![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sat, 21 May 2011 Skąd: Mrągowo ![]() |
Nie no, są osłony - widać na ostatnim zdjęciu, jeszcze mam kanał wentylacyjny z wyciągiem skierowany na wycięcie w tylnej klapie pod zdystansowaną tablicą rejestracyjną.. Cały silnik mam zabudowany i zabudowa od środka jest wyklejona niepalną matą termoizolacyjną z 1cm wygłuszeniem - aż takim hardcorem nie jestem ;]
-------------------- Simple is beautiful.
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Super User Dołączył: Sun, 30 April 2006 ![]() |
widziałem go w Łomży, idzie jak zły, pogratulować.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Tue, 22 August 2006 Skąd: WKZ ![]() |
Ja bede sie scigal samochodem N/A w przyszlym sezonie, obecnym golfem V8 juz nie bede jezdzil.
Zlamania 10 zycze! -------------------- golf mkI 4x4
golf mkII V8 audi A2 R36 polo 86C XX w budowie |
|
|
![]()
|
|
Nie dziękuję :]
Jaka jest przyszłość Golfika (mojego bliźniaczego konkurenta)? -------------------- Simple is beautiful.
|
|
|
![]()
|
|
Golfa mam nadzieje ze przetopia na cos uzytecznego, jakies prety zbrojeniowe albo noze do kosiarki... Co tam huta wymysli.
Co do konkurencji to licze ze Proturbo ogarnie honde i bedziemy mieli sie z kim scigac. -------------------- golf mkI 4x4
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Kolego, od czego jest to małe serwo na 1 stronie?
|
|
|
![]()
|
|
To małe serwo jest fabrycznie z tej polówki - hamulec był bardzo twardy. To większe z audi A4 - to się nazywa wspomaganie.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 26 November 2008 ![]() |
Dzięki za cynk
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 05 January 2011 Skąd: Gdańsk ![]() |
"This content is currently unavailable The page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page. Return home" Coś nie da się zobaczyć -------------------- Było:
Astra F Kombi GL '92 1.4 8v -> 2.0 8v. Vectra B Kombi Sport Zender '01 2.6 24v. Jest: Volvo V70 '98 T5 |
|
|
![]()
|
|
Już się da.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 14 January 2011 ![]() |
Studiuję w Olsztynie i trzymam kciuki, zeby zobaczyć ta bestię za rok na Dajtkach. A w Mrągowie mam połowę rodziny, to może tam prędzej go zobaczę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
nie montuje sie filtra powietrza bezposrednio na muszli ssacej turbosprezarki.
nie myslales o ''air duct'' w szybach z przewodami wchodzacymi w zabudowe pod ktora jest silnik?(chyba,ze auto ma zostac cichociemne). |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Mon, 24 January 2011 Skąd: WT ![]() |
Bo dlaczego się nie montuje filtra bezpośrednio na turbosprężarce?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 05 July 2009 ![]() |
Bo dlaczego się nie montuje filtra bezpośrednio na turbosprężarce? http://www.racingforum.pl/index.php?showto...1983&st=200 post 219. |
|
|
![]()
|
|
Racja. Kolejna rzecz do poprawienia w przyszłym sezonie. Dzięki za podpowiedź.
Auto ma zostać cichociemne ;] -------------------- Simple is beautiful.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 05 January 2014 ![]() |
Mam pytanie do NMR-Riders Kyle , czy mógłbyś pokazać zdjęcia tego sportowego komputera standalone Easy ECU 3 i jakie ma funkcje ten komputer
|
|
|
![]()
|
|
I przydała by się jakaś aktualizacja.
-------------------- golf mkI 4x4
|
|
![]()
|
|
Wszystko o tym standalone:
http://ottomotive.pl/index.php?option=com_...&Itemid=123 Olo, nie ma co aktualizować, bo nic się nie dzieje. Ja zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę ![]() Ale nie z racji tego że tak lubię, tylko dla tego że mieszkam i pracuję w Gdyni a jestem z Mrągowa i tam Polówka stoi. Parę dni przed pierwszymi wyścigami na 1/4 Mili wezmę urlop i ogarnę następujące rzeczy w Polo: -węższe koła z przodu -przytnę po 1 zwoju w przednich sprężynach żeby ją trochę obniżyć -wstawię chłodnicę wody do IC bo w zeszłym sezonie miałem obieg bez chłodnicy, tylko z dużym zbiorniczkiem wyrównawczym do którego był wsypywany lód. Niestety cały układ miał wtedy 4 litry pojemności i po jednym starcie woda była wręcz gorąca. Teraz planuję dołożyć chłodnicę aż z przodu, przed chłodnicą silnika i zwiększyć pojemność układu gdzieś do 12 - 15 litrów co obniży tempo nagrzewania się tej wody, oczywiście lód będzie dalej dosypywany ![]() -chcę też w tym sezonie zwiększyć wtryskiwacze, wrzucić mocniejszą pompę paliwową, ale to pewnie pod koniec sezonu jak już wrócę na stałe do Mrągowa i będzie więcej czasu na wszystko -w końcu pojadę na hamownie -chcę zejść poniżej 11 jeszcze w tym roku. Tyle. -------------------- Simple is beautiful.
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 07 March 2013 ![]() |
Tam jest opisana wersja 2+ i jest napisane że jest do do 4-cylindrówek a nie 3 o którym pisałeś. A ty masz 6 cyl. Chyba że jakoś to ogarnąłeś mając tylko 2 wyjścia na cewki...
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1YI0TRYNz5I Swoją drogą bardzo egzotyczny silnik. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Monday, 04 August 2025 - 16:31 |