Mazda MX5 NC 1.8, zabawka na lato |
Mazda MX5 NC 1.8, zabawka na lato |
Thu, 11 Jul 2024 - 16:13
|
|
Frequent User Dołączył: Sun, 03 November 2013 Skąd: Warszawa |
Cześć!
na sprzedaż wystawiam Mazdę MX-5 z 2008 roku z silnikiem 1.8. Pierwsza rejestracja listopad 2008. Przebieg to ok 170 tys km. Mazda w ładnym stanie, nieskordodowane nadwozie. Według mojej wiedzy bezwypadkowe, a nawet podobno w oryginalnym lakierze (tego nie mam jak potwierdzić - brak miernika). Zawieszenie sztywne, auto pewnie się prowadzi. Całe wyposażenie sprawne, z auta nic nie cieknie. Poza seryjnym wyposażeniem posiada: -sprawną automatyczną klimatyzację - absolutny mus w roadsterze, kto jeździł ten wie -piękne skórzane, podgrzewane fotele - korzystałem w chłodniejsze dni -nagłośnienie BOSE wraz ze zmieniarką CD -bluetooth do puszczania muzyki, rozmów + dodatkowo wyprowadzony mikrofon, więc da się rozmawiać jadąc z otwartym dachem -koła 17 -wyższy, przezroczysty windshot -dwa kluczyki -sterowanie radiem z kierownicy Za mojego posiadania wymieniony został olej, termostat, zamek centralny kierowcy. Na obecną chwilę auto jest gotowe, tylko lać paliwo, pilnować oleju (o tym niżej) i cieszyć się jazdą. Jak to przedliftowe mx5 nc będzie lub już pobiera olej. W tym wypadku trzeba kontrolować stan oleju i dolewać w miarę ubytku tak, aby cały czas był blisko maksa. Dzięki temu silnik będzie służył nam długo. Zużycie oleju będzie różniło się w zależności od stylu jazdy. Na klapie bagażnika pęknięcie lakieru na kilka cm ledwo widoczne, a od wewnętrznej strony jest złuszczenie (klapa jest aluminiowa). Sprzedaję, bo w sezonie letnim robię więcej km na dwóch kółkach niż na 4. Na hasło racingforum.pl na pewno jakiś rabat. Kontakt pw lub przez otomoto. Cena 28500 do negocjacji. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mazda...tml?isPreview=1 |
|
|
Wspieraj forum |
Thu, 11 Jul 2024 - 16:13
|
Dotacja |
|
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 September 2024 - 10:39 |