![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 15 July 2007 Skąd: Radom ![]() |
mam taką vectrę jak pisał kolega wcześniej, 2.6, wersja sport, zender chyba już 3ci rok i kocham to autko nad życie, za te pieniądze to jest idealny kompromis między wygodą, osiągami, dzwiękiem, spalaniem itp, ale miejskim ścigantem niestety nigdy nie będzie i nie do tego była stworzona (w połowie egzemplarzy,w tym w moim, niewyłączalne TC np)
-------------------- Kobieta gruba nie może być ładna, bo nawet jak jest ładna, to i tak wciąż jest gruba
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 18 September 2008 Skąd: Tarnobrzeg/Warszawa ![]() |
Panowie, żeby była jasność, B4 V8 to ta vectra nigdy nie będzie, choćby nie wiem co, ale dwa 328i miałem na kresce i nie były tak szybkie jak legenda niesie, sorry Mateusz wiem że twoje jedzie ![]() Spoko, w sumie moje (prawie) 328i też objechałeś, więc masz pełne prawo tak mówić ![]() -------------------- '84 Opel Kadett V6 powered by Transplantz Best ET 14.975 VAG Racing 2014 - bo tak
'97 BMW 328i 233KM/282Nm by 109-Performance - na co dzień '00 Honda Integra Type R W1 PROFI 248KM/215Nm by strojenia.pl - na tor '05 Renault Megane RS225 274KM/383Nm powered by ECUmajster - na weekend |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 20 October 2008 Skąd: okolice Ostrowa Wlkp. ![]() |
u mnie skrzynia poszła bo tarcza sprzęgłowa się rozleciała i nie wysprzęgliła, a tak pewnie by pojeździła
![]() Kumpel niedawno sprzedął VB którą smigał ok pół roku , też 2.5. Jak sie pozniej okazalo siedziala tam d16 ![]() |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 22 July 2008 ![]() |
Apropo d16 do c25xe - nic cudownego u mnie w astrze przy pomodzonym c25xe d16 dawalo swietnie rade.. Moze masa i obciazenie dla skrzyni troche niewspolmierne ale jakies wytyczne sa . Skrzynia srednio daje rade w trasie, przy 150 obroty sa juz srednio komfortowe.
-------------------- Astra F C25XE+
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Wednesday, 16 July 2025 - 17:26 |