Shoutbox 0 nowych PW 

437 Stron V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Dowcip. REWELKA !, [uwagi odn. zamieszczania w pierwszym poście]
Krzyku
post Thu, 14 Nov 2013 - 12:18
Post #1581

Forum Killer

No bez jaj, kolega wałek dobrze mówi, nie mówie że kaszaloty z bmw się elegancko zachowały (a z wysiadaniem to już w ogole przegięli), ale tak się jeździ w Pl. Nic takiego strasznego sę nie stalo.

Koniec offtopa, bo nas zaraz admin dojedzie smile.gif

--------------------
Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 14 Nov 2013 - 12:18
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
specu
post Thu, 14 Nov 2013 - 12:21
Post #1582

Forum Clubber

Walić, a potem dobić tępaków

--------------------
ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland
Powered by Niuton & Re5pect.pl & Penrite.pl & Syr Garage

+Quote Post
specu
post Thu, 14 Nov 2013 - 12:23
Post #1583

Forum Clubber

CYTAT(Krzyku @ Thu, 14 Nov 2013 - 12:18) *
No bez jaj, kolega wałek dobrze mówi, nie mówie że kaszaloty z bmw się elegancko zachowały (a z wysiadaniem to już w ogole przegięli), ale tak się jeździ w Pl. Nic takiego strasznego sę nie stalo.

Koniec offtopa, bo nas zaraz admin dojedzie smile.gif

Nawet nie mów ,że na poważnie tak myślisz... Jeśli tak, to oddaj prawo jazdy do urzędu będzie bezpieczniej...

--------------------
ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland

+Quote Post
wałek
post Thu, 14 Nov 2013 - 13:33
Post #1584

Frequent User

Panowie, bez przesady, kultura musi być po jednej jak i po drugiej stronie. to że obydwu kierowcą z filmu jej brakuje to tylko szkoda. Zreszta, tylko nieodpowiedzialny kierowca przejeżdża przez takie skrzyżowanie ze stuprocentową pewnością że kierujący z naprzeciwka ustąpi pierwszeństwo, niestety tego typu skrzyżowania nie są typowe i należy zachować szczególną ostrożność.

Oczywiście nie mówie że kierowca BMW bez winy, bo fakt wymusił.. ale jakbym miał traktować każde wymuszenie w taki sposób jak kierowca z kamerką to bym sie nerwowo wykończył..

Raceboy, racja, byłby dzwon.

+Quote Post
matteusz
post Thu, 14 Nov 2013 - 14:23
Post #1585

Forum Homee

Z jakiego powodu uważasz, że kierowcy w aucie z kamerą brakuje kultury?

--------------------
'84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień
'00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor
'05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend

+Quote Post
specu
post Thu, 14 Nov 2013 - 14:25
Post #1586

Forum Clubber

Dokładnie w 100 % opanowany typ . Ja bym strzelał do pół mózgów

--------------------

+Quote Post
jankes6
post Thu, 14 Nov 2013 - 14:48
Post #1587

Super User

CYTAT(specu @ Thu, 14 Nov 2013 - 14:25) *
Dokładnie w 100 % opanowany typ . Ja bym strzelał do pół mózgów

w USA pewnie gośc od kamerki by juz robil pach pach do typa z wystajacym brzuchem i obisłym tiszerciku i słitasna fryzurką

+Quote Post
Kras
post Thu, 14 Nov 2013 - 20:16
Post #1588

Forum Clubber

CYTAT(wałek @ Thu, 14 Nov 2013 - 13:33) *
Oczywiście nie mówie że kierowca BMW bez winy, bo fakt wymusił.. ale jakbym miał traktować każde wymuszenie w taki sposób jak kierowca z kamerką to bym sie nerwowo wykończył..

Czyli uwazasz, ze generalnie nie ma nic specjalnie zlego w zachowaniu takim, ze sie wymusza pierwszenstwo tak, ze drugi kierowca musi ratowac przed dzwonem, a gdy cie slusznie za to obtrabi to zawracasz, zajezdzasz mu droge i wysiadasz. Brawo, gratuluje postawy.

--------------------
Kra$
And JDM again... :)

+Quote Post
Raceboy
post Thu, 14 Nov 2013 - 20:37
Post #1589

Moderator

Czytając ostatnio rf.pl dochodzę do wniosku, że niestety, ale są ludzie żyjący w innej rzeczywistości. Własnej. Dla których rzeczy nam wydające się oczywistymi wcale takie nie są. To przerażające. Pokazuje to temat o wypadku spowodowanym przez nieoznakowany radiowóz i komentarz do ewidentnego wymuszenia pierwszeństwa przez kierowcę BMW. Z pewną obawą czekam co jeszcze zaskoczy mnie w najbliższym czasie...negatywnie.

--------------------
"We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna

+Quote Post
Wombat
post Thu, 14 Nov 2013 - 21:02
Post #1590

Forum Clubber

CYTAT
co jeszcze zaskoczy mnie w najbliższym czasie...negatywnie

beemka z co najmniej 3 kretynami lecąca z podporządkowanej na czołówke bo kretyn zakierą nie zapomniał sie rozpędzić tylko zapomniał sie rozglądac i ocenić sytuacje. Oczywiście kretyni święcie oburzeni że ma sie do nich pretensje.

--------------------

+Quote Post
Joker
post Thu, 14 Nov 2013 - 21:11
Post #1591

Forum Clubber

Obejrzałem i tylko nerw mnie strzelił, mam za słabą psychikę w takich sprawach...chciałbym trafić na tych lalusiów w takiej sytuacji smile.gif

+Quote Post
jackkpl
post Thu, 14 Nov 2013 - 21:38
Post #1592

I live here !

CYTAT(joker @ Thu, 14 Nov 2013 - 21:11) *
Obejrzałem i tylko nerw mnie strzelił, mam za słabą psychikę w takich sprawach...chciałbym trafić na tych lalusiów w takiej sytuacji smile.gif

Do ludzi jezdzacych BMW tak czesto cfaniaki nie wyskakuja wink.gif

--------------------
-Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)

+Quote Post
Joker
post Thu, 14 Nov 2013 - 21:54
Post #1593

Forum Clubber

To nie tak, mógłbym jechać i Yarisem - sądzę, że oni dobrze opatrzyli autora, do 3 gości innej postury niż (zakładam) autor filmu by nie wyskoczyli. I takie to właśnie kozaki. I do tego buraki, przez których stereotyp o marce jest trudny do zatarcia.

+Quote Post
SajneK
post Fri, 15 Nov 2013 - 10:02
Post #1594

Forum Clubber

Jeżdżo takie kozaki w BUNIACH i cwaniakujo! cool.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Daniel przyznaj sie że to normalka takie wymuszanie w E60 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dżentelmenom w Jaguarach nie zdarzają się takie wpadki wink.gif

--------------------
Lexus IS200t

+Quote Post
rennen
post Fri, 15 Nov 2013 - 13:18
Post #1595

I live here !

Radzę uważać na takich cwaniaczków, do mnie kiedyś jeden zaczął się rzucać, bluzgać itp po czym niestety puściły mi nerwy - dostał strzała, złożył się jak harmonijka a godzinę później miałem policję w domu "mamy informacje że brutalnie pobił pan pana Adriana takiego i takiego, zapraszamy na komendę". Normalny facet jak do kogoś wystartuje (słusznie czy nie) i dostanie po pysku to sprawa jest załatwiona.
Niestety normalna osoba nie ma potrzeby nikomu niczego udowadniać, nie musi na drodze zajeżdżać ludziom drogi ani grozić palcem. Także jak macie dać komuś w ryj to nie cwaniaczkowi - będzie pierwszy płakał na policji i kłamał do końca świata, żeby tylko nie przyznać, że jest zwykłą pizdą wink.gif

--------------------
'93 e36 325i - kolejna próba :)
'94 e34 v8

+Quote Post
torek
post Fri, 15 Nov 2013 - 13:35
Post #1596

Forum Killer

CYTAT(rennen @ Fri, 15 Nov 2013 - 13:18) *
Radzę uważać na takich cwaniaczków, do mnie kiedyś jeden zaczął się rzucać, bluzgać itp po czym niestety puściły mi nerwy - dostał strzała, złożył się jak harmonijka a godzinę później miałem policję w domu "mamy informacje że brutalnie pobił pan pana Adriana takiego i takiego, zapraszamy na komendę". Normalny facet jak do kogoś wystartuje (słusznie czy nie) i dostanie po pysku to sprawa jest załatwiona.
Niestety normalna osoba nie ma potrzeby nikomu niczego udowadniać, nie musi na drodze zajeżdżać ludziom drogi ani grozić palcem. Także jak macie dać komuś w ryj to nie cwaniaczkowi - będzie pierwszy płakał na policji i kłamał do końca świata, żeby tylko nie przyznać, że jest zwykłą pizdą wink.gif

I Dltageo fajnie w sumie mieć rejestrator, który w takim ewentualnie przypadku pokaże zajście na drodze, a jak jest lepszy, to jeszcze mikrofon ściągnie bluzgi 'cfaniaczka'.

