mandat za nagranie z kamerki |
mandat za nagranie z kamerki |
Thu, 01 Aug 2024 - 18:09
|
|
Super User Dołączył: Fri, 02 December 2016 |
|
|
|
Wspieraj forum |
Thu, 01 Aug 2024 - 18:09
|
Dotacja |
|
|
|
Fri, 02 Aug 2024 - 11:55
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 17 February 2008 Skąd: W-wa |
Nie jestem zainteresowany wandalizmem ale co robi zmywacz na lakierze?
-------------------- papierowe konie + oszukane 4x4
|
|
|
Mon, 05 Aug 2024 - 09:35
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 13 August 2008 Skąd: Bratislava |
Ten sam poziom co sprzedawanie noży, patelni, młotków, worków foliowych, lin, kluczy do kół i miliona innych podobnych produktów i mówienie, że nie służą do zabijania ludzi. Ktoś Ci sprzedawał nóż na zasadzie: "nie powinno się nimi zabijać ludzi ale jak wsadzisz pod kątem 25 stopni pomiędzy 3 a 4 żebro, to będziesz miał spektakl"? Widzę, że program dodatkowy dorzucasz do fikołków -------------------- Blog Motoryzacyjny TorquedMad mind - tqmm.pl
FB: @torquedmadmind Insta: @tqmmpl Twitter: @tqmmpl |
|
|
Mon, 05 Aug 2024 - 10:07
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 29 January 2007 Skąd: Z Mercedesów i Hond |
+2 To nawet nie fikołek, ale salto. Z resztą niczego innego nie spodziewałem się ze strony tej osoby forumowej. +3 Burak filozof Mój prawnik mówi że to podżeganie do przestępstwa ze względu na wysoką kwotę Po za tym tak robi zwykłe gówno co samo pożądnej fury nigdy nie miało a on widać ma doświadczenie. Do tego ten bełkot że każdego stać na samochód. Mordo na mechanika czy elektronika wiele osób nie stać. Tyle w temacie, nie wspomiająć o częściach. -------------------- Hondy i Mercedesy
Diagnozujesz czy zgadujesz i wymieniasz ? Elektronika Diagnostyka i Serwis Mechaniczny. Współpraca z Monster Garaż-kompleksowe remonty silników. |
|
|
Tue, 06 Aug 2024 - 20:42
|
|
Super User Dołączył: Mon, 10 February 2014 |
Ale nadinterpretowujesz co nią kierowało. Myślę że po prostu głupota i niecheć do samochodziarzy. Zazdrosć że inni mają samochody? Z tym bym się nie rozpędzał. Całkiem możliwe, że masz rację. Ona wmawiała mi, że powinienem był przyjechać tramwajem. Tymczasem, byłem w połowie trasy Mińsk - Wrocław, jedynie z krótkim przystankiem w Warszawie (na oddanie do serwisu kamer, które właśnie mi wysiadły). Jak ktoś jest gnilcem kanapowym, który całe życie nie opuszcza miasta, to nie zrozumie, że ktoś inny może jechać konkretną trasę. W dodatku, z pełnym bagażnikiem gratów, których nie da się zabrać do tramwaju. |
|
|
Wed, 07 Aug 2024 - 11:01
|
|
Forum Clubber Dołączył: Wed, 11 June 2003 Skąd: Warszawa |
Całkiem możliwe, że masz rację. Ona wmawiała mi, że powinienem był przyjechać tramwajem. Tymczasem, byłem w połowie trasy Mińsk - Wrocław, jedynie z krótkim przystankiem w Warszawie (na oddanie do serwisu kamer, które właśnie mi wysiadły). Jak ktoś jest gnilcem kanapowym, który całe życie nie opuszcza miasta, to nie zrozumie, że ktoś inny może jechać konkretną trasę. W dodatku, z pełnym bagażnikiem gratów, których nie da się zabrać do tramwaju. A co rowerem cargo to w trasę nie łaska tylko stolicę zatruwać? Na szczęście jest SCT. |
|
|
Sat, 10 Aug 2024 - 01:56
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 28 December 2021 |
Do tego ten bełkot że każdego stać na samochód. Mordo na mechanika czy elektronika wiele osób nie stać. Tyle w temacie, nie wspomiająć o częściach. Wystarczy kupić taniego starocia z tanimi częściami, a nie od razu kilkuletnią klasę premium. Takie samochody zaczynają się od tysiaka-tyle co najtańsze rowery z marketu, zwykle są proste i niezawodne, a części kosztują tyle co ważą. W razie awarii byle garażowiec ogarnie, w razie większej awarii raz na kilka lat można zezłomować, dorzucić kilka stów i kupić kolejny sprawny. Serio lata 80te już minęły, samochód jest normalnym narzędziem, a nie luksusem dla wybranych. |
|
|
Sat, 10 Aug 2024 - 10:09
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 15 July 2008 Skąd: Katowice |
Hej tu streetracing forum czy kółko wzajemnej adoracji? Niby dorosłe chłopaki, a takie szambo.
Do tematu mandat za nagranie będzie czy nie będzie zależy od determinacji gliniarza. Jak tu ktoś napisał wyżej wyraźnie jeśli ma pochytanego dzielnicowego co mu sam daje znać, że dostaje sympatyczne maile z nagraniami to nawet jak będzie facjata wyraźna na nagraniu to i tak ukręci sprawie łeb i nikt mu nic nie zrobi bo to raczej pewnie, że nie będzie jakiś streetscenarzysta pisał zażaleń bo jedyne co potrafi i ma chęć to power ON i download or send via e-mail. A jak pała będzie bardzo chciała to będzie mandat chyba, że ktoś ma pochytanego sędziego - cześć tu świat realny. I wyluzujcie trochę. -------------------- Nie ma nudnych samochodów, są tylko nudni kierowcy
|
|
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Thursday, 19 September 2024 - 08:19 |