dużo osób ze śląska i bardzo prawdopodobne, że ktoś bardziej lub mniej zna owego kierowcę BMW. Może pokażcie temu palantowi to nagranie i pogratulujcie BRAKU MÓZGU....i wielu kompleksów.... W necie rozpoczęło sie już szukanie i jedne blachy z całego zakresu zostały wytypowane po zapytaniach do UFG. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key...p=sharing#gid=0 Masakra ![]() -------------------- www.audiklub.org
Pozdrawiam Mirek |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Przypomina mi się scena linczu z filmu Monty Pyton. Chciałbym dowiedzieć się o co poszło. Poczekajcie trochę z rzucaniem kamieniami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
hahahahahahahahha Coś Ty narobił. Teraz moja córka non-stop mnie męczy "Włącz mi papapapapa" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 April 2004 ![]() |
-------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |