![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Super User Dołączył: Fri, 17 February 2006 Skąd: warszawa ![]() |
Hej,
Ostatnio zacząłem nagrywać takie jakby tyre review, być może Was zainteresuje: Zimówki 205/55/16 : Zimówki 195/65/15 : -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
www.youtube.com/motoLAB |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
Trochę dziwne porównanie. Rzeźba bieżnika i jego wygląd g.wno mówią o przyczepności. Najważniejsza jest mieszanka opony i budowa wewnętrzna. Widać to po chińczykach może być piękną może kopiować innych producentów a przyczepność jest namiastka markowych opon.
Taki syron street race Semiclick. Niby piękny semi a przyczepność żadna. W tym roku wyszła Goodyear performance+ która zbiera i wyśmienite noty oraz mamy CONTI ts860 których ja osobiście nie polecam na których jeździłem. Dużo gorsze niż ug9 ale z drugiej strony CONTI wygrywa prawie wszystko. Wygląd nie ma żadnego znaczenia więc szkoda czasu na rozpisywanie się o nim. -------------------- Opel Speedster turbo b207r , 900kg,
RWD+LSD, 1/4: 13,806s tor Poznań: 1m48,8s semislick 0-200km/h youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Wed, 19 August 2009 Skąd: Białystok ![]() |
Brzmisz jak sprzedawca opon
![]() A TS860 mam. Używałem też Ultragripów. Na Continentalu mi się najlepiej jeździ. I patrząc na jeden taki puchar zdobyty na zimowym KJS-ie, stwierdzam takze że najszybciej ![]() -------------------- _http://autobezsens.blogspot.com/ <- nudne gadanie o niczym
Drive like lightning, crash like thunder Civic fk2 R18A2 było: E36 4d M44B19, Astra F GSi 16v (Disastra) |
|
|
![]()
|
|
Trochę dziwne porównanie. Rzeźba bieżnika i jego wygląd g.wno mówią o przyczepności. Najważniejsza jest mieszanka opony i budowa wewnętrzna. Widać to po chińczykach może być piękną może kopiować innych producentów a przyczepność jest namiastka markowych opon. Taki syron street race Semiclick. Niby piękny semi a przyczepność żadna. W tym roku wyszła Goodyear performance+ która zbiera i wyśmienite noty oraz mamy CONTI ts860 których ja osobiście nie polecam na których jeździłem. Dużo gorsze niż ug9 ale z drugiej strony CONTI wygrywa prawie wszystko. Wygląd nie ma żadnego znaczenia więc szkoda czasu na rozpisywanie się o nim. review, czy tam przegląd to nie porównanie. Służy do pokazania, co jest na rynku i w jakim hajsie. Brzmisz jak sprzedawca opon ![]() A TS860 mam. Używałem też Ultragripów. Na Continentalu mi się najlepiej jeździ. I patrząc na jeden taki puchar zdobyty na zimowym KJS-ie, stwierdzam takze że najszybciej ;). Sprzedawca marzeń ![]() Oczywiście, że nie ma sensu, dlatego ten film nie jest porównaniem, a omówieniem produktów oraz budowy, ceny. Jest też pierwszym krokiem, by móc dostać opon od producentów na testy drogowo/torowe (i chyba się udało) -------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 03 February 2010 Skąd: Marki ![]() |
o to juz cos. to czekamy na testy.
![]() -------------------- Opel Speedster turbo b207r , 900kg,
RWD+LSD, 1/4: 13,806s tor Poznań: 1m48,8s semislick 0-200km/h youtube.com/watch?v=jj-Hbidv43s |
|
|
![]()
|
|
225/45/17
-------------------- www.youtube.com/radzioFLATOUT
|
|
![]()