![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
podasz mi wymiary tego filtra i wiecej zdjęc bo ja nigdzie nie moge znaleźć takiego w kształcie walca
![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 22 August 2012 Skąd: Namysłów/Żyrardów ![]() |
Jak będę w Opolu jak wróci komp z Lublina to po odpaleniu auta pomierzę to i Ci podam..firmy to Jacky chyba, a koszt z tego co pamiętam to jakoś 70 zł..
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Tue, 31 August 2010 Skąd: okolice wawy ![]() |
Wpisz na alledrogo "filtr stożkowy lpg" wyjdą Ci wymiary dostępnych. Ogólnie są duże, ale nie polecam, chyba że do jakiegoś kapcia na instalacji mieszalnikowej, jak czasem lubi kichnąć. Wtedy to tak, bo nie wypali go
![]() -------------------- Chcesz mi pomóc? Przeczytaj poniższy link i podaruj 1% podatku
http://www.fsr.pl/portal/fsr/695/5528/Kurach_Rafal.html?search=58898 |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 15 June 2010 Skąd: Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 07 February 2009 Skąd: Białystok reprezentant ![]() |
dzięki sliczne. pytanko tylko czy nie robią ich jeszcze niższych, bo wymiar gora/dół mi pasuje
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 22 August 2012 Skąd: Namysłów/Żyrardów ![]() |
No to dokładnie ten. Ale w jakim sensie niższych? krótszych w sensie że?
|
|
|
![]()
|
|
dokladnie, potrzebuje czego na ksztalt walca i żeby nie był tak długi jak twój
|
|
|
![]()
|
|
Masa była tego w sklepie jak byłem, krótsze też były..
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 12 January 2006 Skąd: Pionki/Warszawa ![]() |
Zazdroszcze ale tak zdrowo. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
zamiast poszerzac nie mozna skrocic mostu i lekko wypchnac blotnikow z tylu?
|
|
|
![]()
|
|
Nie chcieliśmy sie bawić wskracanie mostu jak już go zamontowaliśmy..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Tue, 04 December 2012 Skąd: Poland ![]() |
Nie mam takiej foty, będę następny raz to zrobię..po odpaleniu auta jak pochodzi trochę i będzie wiadomo że działa to do zrobienia pozostanie mi: 1. układ wydechowy - tłumiki już są, trzeba to pospawać w całość (zastanawiam się gdzie wyprowadzić wydech i w jaki sposób, jedna duża końcówka po jednej stronie, czy może 2 końcówki po 2 stronach, czy może coś jak ma vw r32, a może boczny wydech..ktoś ma jakiś pomysł?) 2. wnętrze a mianowicie montaż foteli, pasów, kierownicy, ręcznego i tym podobnych rzeczy plus największa zmora czyli tablica zegarów - elektronika u nas nie bardzo, więc zajmie się tym ktoś inny.. 3. największa bolączka na którą absotulnie nie mam pomysłu ani opcji to poszerzenie tyłu nadwozia..może ktoś ma pomysł i możliwości żeby wykonać to w jakiś sensowny sposób? 4. Plus pewnie jeszcze jakieś inne pierdoły o których zapomniałem i wyjdą w trakcie.. Myślę że pojedyńcze końcówki 80mm po obu stronach będą ok, poszerzenia tyłu wzoruj na Delta Integrale ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 30 March 2010 Skąd: Konstancin ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wyczaiłem już dawno ten projekt i powiem więcej, złożyłem już wstępne zamówienie na wykonanie takiego pakietu dla mnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Fri, 04 September 2009 Skąd: Gdynia ![]() |
ten rysunek miazdzy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Poszerzki ala m3 e30. Pasują do borka! Fajny koncept, tylko te przedziałki pionowe na przednim pasie nie pasują...
-------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 12 February 2007 Skąd: Warszawa-Wesoła ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 05 May 2009 Skąd: Nowa Huta ![]() |
Dziku, akurat pierwsze moje skojarzenie to m3, tak wiem były takie w s12 gp czy ur quattro czy jeszcze kilku innych...
A to czy to akwarium/przejściówka/borewicz... dla mnie borewicz to polonez na okrągłej lampie;) -------------------- BMW...freude am fahren...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 03 December 2005 ![]() |
Swietnie wyglada!
Mnie sie kojarzy z Delta Integrale najbardziej ![]() |
|
|
![]() ![]() |