![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Grają sobie w brydża dwie pary - mieszane. Gospodarze i Goście. Gospodarze, niestety maja bardzo upierdliwego gnojka. Co chwila 12-letni gówniarz podbiega, trąca w stół, wali w krzesło - ogólnie - przeszkadza bardzo w grze. A, że jest wychowywany bez stresowo - nikt mu nie strzeli nawet klapsa. Tylko Pani Domu od czasu do czasu rzecze, żeby się uspokoił. Smarkacz nic sobie z tego nie robi. Wreszcie wstaje Pan-Gość, bierze szczeniaka na bok i coś mu szepce na ucho. Wychodzą z pokoju. Po chwili Gość wraca. Zaczynają grać. Mija godzina, druga, trzecia. Totalny spokój. Goście zbierają się do domu, Pani Domu nie wytrzymuje i pyta:
- Stefan, kurka, co zrobiłeś, że nasz Karolek się uspokoił? - Nauczyłem go walić konia. Siedzi sobie młoda kobieta na ławce w parku, podchodzi do niej brudny i śmierdzący menel z butelką wina i zagaduje; - dawaj rozpijemy tą flaszkę, a potem zrobisz mi laskę... - człowieku, co ty sobie wyobrażasz?! Nie jestem żadną tanią menelską dzi***wką!!! - to co robisz w moim łóżku? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Thu, 02 December 2010 Skąd: Włocławek ![]() |
Jak o już menelach
Stoi na moście piękna dziewczyna i zamierza skoczyć podchodzi do niej menel -Ej jak masz już skoczyć to może Cię pyknę i dopiero skoczysz -Chyba Cię poje**ło jesteś brudny pijany i śmierdzący -No dobra to do zobaczenia -No -Na dole |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 July 2010 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
I live here ! Dołączył: Wed, 20 August 2008 Skąd: 3city ![]() |
Do 50% oszczednosci, ogromny wzrost mocy, ale na hamownie jeszcze nie pojechali ![]() Tacy ludzie powinni byc scigani za oszustwo z automatu. -------------------- -Poznań 1:44.1 (extreme) -Łódź 54.6 -Pomorze 40.19 -Toruń 28.4 -Koszalin 48.9 (extreme)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 13 January 2008 Skąd: Poznań ![]() |
Milioner zrobił przyjęcie urodzinowe.
Zaprosił mnóstwo ludzi, nagle woła wszystkich nad basen i mówi: - Organizuję konkurs - kto przepłynie basen pełen krokodyli otrzyma nagrodę, czyli 1 000 000$. Brak chętnych. - OK - mówi milioner - dostanie milion i moje Ferrari... Nadal brak chętnych. - Hmm... Milion dolców, Ferrari i... moją najlepszą ku*wę! Nagle plusk i... w basenie gość macha ręk ami ile sił i płynie tak szybko, jak tylko daje radę. Wychodzi po drugiej stronie basenu i zdyszany mówi: - Gdzie jest ta ku*wa? Na to milioner: - Spokojnie, masz tu milion dolarów... - Gdzie jest ta ku*wa? - powtarza gość z basenu. - Spokojnie, masz milion i moje Ferrari... Na to zadyszany gość: - Gdzie jest ta ku*wa co mnie wepchnęła?! |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 Skąd: łódzkie ![]() |
Ciekawe czy go Viatoll chyci
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 16 February 2008 Skąd: London ![]() |
przyspieszenie 0-100km/h = 20km
spalanie - oj tam.. |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 15 October 2012 Skąd: ŁDZ ![]() |
I napęd na przód O.o
-------------------- - What is Turbina?
- Turbina is spinning! |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Wed, 19 November 2008 Skąd: SGL / M / GAP ![]() |
Idealny dla " firma kogucik przewóż osob", ciekawe czy da rade zarejestrować na 9 os
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 03 December 2006 ![]() |
Jeśli to na poważnie... to jest to skrajny debilizm.
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Mają rozmach skur$*^&
![]() |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 11 August 2011 Skąd: Sędziszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 11 August 2011 Skąd: Sędziszów ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=k_eT4zq8eO0
całkiem przyjemnie sie napędza |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Wed, 21 September 2005 Skąd: Rzeszów ![]() |
-------------------- STI Type RA
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 08 July 2012 Skąd: Mordor (W-ch) / Opole ![]() |
Raczej nie o samochodach, lecz o ciekawym osobniku z Rosji co przechytrzył złodziei.
http://nortus.pinger.pl/m/19655463 -------------------- Viki`B powered by y/z16xe (ruda tańczy jak szalona :D )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 28 May 2005 Skąd: Elbląg ![]() |
![]() -------------------- Wojtek
F4R |
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: PL ![]() |
Kolejny filmik potwierdza że większość Rusków za kierownicą to totalni idioci bez wyobraźni. W pewnym momencie widać nawet policje a ten ostro grzeje szkoda że mu łba nie rozwalili, ewidentnie zajechał drogę sti-ajce. Zeby nie było ot http://www.joemonster.org/filmy/55103/Kont...klama_Mercedesa
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 31 January 2011 ![]() |
Nie wiem czy byłoale fajne porównanie
http://www.youtube.com/watch?v=C9oPgpFimyM |
|
|
![]()