Shoutbox 0 nowych PW 

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> A4 B5 słabe doładowanie, niskie DutyCycle N75
Pioteros
post Wed, 12 Dec 2012 - 21:40
Post #41

Frequent User

regulator... nei wiem jak sprawdzić, czy pracuje prawidłowo, jeśli chodzi o membrane to jest szczelna

wtryski nie leją sprawdzane pare miesiecy temu, stukowego spalania jak widac brak, cewki swiece tez wykluczam, auto pali od strzala i zawsze rowno na wszystkie gary

jedyne moje obecne podejrzenia to ten regulator, oraz wydech, ostatni tłumik strasznie pierdzi, wiem że jak tłumik zatkany to logicznie boost spada, ale czy wtedy może być bogata mieszanka? planuje wykrecic sonde i szlaufem z wodą go w całości przepłukać i zobaczyć, a nóż się trochę udrożni, wkurza mnie to, magiczne 3 tysiace obr i doladowanie odrazu spada z 0.6 na 0.3b
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Wed, 12 Dec 2012 - 21:40
Post #

Dotacja

Dotacja na forum

Quote Post
kkrawat
post Thu, 13 Dec 2012 - 09:42
Post #42

Rookie

Jak myslisz że to przez zapachany końcowy tłumik to weź polużnij go na łączeniach i sie przejedź ewentualnie odepnij go w ogóle na próbe i już cool.gif

+Quote Post
GREGOR10
post Thu, 13 Dec 2012 - 10:08
Post #43

Forum Homee

regulator cisnienia po odpieciu wezyka podcisnienia ma dawać 3bary na listwie - manometr podepnij na powrot z listwy.
na zapietym wezyku powinno byc ok 2,4bara cisnenia (3bary - podcisnienie)

--------------------
GREGOR10.PL ChipTuning Hamownia Modyfikacje VW AUDI BMW MERCEDES PORSCHE

+Quote Post
Pioteros
post Sat, 12 Jan 2013 - 23:02
Post #44

Frequent User

wtryski ladnie rozpylaja wiec raczje nie one, zreszta zepsuc wtryski w benzynie to nie wiem co trzeba zrobic... auto pali ladnie na wszystkie gary
regulator trzyma ladnie tloczek wiec obstawiam ze tez jest ok

poczekamy miesiac az sie rozpogodzi, po prostu zdejme caly front auta, sprawdze dokladnie cisnieniowo pod spreżarką cały dolot, bo zaczynam podejrzewać że to icek puszcza... rozszczelnił się czy co...

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Monday, 23 June 2025 - 19:28