![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sat, 11 June 2011 Skąd: lublin ![]() |
co prawda ponad 300ps wyciagaja z 16vg60 ale i tak nawet nie ma podejcia ta jednostka do 1.8t -------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 29 December 2008 Skąd: Tarnowskie Góry ![]() |
hehe i pewnie tobie sie kiedys popsul ![]() ,ja bym widzial takie rallye ze slabszym 16vg60 ale w pasujacym do klimatu auta silnikiem nie wspominajac o wnetrzu ,ale co poradzic ze wlasciciel wybral inna droge ,jego auto ,wazne ze stan zancy ![]() nic podobnego... "g"ówna nie zakładam ![]() -------------------- 10' Golf mkVI R
365ps 481Nm powered by Compsport |
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Czy mi sie wydaje czy na tej fotce z tyłu stoi Mazda 929 Coupe/ RX-4 ?!
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 27 September 2011 ![]() |
dobrze Ci się wydaje
-------------------- RallyeGolf -1.8T- 472/519
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Sat, 23 July 2005 Skąd: Nowy Jork / Choszczno ![]() |
Poszło PW
![]() -------------------- 97 Ultra White SC300 + 2JZ VVTi + GT35R + 6 speed
98 Smaragd schwarz SL500 08 S500L |
|
|
![]()
|
|
Kevin_mkIII czyli wszystko jasne jestes kolejna osoba ktora pisze bzdety jakie to gowno awaryjne itd. a wystarczy tylko odpowiednio sie z tym "g"ownem obchodzic i bedzie sluzyl
![]() -------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
RS4 B5 SPORTEC -family cars S3 8l ABT ,BAM ,Imola Gelb -wife car GOLF MK2 RALLYE R32 4M...-toys |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Sun, 27 November 2005 ![]() |
Stary po co meczysz pale? Z G po pierwsze w ogole nie masz tej trrwalosci (co sam przyznale ze trzeba sie niem opiekowac odpowiednio) ani tym bardziej wydajnosci i potencjalu. Kolega chce pojsc grubiej i tak robi. Nie musisz na sile go nawracac bo Ty masz u siebie taki motor. simple
I niech to podsumowanie zakończy puste dysputy na temat G vs turbo. Każdy powrót do nich wygeneruje +20 do urlopu. k11. |
|
|
![]()
|
|
Dzejkob czy ty wogule przeczytales wyraznie co pisalem....
k11 nie takie smuty byly walkowane po kilkanascie stron i nie bylo urlopow ![]() sory za ot Post wymoderowałem i masz 20% jak nie rozumiesz co ci k11 napisał. CZUCZU
Powód Edycji: Kolega nie zrozumiał co znaczy łagodne ostrzeżenie moderatora
-------------------- GOLF MK4 R32 OEM-niuu toys
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Wołomin ![]() |
k11 mam nadzieję że mi się nie dostanie
![]() 1. super autko 2. szkoda, że nie 100% oryginał - bo w mojej opinii rallye jest jedynym golfem II posiadającym design 3. zaden kompressor nie nadyma tyle co turbo wszelkie pro dragstery pokazują, że to nieprawda. ale niekoniecznie G-Lader. -------------------- dragracingowy spiker do wynajęcia ;)
_http://www.youtube.com/watch?v=2opWEnxSs1g |
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 27 September 2011 ![]() |
-------------------- RallyeGolf -1.8T- 472/519
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Sun, 03 January 2010 ![]() |
Kurde golfy nigdy mi sie nie podobały ale z frontem od od vento jak sie nie myle?? jest boski
Jak bedziesz miał chwile napisz coś o rx-4 ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 29 December 2008 Skąd: Tarnowskie Góry ![]() |
Kurde golfy nigdy mi sie nie podobały ale z frontem od od vento jak sie nie myle?? jest boski Jak bedziesz miał chwile napisz coś o rx-4 ![]() ![]() nie no z krzesła spadlem... ![]() no faktycznie od vento... -------------------- 10' Golf mkVI R
365ps 481Nm powered by Compsport |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Mon, 06 December 2004 Skąd: just behind you ![]() |
mlody1921 z tym Vento frontem to się pomyliłeś
![]() Setup do Rallye jest dobry. Ja tam lubię mocne 1.8T ![]() Ale najważneijsze, że mogłem być mikołajem w tym roku. -------------------- Pro-Tune
find us on Facebook www.facebook.com/ProTunePL |
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Thu, 14 August 2008 Skąd: tbu ![]() |
mlody1921 z tym Vento frontem to się pomyliłeś ![]() Setup do Rallye jest dobry. Ja tam lubię mocne 1.8T ![]() Ale najważneijsze, że mogłem być mikołajem w tym roku. dokladnie,corrado a vento to dwa rózne auta,pozatym tez lubie mocne 1.8t i chce miec takowe z kolami napedzanymi razy cztery ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 16 August 2005 Skąd: W-wa ![]() |
Ludzie!!! Jakie Vento jakie corrado wygooglujcie sobie co to jest golf II Rally ..
Ps Auto bardzo fajne -------------------- ET 11.58s Mistrz Polski FWD NA 2011r, 2014r, 2015r. 2016r. 2017r. Puchar Polski & King of Poland