![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 23 May 2005 Skąd: Gliwice ![]() |
Obejrzałem dla samego dźwięku UZetów. Poezja.
-------------------- '91 Sierra kombi 24V (BOA)
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Wed, 12 November 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 27 December 2010 ![]() |
Ciekawe czy będzie Push to Pass
![]() -------------------- -------------------------------------------------
Małe miejskie autko z Francji... |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
Z serii oszukac przeznaczenie.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 17 October 2006 Skąd: wawa ![]() |
W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i widzi, że trzech jest identycznych. Pyta się:
- Czy wy jesteście trojaczkami? - Tak - odpowiadają dzieci. - A jak się nazywacie? - Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko. - Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko. - Władysław - mówi grubym basem trzecie dziecko. Pani pyta: - A dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby? - Bo mama miała tylko dwa cycki i ja musiałem pić piwo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Mon, 21 August 2006 Skąd: Wawa ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
^saudi arabian
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Mon, 24 March 2003 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Fri, 17 June 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
http://www.fakt.pl/oszusci-okradli-warszaw...y,416971,1.html bez komentarza. Trzeba przyznać myślą oszuści
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator Dołączył: Wed, 17 August 2005 Skąd: go brać, skąd go brać? ![]() |
Zdrada, czy głupota?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 27 September 2010 Skąd: oslo ![]() |
wybor nalezy do ciebie
![]() -------------------- 2cool4ya
bmw e23 728i 1984 lpg hvitlok.no macademy.no |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Wywiad z Głównym Inspektorem Transportu Drogowego
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1...tml#BoxSlotIIMT i komentarz foreksa pod artykułem CYTAT Tomus nie klam, znamy sie od lat. miales przeciez na forum Lancera Evo i Subaru ksywe man100, pamietam jak jezdziles swoja VIII i Impreza, ze turbina swiszczala na kazdej publicznej drodze. gnales na Tor Kielce po 180 przez wioski razem z nami i to bylo raptem kilka lat temu, a teraz obrosles w polityke i trzymasz sie zloba. ja Ciebie rozumiem, wielu jest oportunistami, sprzedaja sie na momone, tylko nie opowiadaj andronow o jakims wypadku, bo to zwykla sciema, przez 10 lat nie powiedziales na forum slowa o tym, a teraz nagle jakas traume przywolujesz z mlodosci haha. pozdrowienia od starych kolegow z Warszawy, Kielc i Nowego Sacza, ktorzy dobrze Cie znaja. -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
tak sie jezdzi w Libanie
![]() chyba nie było ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 09 March 2006 ![]() |
Pierwszy stopień odwagi:
O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Twoja żona stoi z miotłą w drzwiach, a ty pytasz: - Zamiatasz czy odlatujesz? Drugi stopień odwagi:: O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Żona leży w łóżku, nie śpi. Bierzesz krzesło i siadasz przy niej. Na pytanie: "Co to ma znaczyć?" odpowiadasz: - Chcę siedzieć w pierwszym rzędzie, jak zacznie się ten cyrk Trzeci stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz pijany do domu. Czuć od ciebie damskie perfumy, masz ślady szminki na kołnierzu. Klepiesz żonę w tyłek i mówisz: -Teraz twoja kolej grubasku! Czwarty stopień odwagi: O trzeciej nad ranem wracasz do domu pijany w towarzystwie dwóch ślicznotek. Stojącej żonie w drzwiach, mówisz: - Stara, nie bądź świnia, powiedz, że jesteś siostrą... -------------------- www.facebook.com/rotiformpolska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 06 January 2007 Skąd: to wiesz? ![]() |
Wywiad z Głównym Inspektorem Transportu Drogowego http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,1...tml#BoxSlotIIMT i komentarz foreksa pod artykułem http://www.fakt.pl/Tomasz-Polec-chwali-sie...y,201870,1.html -------------------- Jaguar XKR V8 Kompressor Stage1+
Porsche Cayenne II V6 TDI Stage1+ |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 14 April 2009 ![]() |
Dawno się tak nie uśmiałem
![]() |
|
|
![]()
|
|
Małżeństwo z 23-letnim stażem wybrało się na urlop na Jamajkę. W trakcie zwiedzania wyspy Boba Marleya weszli do sklepu obuwniczego. - Heloł, maj frend - mówi sprzedawca w dredach. - Kolega z Polśki? Okej. Kupcie klapećki. Siuper klapećki. Zwykłe za 5 dolarów, a klapećki do seksiu - za 10. - A jakie to są dla seksu? - zainteresowała się żona. - Kolega, ziakłada klapećki i nagle ma siłę na sekś. I kocha się tak długo, aś klapećki nie spadną. Przimierziś kolega? - Rysiek, przymierzaj! Facet rad, nie rad zakłada klapki. Nagle... prostuje się, mięśnie mu się napinają. W oczach pojawia się błysk pożądania, jaki żona nie widziała od 20 lat. W spodenkach zaczyna mu rosnąć... rosnąć... rosnąć! Facet nagle chwyta Jamajczyka, zdejmuje mu majty i zaczyna posuwać na stole. Sprzedawca zaś drze się na cały sklep: - KO-LE-GA! NIE NA TĘ NO-GĘ ZA-ŁO-ZI-ŁEŚ! KO-LE-GA!
Śnieżna zima 1952. Leśniczówka Pranie nad jeziorem Nidzkim. W izbie oświetlonej płomyczkiem lampy naftowej, nastrojowy półmrok. Zza zamarzniętych szyb dochodzą groźne pomruki szalejącego wiatru. Przy biurku sam Mistrz pochylony nad kartką wyrwaną z notesu, skreśla kolejne wersy Kroniki Olsztyńskiej. Skrzypienie pióra potęguje tylko urok tego sielankowego obrazka. - Natalio? - przerywa ciszę głos mężczyzny. Siedząca w fotelu przy kominku kobieta podnosi oczy znad robótki ręcznej i pyta: - Co? - Ch*jów sto - odpowiada mężczyzna. - Cześć, jestem Magda. - Igor. - Czym się zajmujesz, Igorze? - Rysuję. - Ooo, super! Mógłbyś mnie narysować? - No nie wiem, to są dość specyficzne rysunki. - Jestem pewna, że mi się spodoba. - No dobrze. Po czym Igor zastrzelił Magdę i odrysował jej kontur na asfalcie. |
|
|
![]()
|
|
jak zrobic tempomat
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|