--------------------
Renault Megane 1.8 16V Turbo - było
Mazda 6 MPS - był -Best ET 13:45 Ryki 2015
Mazda 6Speed - jest

+Quote Post
prez_s
post Fri, 15 Nov 2013 - 13:49
Post #1597

Frequent User

Podsumowując wszystkie kwestie tu poruszone wniosek jest dość prosty - nigdy nie wiesz na kogo trafisz. I działa to w każdej płaszczyźnie, dlatego za rozsądne uważam oddalenie się autora filmu.

+Quote Post
Joker
post Fri, 15 Nov 2013 - 15:12
Post #1598

Forum Clubber

CYTAT(SajneK @ Fri, 15 Nov 2013 - 10:02) *
Jeżdżo takie kozaki w BUNIACH i cwaniakujo! cool.gif tongue.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif Daniel przyznaj sie że to normalka takie wymuszanie w E60 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dzień jak co dzień cool.gif

oczywiście joke

rennen to prawda - mam rejestrator na takie sytuacje, czekam na pierwszy ruch ze strony przeciwnika, tak jak mówisz, nie wolno atakować pierwszemu, bo jak cipa to na komisariat pierwszy leci a i pierwszy wszczął zatarg. Na szczęście często się to nie zdarza (walka), choć 1-2 razy do roku to i tak dużo? - tylko ja się nie pierdolę, jak zajechał drogę to delikatny klakson albo mrugnięcie światłami. Jak z tego powodu wysiada/wysiadają z auta to wtedy zaczynamy rozmowę. "Czerwoną płachtą" jak dla mnie jest magiczny środkowy palec <fuck you> - jak gość jest winny i jeszcze taki gest leci to już dostaję białej gorączki

O sytuacjach na drodze można książki pisać - to chyba wie każdy z nas.

+Quote Post
the.wolf
post Fri, 15 Nov 2013 - 16:27
Post #1599

EJ205 USER

CYTAT(joker @ Fri, 15 Nov 2013 - 15:12) *
Dzień jak co dzień cool.gif

oczywiście joke

rennen to prawda - mam rejestrator na takie sytuacje, czekam na pierwszy ruch ze strony przeciwnika, tak jak mówisz, nie wolno atakować pierwszemu, bo jak cipa to na komisariat pierwszy leci a i pierwszy wszczął zatarg. Na szczęście często się to nie zdarza (walka), choć 1-2 razy do roku to i tak dużo? - tylko ja się nie pierdolę, jak zajechał drogę to delikatny klakson albo mrugnięcie światłami. Jak z tego powodu wysiada/wysiadają z auta to wtedy zaczynamy rozmowę. "Czerwoną płachtą" jak dla mnie jest magiczny środkowy palec <fuck you> - jak gość jest winny i jeszcze taki gest leci to już dostaję białej gorączki

O sytuacjach na drodze można książki pisać - to chyba wie każdy z nas.

niestety w tej chwili jest cała masa takich pajaców. Jak obskoczy to leci na obdukcję. Joker nie zawsze warto czekać na ruch przeciwnika bo może być za pózno wink.gif

--------------------
W205 OM654 Daily

+Quote Post
Joker
post Fri, 15 Nov 2013 - 16:52
Post #1600

Forum Clubber

CYTAT(the.wolf @ Fri, 15 Nov 2013 - 16:27) *
Joker nie zawsze warto czekać na ruch przeciwnika bo może być za pózno wink.gif

Czekam na oriencie, trenowałem 8 lat KB i Muay Thai także sobie jakoś radzę wink.gif

Ale Rewelka to to, że film z Lipca, a od wczoraj z 200k wyświetleń jest już pół bańki, a oto efekty:

http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063...samochodu_.html

+Quote Post

437 Stron V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Tuesday, 05 August 2025 - 09:31