![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 02 August 2007 Skąd: Kraków ![]() |
-------------------- e55 amg w210 - gone
m3 e46 - gone scirocco r dsg |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Nie dowcip nie rewelka ale dawno tak efektownego dzwona nie widzialem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
musiał się niezle zamyslić, żeby tak spóźnić hamulec. moze jedyna zaleta z wodowania jest to ze mniej do klepania nadwozia o ile silnik zgasł przy dzwonie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Luisdepardje został zbanowany. To jest forum motoryzacyjne i nie ma na nim miejsca na prezentowanie własnych poglądów politycznych - zwłaszcza przy użyciu argumentu "a u was biją murzynów".
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 22 January 2004 Skąd: bełchatów ![]() |
K.... widizał?? heheheh
-------------------- „Dokładnie wiadomo, kiedy ludzie zaczęli się ścigać: gdy tylko zbudowali drugi samochód.”
-by Richard Petty NASCAR racedriver corsa c16xe N/A 176KM/187Nm powered by corsasport.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 10 May 2008 Skąd: inąd ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
-------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
Tata zgolił brode.
-------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 10 January 2009 ![]() |
-------------------- [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/4/southparkturbo.jpg[/IMG][/URL]
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 11 August 2011 Skąd: Sędziszów ![]() |
szybcy i wściekly .. krzychu kadetem tera
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Fri, 13 August 2004 Skąd: Tuchola/Poznań ![]() |
Ja od adwokata usłyszałem, że proporcje są właśnie na odwrót - poszła sprawa i wygrałem. no to kurde...każdy pomiar z suszarki można by zakwestionować i powiedzieć 'ja tyle nie jechałem, idziemy do sądu". Na jakiej podstawie przyznali rację Tobie, a nie im? Ogolnie info bardzo fajne i gratulacje, ale dobrze byłoby wiedzieć na przyszłość jak się z takich sytuacji wymigać, bo wygląda na to, że nawet poprawnie zmierzoną prędkość mozna by zakwestionować i oddać ich do instancji ![]() -------------------- Leon 1.8T BAM 337/405 by NGS-R + MSS Performance & doriftogruz E46 330.
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
no to kurde...każdy pomiar z suszarki można by zakwestionować i powiedzieć 'ja tyle nie jechałem, idziemy do sądu". Na jakiej podstawie przyznali rację Tobie, a nie im? Ogolnie info bardzo fajne i gratulacje, ale dobrze byłoby wiedzieć na przyszłość jak się z takich sytuacji wymigać, bo wygląda na to, że nawet poprawnie zmierzoną prędkość mozna by zakwestionować i oddać ich do instancji ![]() Na takiej, ze prawo jest dziurawe i jest to slowo przeciwko slowu. A znajac nasze realia, policjanci czesto naginaja fakty. Sad czasem przyzna racej policjantom, a jak miales wiecej swiadkow w samochodzie, ktorzy potwierdza Twoje zeznania, to masz przewage. Rozwiazanie jest bardzo proste - radar z aparatem, robi fotke podczas pomiaru. Tylko w naszym chorym kraju nic nie moze byc sensowne. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
Temat pomiarow predkosci i mandatow jest ostatnio coraz mocniej naglosniony i dobrze, moze ktos z tym w koncu cos zrobi. Odsylam do http://damskomesko.pl i https://www.facebook.com/NielegalneRadaryDoKosza
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 27 November 2003 Skąd: Plateau/Warszawa ![]() |
W temacie ograniczeń prędkości - dość długa, ale fajnie i zabawnie zrealizowana prezentacja:
-------------------- BMW M3T by VTG - ET 10.2s
Shelby GT500 - 12.1s |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 02 September 2009 Skąd: WWY ![]() |
Czyżby kinowa konkurencja dla F&F, może być ciekawe:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 19 November 2005 Skąd: From Hell ![]() |
![]() Z prawej strony w okienku opis do zdjęcia - urok internetowej wersji brukowca ![]() "David Beckham poses with an elderly fan at the Singapore Grand Prix" / "David Beckham pozuje z podstarzałym fanem podczas GP Singapuru" ![]() -------------------- "We are made of emotions(...)It's only a question of finding the way to experience them." - Ayrton Senna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Dawno się tak nie uśmiałem
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Fri, 28 November 2008 ![]() |
Idzie wszystkim Jak by jeździło na 4 kołach to byłoby jeszcze szybciej ![]() -------------------- Nie ma takiego okrucieństwa, do którego nie posunie się rząd, kiedy braknie mu pieniędzy
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 04 August 2025 - 19:28 |