Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Mazda MX5 NC 1.8, zabawka na lato
Malisz
post Thu, 11 Jul 2024 - 16:13
Post #1

Frequent User

Cześć!

na sprzedaż wystawiam Mazdę MX-5 z 2008 roku z silnikiem 1.8. Pierwsza rejestracja listopad 2008. Przebieg to ok 170 tys km. Mazda w ładnym stanie, nieskordodowane nadwozie. Według mojej wiedzy bezwypadkowe, a nawet podobno w oryginalnym lakierze (tego nie mam jak potwierdzić - brak miernika). Zawieszenie sztywne, auto pewnie się prowadzi. Całe wyposażenie sprawne, z auta nic nie cieknie. Poza seryjnym wyposażeniem posiada:

-sprawną automatyczną klimatyzację - absolutny mus w roadsterze, kto jeździł ten wie smile.gif
-piękne skórzane, podgrzewane fotele - korzystałem w chłodniejsze dni
-nagłośnienie BOSE wraz ze zmieniarką CD
-bluetooth do puszczania muzyki, rozmów + dodatkowo wyprowadzony mikrofon, więc da się rozmawiać jadąc z otwartym dachem smile.gif
-koła 17
-wyższy, przezroczysty windshot
-dwa kluczyki
-sterowanie radiem z kierownicy

Za mojego posiadania wymieniony został olej, termostat, zamek centralny kierowcy. Na obecną chwilę auto jest gotowe, tylko lać paliwo, pilnować oleju (o tym niżej) i cieszyć się jazdą.

Jak to przedliftowe mx5 nc będzie lub już pobiera olej. W tym wypadku trzeba kontrolować stan oleju i dolewać w miarę ubytku tak, aby cały czas był blisko maksa. Dzięki temu silnik będzie służył nam długo. Zużycie oleju będzie różniło się w zależności od stylu jazdy.

Na klapie bagażnika pęknięcie lakieru na kilka cm ledwo widoczne, a od wewnętrznej strony jest złuszczenie (klapa jest aluminiowa).

Sprzedaję, bo w sezonie letnim robię więcej km na dwóch kółkach niż na 4.

Na hasło racingforum.pl na pewno jakiś rabat. Kontakt pw lub przez otomoto.

Cena 28500 do negocjacji.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mazda...tml?isPreview=1
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Thu, 11 Jul 2024 - 16:13
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic