![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
Marlon - łozyska z tyłu da się zmienić za dwie stówki ;] zmieniasz samo łożysko, bez tarczy, tokarz Ci frezuje ten rant, wyprasowywujesz stare łozysko, dokupujesz nowe z wymiarów - są na rynku. Frezujesz rant na seger i montujesz nowe łozysko na segerze, i nie musisz więcej kupować kompletu tarcza+łozysko za worek kasy ;] Brzmi nieźle, ale co z ABS-em? -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Zębatkę ABS da się zdjąć młotkiem i wybijakiem, przebić na nową tarczę. Łożysko EVR5570, tarcza 0 986 479 144, klocek LUC GDB1479. Nie wiem co chcesz toczyć?
-------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Czad, we wtorek zmieniam
![]() -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
Dzieki za podpowiedzi mam jeszcze takie pytanie - jak na tle tych samochodow (ogolnie dostawczych tej wielkosci) wypada VITO? fatalnie. po pierwsze jest mniejszy, psuje się równie często jak inne a droższy w utrzymaniu -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 26 January 2009 Skąd: Piaseczno ![]() |
ale po co skoro nowe tarcze, kompletne mozna kupic za 544zl brutto?? i to nie zaden shit tylko Motrio ??
-------------------- gg 4727283 , mail: mpolec@motopartner.pl :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 07 July 2009 Skąd: Kraków ![]() |
fabrycznie na tarczy jest rant żeby łożysko nie wypadło, jak zmieniasz tylko łożysko BEZ tarczy to musisz ów rant sfrezować a potem zrobić podtoczenie pod seger bo Ci koło odpadnie.
Fabrycznie w patencie renówki to był jeden element wymieniany razem ( łożysko i tarcza ) żeby serwis więcej zarobił.. -------------------- E36 M50B30 sprzedana... / 191hp@250hp i 260@318Nm
E60 535d obecna / 272hp@427hp i 560@788Nm |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Mon, 22 March 2004 Skąd: Żory ![]() |
Być może, nie robiłem tak nigdy.
Ciekawostka Trafica - przednie łożysko jest wprasowywane w zwrotnicę od zewnątrz i niczym nie zabezpieczane. Siedzi tylko na wcisk. Nie znam przypadku odpadnięcia koła ![]() -------------------- Tire smoke and coffee. Breakfast of champions
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 25 April 2007 ![]() |
Witam,
wie ktoś gdzie można kupić klamkę drzwi tylnych (ta która służy do otwierania drzwi maksymalnie)do vivaro? Szukałem na allegro ale znalazłem tylko jedną za 60zł, a według mnie to za drogo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 25 June 2025 - 14:28 |