![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 14 June 2014 ![]() |
Witam
Mało racingowo ale więcej mocy to wiecej mocy ![]() Mam trafica 2007 2.0dci 90KM i gdzieś powinienem mieć komputer i pastylkę immo z wersji 114KM ,wtryskiwacze są takie same,turbosprężarka jest taka sama, więc na mój chłopski rozum wymiana kompa kończy temat i mam 114KM ?? Po wymianie od strony "mechanicznej" trzeba coś działać z elektroniką? Clip na pokładzie jest. Thanks from the mountain. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
Szczerze to wolałbym u kogoś porządnego zrobić soft bez hamowni, niż tak kombinować, zgubisz synchro wtrysków, oprzekładasz się, a na koniec i tak Cię coś zaskoczy.
-------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 May 2009 Skąd: Lublin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 07 January 2009 Skąd: Rzeszów ![]() |
180hp z 2.0dci 90/115hp?
![]() Przy 160hp kopcą już, nie mówiąc o egt. ![]() Radzę też odróżniać te na edc16c36 od tych na edc17c42. -------------------- RS3 8V2 nardo limo pl 540HP 680NM
109-Performance |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 27 May 2009 Skąd: Lublin ![]() |
Chyba ten koleś się nawet tu czasem udziela, może się wypowie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sat, 14 June 2014 ![]() |
Panowie, tu nie chodzi o nowy soft na 150KM którym rozwalę skrzynię ewentualnie pokaże mi korbę, denerwuje mnie po prostu jak po włączeniu klimy samochód zwalnia
![]() Za soft muszę zapłacić, komp jest na miejscu koszt to tylko przekładka. Szczerze to wolałbym u kogoś porządnego zrobić soft bez hamowni, niż tak kombinować, zgubisz synchro wtrysków, oprzekładasz się, a na koniec i tak Cię coś zaskoczy. Szanuję Twoje wypowiedzi, ja ze strony elektronicznej to .... wtryski zakodować sobie mogę ![]() Co to znaczy synchro wtrysków? Będzie to działać po przekładce czy coś może ubić mi silnik ? Mam innego trafica 114KM i jego osiągi są dla mnie wystarczające, nie potrzebuję nic ponad to. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 01 July 2025 - 07:54 |