![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Sat, 21 February 2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Raczej trochę inny budżet niż Rka czy C32. Jeździłem takim, do AMG to mu brakuje bardzo duzo (osiągi i odczucia za kierownicą). Poprawne V6, bez emocji, jakoś sie odpycha, ale nic poza tym - no i nie sedan i dla mnie wygląda średnio.
Niech zainteresowany sie wypowie, ale dla mnie to zupełnie inna liga vs Rka czy tym bardziej AMG. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 19 December 2012 ![]() |
Dokładnie tak jak pisze Nikolas - niestety nie ten budżet. Na ten tydzień wziąłem sobie urlop i mam nadzieję, że uda mi się w tym czasie obejrzeć jakieś auto.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 06 September 2011 ![]() |
clc- egzemplarz ok ale cena praktycznie niesprzedawalna dlatego tak długo wisi jak zejdzie poniżej 50 kpln to sprzeda..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 10 January 2008 Skąd: Warszawa WJ ![]() |
Ja tu widzę volvo z przodu
http://www.youtube.com/watch?v=EyeoN9vIdVg to tak apropos wpisu nikolasa że żadne volvo mu nie podskoczyło. -------------------- cztery koła i silnik
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Ten jest seryjny w kombi
![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 02 February 2012 Skąd: siedlce ![]() |
i c32 dostaje baty ja byk . chyba że kierowca mietka wogóle nie wie jak sie automatem jeżdzi . i do czego są guziki typu sport,power itp itd
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Przecież tym biały T6 właśnie Nikolas powozi
![]() -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]()
|
|
Białe T6 AWD moje, C32 AMG kolegi. W C32 był Soft, wydech i dolot, jednak palił mu sie check i nie wiadomo czy wtedy miał full Power. T6 jechało całkiem sprawnie, ale na yt jest film gdzie mój Carlsson CK32 RS ściga sie z czerwonym T6 AWD z miejsca i go wtedy wyprzedzilem na 1/4 ok 2ch długości i dalej sie oddalałem od Volvo.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 06 September 2011 ![]() |
Po jakich modach jest to T6 ? |
|
|
![]()
|
|
nikolas poprostu potrafisz jeżdzić autem wiesz jak wykorzystać każdego konia mechanicznego , dlatego goliłeś t6 o kilka długości .
patrząc na nięktóre filmy na yt mozna zgłupieć . bo auta stu konne wyprzedzają auta z mocą dwa razy większą . i wtedy nie wiadomo o co biega , czy kierowca dupa czy samochód |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
nikolas poprostu potrafisz jeżdzić autem wiesz jak wykorzystać każdego konia mechanicznego , dlatego goliłeś t6 o kilka długości . patrząc na nięktóre filmy na yt mozna zgłupieć . bo auta stu konne wyprzedzają auta z mocą dwa razy większą . i wtedy nie wiadomo o co biega , czy kierowca dupa czy samochód Dzięki ![]() Tutaj ja Carlssonem vs S60 T6 AWD |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 11 December 2008 Skąd: Na dole z lewej strony mapy ![]() |
Seria 303hp/440Nm schamowane Chamownia to takie miejsce, gdzie spotykają się chamy i wymieniają wykresami. Takim sucharem polecialem ![]() -------------------- Mocy Dostarcza JETRONIK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 15 July 2009 ![]() |
a jakiej mocy mozna spodziewac sie w c32 po wydechu, dolocie i programie? bo ck ma dodatkowo inne kółko i program w skrzyni?
|
|
|
![]()
|
|
Jak auto bedzie w pełni sprawne to 360hp, bo seryjne wychodzą na Hamowni ok 325-335hp. Sam dolot od SL55 AMG daje 14hp!
|
|
|
![]()
|
|
wiadomo c32 to kozak , ale kur.. takie volvo to naprawde dobrze chodzi , dziś tak zagłębiłem sie w temat t6 i jestem pozytywnie zaskoczony ,
nikolas czy miałeś pojedynek z jakimś t5 ??? 250km ewentualnie takie cos po programi. bo mam t5 i jestem ciekawy jak bardzo bym dostał |
|
|
![]()
|
|
Ścigaczem się tylko z S60 R w manualu i za każdym razem dostawał kilka długości do 200 km/h.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 15 July 2009 ![]() |
coraz bardziej mi sie takie c32amg podoba zwłaszcza że można dostac jak widze juz w niezlej kasie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Wed, 19 December 2012 ![]() |
Panowie a jak wygląda użytkowanie automatycznej skrzyni biegów w Volvo ? Nie ma się czego bać, czy może lepiej szukać w manualu ?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Fri, 16 September 2011 Skąd: Warszawa ![]() |
No w S60R zdecydowanie lepiej brać manual...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Sunday, 03 August 2025 - 13:35 |